اسماعیلی در هم اندیشی سینماگران با رییس سازمان؛
شرایط کنونی باعث بلاتکلیفی سینماگران می شود
حبیب اسماعیلی تهيه كننده و بازیگرسینما گفت: متاسفانه درشرایط کنونی امنیت کمی در سينما وجود داشت و امسال آن هم از بين رفت و با ادامه پیدا کردن اين شرايط بلاتكليفی بسيار بيشتری را برای سينماگران و تهیه کنندگان به وجود خواهد آمد .
تاريخ : دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۲۳
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ عصر ديروز ۲۷ فروردينماه «جواد شمقدری» رییس سازمان سینمایی کشور ، اعضای شوراهای مرکزی اتحادیه تهیهکنندگان، کانون پخشکنندگان، مدیران تولید، کارگروه ساماندهی صنوف، انجمن موسسات ویدیویی، شورای صنفی اکران درمحل سازمان سينمايی كشور ديدار داشتند. در این نشست عبدالله عليخانی تهيه كننده و سينمادار اظهار داشت: با اتفاقات اخیر گویا ما دوباره به بدعت گذاری ۲۷ سال گذشته بازگشتيم. اینکه چگونه گروهی اندک میتوانند تشكيلات عريض وطويلی به نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را اينگونه در فشار بگذارد، سوال من این است که در اين شرايط جايگاه بخش خصوصی سینما در سينما كجاست؟
تهيه كننده فيلم «خصوصی» افزود: آیا با پايين آمدن يک فيلم از روی پرده همه چيز درست و تمام می شود، اشتباه است، چرا كه اين كار تبعات بسيار زيادی دارد. در هنگامی كه يک فيلم از روی پرده پايين میآيد از تهيه كننده تا سينما دار و پرسنل سينما متضرر میشوند و مسئولان اگر به بخش خصوصی سينما نياز ندارند، به ما اين موضوع
” عبدالله علیخانی: واقعا معتقدم اگر قصدی برای برخورد با حركتهای غيرقانونی و خودسرانه يک عده كوچک وجود ندارد حداقل با ما به عنوان بخش خصوصی برخورد كنيد تا تكليفمان را بدانيم. “
را اعلام كند تا همين فردا صبح كليد سينماهايمان را تحويل بخش دولتی بدهيم.
وی ادامه داد: آیا واقعا مشكل کشور ما يک فيلم است؟ واقعا معتقدم اگر قصدی برای برخورد با حركتهای غيرقانونی و خودسرانه يک عده كوچک وجود ندارد حداقل با ما به عنوان بخش خصوصی برخورد كنيد تا تكليفمان را بدانيم. اما چیزی که مشخص است این است که با چنين وضعيتی در سينما تهيه كنندگان تنها به دنبال توليد فيلمهای خنثی خواهند رفت و دست به خودسانسوری می زنند.
علیخانی تصریح کرد: من تهيه كننده طبيعی است كه در اين شرايط به دنبال فيلمی كه چند حرف مهم داشته باشد نخواهم رفت. بدانيد برخی باعث شدند هر قلمی كه روی كاغذ بود برداشته شود و به فكر فرو رود. بنابراین حاشيههای اكران نوروزی باعث شد كه از وزارتخانهای كه وزيرش دهها ويژگی مهم و قابل اهميت دارد سلب اعتماد شود و پس از ۲۷ سال متاسفم كه حركتهای اين چنينی درباره سينما منسوخ شده بود دوباره عدهای توانستند اين بدعت را در سال ۹۱ زنده كنند.
درادامه این نشست «حبيب اسماعيلی» بازیگر و تهیه کننده سینما هم طی سخنانی اظهار داشت: متاسفانه درشرایط کنونی امنیت کمی در سينما وجود داشت و امسال آن هم از بين رفت. با اين اتفاقات در حال حاضر مخاطبان سینما شاید احساس كنند فيلمهايی كه از روی پرده پايين میآيد فيلمهای خوبی هستند و ساير فيلم های روی پرده آثاری خنثی هستند و اين بزرگترين ضربه را به سينما خواهد زد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: با ادامه پیدا کردن اين شرايط بلاتكليفی بسيار بيشتری را برای سينماگران و تهیه کنندگان به وجود خواهد آمد و فيلمهايی كه پروانه نمايش میگيرند از فيلتر چندین شورا میگذرند. چگونه همه افرادی كه اين فيلمها را ديدهاند به مساله ابتذالشان پی نبرده بودند و آن گاه تنها چند نفر اين مساله را فهميدهاند؟ پس به نظرمن باید راه حل اساسی برای این مشکلات پیدا شود.