اگر مدیران دهه ۶۰ و ۷۰ مدیریت سینما را بگیرند اعتراض ها آغاز خواهد شد
محسن علی اکبری در گفتگو با هنرنیوز:
اگر مدیران دهه ۶۰ و ۷۰ مدیریت سینما را بگیرند اعتراض ها آغاز خواهد شد
یک تهیه کننده پیشکسوت سینما گفت: وزیر محترم ارشاد و تیم ایشان این اختیار را دارند که مدیرانشان را انتخاب کنند اما اگر انتصاب‌هایشان به سمت مدیران دهه ۶۰ و ۷۰ باشد مطمئن باشند که هم از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس و هم ازطرف هنرمندان و اهالی سینما به شدت مورد اعتراض قرار خواهند گرفت.
 
تاريخ : جمعه ۱۵ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۰۵

محسن علی اکبری تهیه کننده پیشکسوت سینما و تلویزیون درگفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز درمورد احتمال بکارگیری مدیران دهه ۶۰ و۷۰ برای برخی از حوزه‌های سینمایی افزود: ضمن احترامی که برای همه مدیران سینمایی دهه ۶۰ و ۷۰ قائل هستم اما معتقدم اگر ما بخواهیم با مدیران سینمایی دهه ۶۰ و۷۰ که بیشتر مدیران سنتی بودند مباحث فرهنگ و هنر را به پیش ببریم نه تنها پیشرفتی حاصل نخواهیم کرد بلکه دچار عقب گرد نیز خواهیم شد.
وی اضافه کرد: پیرو بیانات مقام معظم رهبری درمورد تهاجم فرهنگی توسط شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای و فضاهای مجازی، باید بپذیریم که شبکه‌های ماهواره‌ای و فضاهای مجازی دردهه ۶۰ یا موجود نبودند و یا اگرهم بودند بسیار انگشت شمار بودند درحالی که تهاجم فرهنگی که امروز مورد نظر رهبری است از طریق سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های ماهواره‌ای است که گریبانگیرکشور شده است؛ لذا باید مدیران سینمایی به مسائل و تکنولوژی روز آشنا باشند و اشراف کاملی بر مسائل سینمایی کشور داشته باشند. بنابراین دیگر مدیران سینمایی دهه ۶۰ کارآیی لازم را در زمان حال ندارند چرا که آن‌ها سالیان سال است که از حوزه فرهنگ و سینما به دور بودند و سن آن‌ها نیز جواب نمی‌دهد که بخواهند خودشان را با وسایل روز دنیا همراه سازند. لذا نمی‌توانند از طریق زبان روز دنیا، اهداف کلان جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی را به جهانیان صادرکنند.
به گفته تهیه کننده فیلم سینمایی «استرداد» مسائل و مشکلاتی که دردهه ۶۰ و۷۰ بر سینمای ایران حاکم بوده است با مشکلات امروزه کاملا متفاوت است چرا که ما در آن دوران، مساله دفاع مقدس و جنگ نابرابر با دنیا را داشتیم. درحالی که امروز، چهره دشمن تفاوت پیدا کرده و آنان از طریق هزاران شبکه ماهواره‌ای و سایت‌های اینترنتی، جوانان ما را مورد حمله قرارمی دهند.
علی اکبری تصریح کرد: شایسته است مدیریت کلان سینما از مدیران آشنا به مشکلات سینما و آشنا به علم روز استفاده کند چرا که این امر حل مشکلات سینما را تسریع می‌بخشد.
تهیه کننده فیلم سینمایی «کتاب قانون» خاطرنشان کرد: من همیشه مدیریت اعتدال را می‌پسندم و معتقدم این مدیریت در زمینه فرهنگ و هنر هم جواب خواهد داد؛ اما باید مدیریت اعتدال، مدیریت به روز باشد. به عبارت دیگر، اگردولت تدبیرو امید که با شعار اعتدال وارد شده اشراف و اعتقادی به جلو و پیشرفت نداشته باشد حتما با شکست روبرو خواهد شد.
این سینماگر با اشاره به انتصابات جدید در حوزه سینما گفت: وزیر محترم ارشاد و تیم ایشان این اختیار را دارند که مدیرانشان را انتخاب کنند اما اگر انتخاب‌هایشان به سمت مدیران دهه ۶۰ و ۷۰ باشد مطمئن باشند که هم از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس و هم از طرف هنرمندان و اهالی سینما به شدت مورد اعتراض قرار خواهند گرفت.
علی اکبری یادآوری کرد: فرهنگ و هنر یک مقوله سختی است چرا که با زندگی جوامع در ارتباط است و شایسته است که سازمان سینمایی دقت بیشتری درانتخاب مدیران زیرمجموعه خود داشته باشد تا انشاء الله مدیرانی انتخاب شوند که بتوانند تاثیرات لازم را درعرصه فرهنگ و هنر داشته باشند.
وی درمورد حل مشکلات سینمای ایران توسط مدیران جدید گفت: اگر این مدیریت قادر باشد تمامی طرف‌ها و نگاه‌های متعددی را که در حوزه سینما وجود دارد را جذب کند حتما در سروسامان دادن به مشکلات سینما – بحث خانه سینما، تولید، اکران و... – موفق خواهد شد. اما اگر بخواهد با یک تکروی نگرش - راست یا چپ – به مسائل ورود کند حتما پاسخ مناسبی نخواهد گرفت. ولی بههرصورت امیدواریم شاهد گام‌های خوبی ازسوی دولت یازدهم برای سینما باشیم.
تهیه کننده سریال «نردبام آسمان» در مورد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اظهارداشت: آقای جنتی چهره شناخته شده در عرصه فرهنگ و هنر هستند و برای ما هم قابل احترامند. اما ایشان کار سختی را درپیش دارند چرا که معتقدم سخت‌ترین وزارتخانه، وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی است. اما امیدواریم ایشان با بکارگیری مدیرانی که گرایش خاصی به هیچ جناحی ندارند درجهت ترویج اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی موفق باشند و ما هم برای ایشان دعا می‌کنیم.
عضو شورای عالی سینما درمورد این شورا خاطرنشان کرد: شورای عالی سینما می‌تواند مشگل گشا باشد و قادر است مسائل و مشکلات اهالی سینما را با شخص رئیس جمهور درمیان بگذارد و می تواند به صورت مستقیم و بدون واسطه درمباحث کلان سینما تاثیرگذار باشد. این شورا دربلند مدت حتما شکل کامل ترو بهتری به خود خواهد گرفت و امیدواریم شورای عالی سینما دردولت جدید هم با حضور دکتر روحانی همچنان ادامه پیدا کند به گونه‌ای که بتواند باری را از روی دوش سینمای کشور بردارد.
کد خبر: 63363
Share/Save/Bookmark