«مهدی قرهشیخلو» رئیس سازمان دارالقرآن کریم، با اشاره به اینکه قاری خوب و درجه یک باید صاحب اخلاقی متناسب و تخصصی بالا باشد، گفت: افراد مستعدی که در خلال جشنواره نغمههای آسمانی شناسایی شدهاند نیازمند آموزشهای خاص، تخصصی و جامع هستند. وی در تبیین این گفته خود در رابطه با مفهوم آموزشهای تخصصی گفت: آموزش تخصصی به این معناست که این افراد باید زیر نظر اساتید خوب و خبره فن تلاوت تربیت شوند.
قرهشیخلو در رابطه با مفهوم جامعیت آموزش استعدادهای درخشان حوزه تلاوت نیز گفت: این بدین معناست که این افراد علاوه بر آشنایی با فنون تخصصی قرائت قرآن کریم باید نسبت به حفظ قرآن و درک مفاهیم آن نیز مبادرت کنند و البته یادگیری مسائل اخلاقی و متخلق شدن به خلق قرآنی نیز باید طی این دورهها مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
* مهمترین قدم در نخبهپروری قرآنی شناسایی صحیح افراد است
قرهشیخلو مهمترین قدم در راه نخبهپروری قرآنی را شناسایی صحیح افراد دانست و افزود: چنانچه شناسایی درست صورت نپذیرد؛ سرمایهگذاری هم جواب مطلوبی نخواهد داشت.
وی برنامهریزی، بهرهمندی از اساتید خوب و ایجاد ارتباط با نخبگان قرآنی را پس از شناسایی، جزء اهم مسائل در نخبهپروری قرآنی دانست.
* مهمترین ویژگی نخبگان تلاوت، قدرت گیرایی الحان است
قرهشیخلو با اشاره به اینکه مهمترین نقش در آموزشهای تلاوت قرآن به توانایی افراد در صحیح شنیدن و گیرایی الحان قرائت بستگی دارد، گفت: آنچه در این دوره نیز مد نظر ما قرار گرفته؛ قدرت گیرایی و گوش دادن خوب است.
وی صدای خوب و آموزشهای تخصصی و جامع را از نیازهای افراد اینچنینی در ادامه مسیر آموزش تلاوت دانست.
* استعدادهای حفظ قرآن را نیز سال آینده شناسایی خواهیم کرد
رئیس سازمان دارالقرآن کریم از برنامهریزی برای شناسایی استعدادهای خاص در حفظ قرآن کریم از سال ۱۳۹۱ خبر داد و با اشاره به اینکه چنانچه اعتبارات لازم در این خصوص جذب شود این طرح را نیز اجرا خواهیم کرد، گفت: در صورت راهاندازی حداقل ۵۰ پایگاه حفظ قرآن کریم بهرهمند از اساتید خبره و بینالمللی و حمایتهای تشویقی در سراسر کشور، این طرح نیز به نتیجه مطلوب خواهد رسید.
وی در پایان با تاکید بر نقش تشویقها در جذب و ادامه مسیر توسط قرآنآموزان گفت: تشویق ابزار و اهرم استاد و انگیزهبخش به قرآن آموزان است.