محمود فرهنگ: جشنواره تئاتر صاحبدلان  تمام ظرفیت های خود را برای تولید تئاتر به کار می گیرد
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای دومین جشنواره سراسری تئاتر صاحبدلان؛
محمود فرهنگ: جشنواره تئاتر صاحبدلان تمام ظرفیت های خود را برای تولید تئاتر به کار می گیرد
محمود فرهنگ در نشست رسانه ای دومین جشنواره سراسری تئاتر صاحبدلان گفت: جشنواره تئاتر صاحبدلان تمام تلاش و هزینه هایش را برای تولید تئاتر خصوصا در شهرستان ها به کار می گیرد.
 
تاريخ : سه شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۳
نشست رسانه ای دومین جشنواره سراسری تئاتر صاحبدلان ۱۴ آبان ماه با حضور علی موذنی دبیر جشنواره تئاتر صاحبدلان و محمود فرهنگ دبیر تئاتر دینی در سالن کنفرانس تئاترشهر برگزار شد.
در ابتدای این نشست علی موذنی گفت: امسال دومین سال برگزاری این جشنواره را پشت سر می گذاریم. سال گذشته در این جشنواره رویکرد متفاوتی داشتیم.
وی ادامه داد: در سال گذشته نمایش های منتخب اجرای عموم رفتند که این اتفاق برای گروه های تئاتری اتفاق خوشایندی بود در عین حال ما به علت کمبود سالن برای اجراها مشکلاتی داشتیم و به همین خاطر نمایش های کمی برای اجرا انتخاب شدند.
دبیر جشنواره دوم افزود: دوره اول جشنواره در سال گذشته در تمام کشور اجرای عموم رفت و این اتفاق در دومین دوره که امسال شاهد برگزاری آن هستیم هم ادامه پیدا خواهد کرد.
موذنی تاکید داشت: در سال گذشته در مرحله بازبینی به کارها این فرصت داده می شد تا ایراداتشان را برطرف کنند و هیچ کاری مردود نشد امسال هم ما با بعضی از گروه ها که متن هایشان جز مردودی ها بود صحبت کردیم تا روی متن کار کنند تا بتوان در جشنواره حضور داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله داوری ۴۱ اثر صحنه ای، کودک، خیابانی و آیینی انتخاب شدند و ۵ اثر به هنرمندان صاحب نام سفارش داده ایم که سال آینده درسالن چهارسو و تالار وحدت اجرا خواهد رفت البته یکی ازاین ۵ اثر تا پیش از جشنواره تئاتر فجر به روی صحنه خواهد رفت.
دبیر دومین جشنواره صاحبدلان گفت: ۴ اثر فاخر از حسین مسافر آستانه، عظیم موسوی، کامبیز زاهد پور و داود فتحعلی بیگی به روی صحنه خواهد رفت. همچنین تصمیم داریم از سال آینده با کشور هایی که به تازگی انقلاب هایی در آنها صورت گرفته وارد مذاکره شویم تا بخش بین الملل ما گسترش پیدا کند.
وی در پایان گفت: بودجه این جشنواره ۴۰۰ میلیون تومان است.
در ادامه این نشست محمود فرهنگ دبیر کانون تئاتر دینی گفت: این جشنواره تمام تلاش و هزینه هایش را برای تولید تئاتر خصوصا در شهرستان ها به کار می گیرد.
وی افزود: امسال در مجموع ۳۳۲ اثر به دبیرخانه ارسال شده است که ۵۶ اثر از جشنواره از طواف تا ولایت بود و ۳ اثر از جشنواره رضوی که از جشنواره رضوی یک اثر برای حضور در جشنواره انتخاب شد.
دبیر کانون تئاتر دینی اظهار داشت: در این دوره ۱۹ نمایش خیابانی و ۱۰ نمایشنامه برای نمایشنامه خوانی بود که یک اثر از این ۱۰ اثر از جشنواره طواف تا ولایت انتخاب شده است. در بخش صحنه ای ۸ اثر و در بخش کودک و نوجوان ۳ کار از تهران و یک کار از شهرستان انتخاب شدند.
فرهنگ تصریح کرد: ۴ نمایش در بخش نمایش های آیینی در این جشنواره حضور دارد و ۵ مجلس شبیه خوانی از نسخ حرفه ای داریم همچنین در بخش انتشارات ۱۵ اثر به مرحله نهایی رسیده است که در حال بازخوانی برای چاپ هستند که ۱۰ اثر برای نمایشنامه خوانی انتخاب شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش پژوهش به مدت ۵ ماه در هر ماه نشست هایی داریم که در این نشست ها ۲ سخنران داریم که در مجموع ۱۰ سخنران در این نشست ها حضور دارند و حاصل این نشست ها در یک مجموعه به چاپ می رسد.
دبیر کانون تئاتر دینی گفت: همچنین در بخش پژوهش از ۳ استاد خارجی از فرانسه و ترکیه دعوت شده است البته یک سفارش به ناظرزاده کرمانی داده ایم. ۴ مجموعه نمایشنامه به چاپ می رسد و آثار در سال ۹۱ در مجموعه تئاترشهر و تالار وحدت به روی صحنه می رود.
فرهنگ در پایان خاطرنشان کرد: امسال چند کار تولیدی مشترک با ۲ کشور تاجیکستان و آذربایجان داریم که زبانشان نزدیک به زبان کشور ما است البته سوریه هم برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کرده است.

کد خبر: 27
Share/Save/Bookmark