پیش از شاعر بودن باید انسان باشیم
علی محمد مودب و جمعی از شاگردان خلیل عمرانی در گفتگو با هنرنیوز؛
پیش از شاعر بودن باید انسان باشیم
خلیل عمرانی پس از عمل بالن قلب که به اعتقاد پزشکان موفقیت آمیز بوده است هنوز در حالت کما به سر می برد.
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۲۴

جمعی از شاعران و همسنگران خلیل عمرانی در جبهه ادب انقلاب و دفاع مقدس با ابراز نگرانی درباره وضعیت جسمی خلیل عمرانی از سالها مجاهدت بی وفقه او در حوزه ادب انقلاب و فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس گفتند. 

علی محمد مودب در گفتگو با خبرنگار گروه کتاب و ادبیات هنرنیوز درباره خلیل عمرانی گفت: بی شک خلیل عمرانی از شاعران متعهدی است که دین زیادی به گردن ادبیات سه دهه پس از انقلاب شکوهمند اسلامی دارد و در تمام دوره های مدیریت و مسئولیت های فراوانی که بر عهده ایشان بوده همواره دلسوزانه در این راه مجاهدت نموده است. 

وی با بیان این مطلب افزود: از جمله فعالیت های بزرگ خلیل عمرانی می توان به جریان جلسات «نسل مروارید» اشاره کرد که زحمتی بود که سالها به گردن استاد بود و نیمی از شاعران خوب جوان در آن جلسات تربیت شدند.
در ادامه مبین اردستانی از شاگردان خلیل عمرانی گفت: استاد عمرانی حق معلمی به گردن خیلی از شاعران جوان دارد و یکی از شاعران ارزشمند شعر انقلاب اسلامی است. 

وی به جلسات بسیاری که خلیل عمرانی در آنها چون معلمی دلسوز نسل شعر انقلاب را باغبانی کرده است اشاره و تصریح کرد: استاد عمرانی همواره به تعلیم و تربیت ادبیات به نسل پس از انقلاب اشتغال داشتند و از دهه شصت، هفتاد و نشست های شعر دانش آموزی از استادان آن دوره ها بودند و بسیاری از شاعران بزرگ این شهر را که شما می شناسید در محضر ایشان تربیت یافته اند و در خان شعر و محب پرورش. لذا بیماری استاد دل همه دوستداران و شاگردانشان را به در آورده است. 

وی افزود: استاد عمرانی از شاگردان نصرالله مردانی است و اشعار آیینی و غزل های عاشقانه و اجتماعی زیبای فراوانی دارد، ما ههمه امیدواریم به قوه الهی بیماری ایشان برطرف شده و در صحت و سلامت قرار گیرند و همیشه سایه شان بر شعر ما باشد. 

رضا غلامحسین نژاد از دیگر شاگردان خلیل عمرانی درباره جلسات «نسل مروارید» گفت: این جلسات سال از سال ۷۵ در خانه فرهنگ الغدیر اسلامشهر برگزار می شد که نسل اول آن شاعران خوب و پر تلاش امروزند، سپس از سال ۷۷ به کتابخانه آموزش و پرورش اسلامشهر منتقل شد که خود من از آن دوره افتخار شرفیابی به محضر ایشان را داشتم. 

وی افزود: پس از آن جلسات نسل مروارید به منزل ایشان منتقل شد و جمعه های آخر هر ماه در منزل ایشان یا یکی از اعضا برگزار می شد و همینطور ادامه یافت تا اینکه بعدها به کتابخانه شهرک واوان در اسلامشهر منتقل و در آنجا برگزار شد، اما این اواخر جلسات «نسل مروارید» با ورود نسل ششم که اغلب همه مبتدی بودند در اداره ارشاد اسلامشهر برگزار می شد. 

غلامحسین نژاد با بیان اینکه جلسات «نسل مروارید» بسیار فراگیر و پر طرفدار بود عنوان داشت: این جلسات در شهرهایی چون بوشهر، ایلام، هرمزگان و یزد که دوستانی هم عقیده با ما در آنجا سکونت و فعالیت داشتند برگزار می شد. 

وی در توضیح رویه استاد خلیل عمرانی در جلسات ماهانه گفت: این جلسات اغلب به بیدل خوانی اختصاص داشت ، زیرا استاد معتقد بودند شعر امروز ما در ادامه سبک هندی است، در آن جلسات اغلب ساختار شعر اعضا مورد نقد و بررسی قرار می گرفت.غلامحسین نژاد با بیان این مطلب اظهار داشت: استاد همواره تاکید داشتند« ما پیش ازآنکه شاعر باشیم باید انسان باشیم»، یعنی بر روی اخلاق تاکید ویژه داشتند و همواره در جلسات مسائل روز جامعه را تحلیل می کردند و درباره اتفاقات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی صحبت می کردند.

کد خبر: 50439
Share/Save/Bookmark