به گزارش هنرنیوز در این نشسن موسائیان تصریح کرد: این فیلم نخست پیشنهاد ساخت یک فیلم مستند راجع به قحطی بود که بعدا به فیلم تبدیل شد و چون سومالی دولت واحدی ندارد و امنیت کامل آن تضمین نمی شود زیرا که ما تصمیم گرفته بودیم که در مرز کنیا و سومالی فیلم برداری کنیم.
وی با بیان این مطلب افزود: من نخست تردید داشتم به خاطر نا امنی و بیماری اما همه عوامل آنقدر موضوع فیلم برایشان جالب بود که پذیرفتند.
موسائیان تصریح کرد: از ابتدا شروع جشنواره جو سازی بدی بر علیه فیلم شد که به خاطر مشکلاتی که با بنیاد فارابی داشتند هزینه های کذایی برای این فیلم اعلام کردند حال فکر می کنم شاید من اشتباه کردم که با هزینه اندک فیلم ساختم با چیزی حدود یک میلیارد و ششصد تومان با همه شرایط سخت کشوری که به دلیل عدم امنیت تکمام اردوگاه را ما می ساختیم .
موگویی ادامه داد:فکر می کنم بخشی از این وقایع توضیحش جذاب نباشد اما واقعیت این است که اساسا فیلم سازی کار دشواری است در خود تهران چه رسد به خارج از ایران و کنیا که اساسا چیزی به اسم سینما در آن معنا ندارد ولی ما در کنیا با مشکلات مختلفی مواجه بودیم و فیلم را در ایران، کنیا و سومالی ساختیم ومهم این است که فیلم چه تاثیری روی مخاطب داشته باشد.
مهدی هاشمی گفت: موسائیان را از سالها قبل می شناختم و می دانستم که در مکان های واقعی و با برخوردهای واقعی فیلم می سازد لذا فیلمی به نام آفریقا را پذیرفتم و حتی یک فریاد از او بر سر عوامل نشینیدیم و از او سپاسگزاری می کنم.
مهتاب کرامتی گفت: یکی از امتیازات فیلم برای من وجه مستند بودن آن است قطعا فیلم نامه خیلی خوب بود و پشت صحنه خوبی هم داشت و ما توانستیم تجربه خوبی در کنار هم داشته باشیم فیلم روان و خوبی شده است و نظر دهی مخاطبان مهم است.
حسین محب اهری نیز گفت: من دومین باریست که در خدمت موسائیان هستم پس از گلچهره ولی نقشم در این فیلم به دلیل کوتاه بودن خیلی به دلم ننشست ولی روایت فیلم را دوست داشتم که آدم هایی در آنسوی دنیا زندگی می کنند.
خسروی نیز گفت: گریم مشکلات خاص خود را دارد که یکی از آنها آب و هوای بد کنیت بود ولی همه را اذیت می کرد به خصوص آقای محب اهری را.
موسائیان ادامه داد: اگر حمایت بنیاد فارابی نبود این فیلم ساخته نمی شد چون قصد ما فیلم شعاری یا تبلیغاتی نبود بلکه هدف ما چیز دیگری بود که یکی از مشکلات آنجا گروگانگیری هاست ما سعی نکردیم این مسائل را در بیاوریم.
فریدون شهبازیان در خاتمه تصریح نمود: موسیقی این کار آیتم جذابی است زیرا که من همیشه دوست دارم موسیقی جذابی برای این کار بسازم همانطور که گلچره هم همینطور بود.