به گزارش (ايسنا)، محمدحسين صفار هرندي در جمع اعضاي شوراي سياستگذاري و برنامهريزي ششمين جشنوارهي فرهنگي - هنري امام رضا (ع ) افزود: راهکارهاي ارائهشده در جشنواره بايد به گونهاي باشد که نتيجهي آن به ارتقاي هرچه بيشتر کيفيت فعاليتها و آثار منجر شود.
او اظهار كرد: علاوه بر بهرهگيري از حضور چهرههاي شناختهشده و حرفهيي بايد از کساني که در طول چند سال گذشته استعدادهاي خود را نمايان کردهاند، در جهت ارتقاي کيفيت جشنواره بهره جست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه رهنمودهايي را براي مردميتر کردن جشنواره و نيز
برگزاري جشنواره در خارج از کشور به اعضاي جشنواره ارائه کرد.
در ادامهي اين جلسه، جواد آرينمنش - نمايندهي مردم مشهد و کلات در مجلس شوراي اسلامي - از برپايي جشنواره به عنوان يک ضرورت جدي و انکارناپذير و نقطهي عطف فرهنگساز در کشور ياد کرد.
او افزود: اين جشنواره بستر مناسبي براي تعالي فرهنگ و پالايش و زنگارزدايي هنر است و از اينرو ميتواند بيشترين سهم را در توسعهي فرهنگ و هنر ايفا کند.
آرينمنش ضرورت يک آسيبشناسي و بازنگري در جشنوارههاي گذشته را مورد تأکيد قرار داد و اظهار كرد: جشنوارهي فرهنگي - هنري امام رضا (ع) در طي پنج دورهاي که از برپايي آن ميگذرد، از توسعه و فراگيري مطلوبي برخوردار بوده که بايد به موازات اين توسعهي کمي، افزايش کيفيت آن نيز مد نظر قرار گيرد.
وي گفت: اين جشنواره بايد بتواند در حوزههاي مختلف فرهنگي و هنري تأثيرگذاري لازم را برجا گذارد.
محمدجواد محمديزاده - استاندار خراسان رضوي - نيز نظرات خود را دربارهي برگزاري بهتر جشنوارههاي آتي - فرهنگي هنري امام رضا (ع) ارائه کرد.
او کيفيسازي فعاليتهاي جشنوارهي امام رضا (ع) را ضروري دانست و گفت: کيفيت جشنواره بايد همگام با کميت آن توسعه يابد.
معاون امور سينمايي و سمعي بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز کيفيتگرايي در جشنواره، انتخاب هيأت علمي برجسته و توانمند و ارتباط جشنواره با بدنهي حرفهيي سينما را ضروري دانست و گفت: براي ارتقاي سطح کيفي جشنواره بويژه در بخش فيلم بايد افرادي در سطح چهرههاي کارشناسي تاريخ تمدن و مباحث معرفتي از حوزه و دانشگاه در ترکيب هيأت علمي قرار گيرند، تا کيفيت جشنواره تحت تأثير اين ارتباط و اتصال افزايش يابد .
محمدرضا جعفري جلوه افزود: بخش فيلم جشنواره بايد با بدنهي حرفهيي ارتباط پيدا کند. هنگامي که سخن از ابعاد بينالمللي جشنواره به ميان ميآيد، حتما در سطح ملي از يک وزانتي برخوردار باشد تا بتواند در سطح بينالمللي حرکت درستي انجام شود.
وي اظهار كرد: بر اين اساس برنامهريزي عملي ما در بخش اجراي جشنواره توسط يک مديريت متمرکز در معاونت سينمايي مرتبط با نهادهاي استان انجام ميپذيرد.
حجتالاسلام سليماني - دبير ستاد عالي کانونهاي فرهنگي - هنري مساجد کشور - نيز با اشاره وجود چهارهزار کانون فعال در کشور و يک ميليون عضو اين کانونها، آمادگي کانونهاي مساجد را براي هرچه مردميتر برگزار کردن جشنوارهي امام رضا (ع) اعلام کرد.
در ادامهي اين مراسم، علاوه بر جعفري - دبير جشنواره -، نمايندگاني از آستان قدس رضوي، شهرداري تهران، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، صدا و سيما و سازمان اوقاف و امور خيريه ديدگاههاي خود را در اين زمينه عنوان كردند.