سینماهای حوزه هنری به بخش خصوصی واگذار شود
اطیابی در هم اندیشی سینماگران با رییس سازمان؛
سینماهای حوزه هنری به بخش خصوصی واگذار شود
مسعود اطیابی رئيس صنف مديران توليد سینما گفت: پيشنهاد می کنم سينماهای حوزه هنری از اختيار آنها خارج شده و به دست بخش خصوصی سپرده شود.
 
تاريخ : دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۲۶

 
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ عصر ديروز ۲۷ فروردين‌ماه جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی کشور با برخی از اعضای شوراهای مرکزی اتحادیه تهیه‌کنندگان، کانون پخش‌کنندگان، مدیران تولید، کارگروه ساماندهی صنوف، انجمن موسسات ویدیویی، شورای صنفی اکران درمحل سازمان سينمايی كشور ديداری داشتند.
درادامه این نشست هم اندیشی «مسعود اطيابی» تهيه كننده ، کارگردان و رئيس صنف مديران توليد سينما اظهارداشت: ما هم به برخی از فيلم‌ها و چينش اكران نوروزی امسال سینماها اعتراض داشتيم واما این دلیل نمی شود كه قانون كشور را زيرپا بگذاريم. چرا که همه بايد از قانونمندی حمايت كنيم و معتقدم هجمه‌های ايجاد شده در خصوص فیلمهای «گشت ارشاد» و «خصوصی» كاملا سياسی است.
وی افزود: این دوفیلم در حدی نيستند كه بتوانند كشور را به هم بريزند و جالب است كه حوزه هنری و

سیدضاءهاشمی: باتوجه به اتفاقات پیش آمده و جریان سازی برخی از سایت و روزنامه مدتی است كه درخواست مجوز انتشار دومين روزنامه سينمايی كشور را كرده‌ايم تا بتوانيم براساس ضوابط ، مسائل سينماگران را منتشر كنيم.
شهرداری سال‌ها فيلم‌هايی كه با ارزش‌های انقلاب همراه نبودند را نه تنها نمايش می‌دادند بلكه برای آنها اولويت نيز می‌گذاشتند و معتقدم که افرادی به صورت غيرمستقيم و خارج از آن مجموعه حوزه هنری جريان را مديريت كردند. اما دوستان بايد از اين به بعد مواظب جريان ديگری باشند و مطمئن باشند كه تا سال‌ها اجازه نخواهيم داد فيلم‌های سخيف را نمايش دهند.
اطیابی ادامه داد: به نظرمن هرچه زودتر بايد با رفتارهای فراقانونی مقابله كرد و حتما آقای سجادپور به ياد دارند كه زمانی «اخلاقتو خوب كن» در مشهد از اكران پايين آمد، گفتم كه نگذاريد چنين فتح بابی فراتر از قانون انجام شود. آن زمان اگر جلوی اين جريان را گرفته بوديم اكنون با اين توهين‌ها مواجه نمی‌شديم. به همین دلیل یک پيشنهاد دارم وآن اینکه سينماهای حوزه هنری بايد از اختيار آنها خارج شده و به دست بخش خصوصی سپرده شود.
درادامه این نشست «سيدضياء هاشمی» تهیه کننده سینما و عضوشورای صنفی نمایش گفت: ما بايد هنگامی كه اين مسائل به وجود آمده بود ستادی را تشكيل می‌داديم و به دفاع از خود می‌پرداختيم. ديديم كه چگونه آقای كوشكی درمقابل ميليون‌ها بيننده تلويزيون كلماتی را به زبان آوردند اما بسياری از سينماگران حتی يک جمله هم حرف نزدند. بنابراین باتوجه به اتفاقات پیش آمده و جریان سازی برخی از سایت و روزنامه مدتی است كه درخواست مجوز انتشار دومين روزنامه سينمايی كشور را كرده‌ايم تا بتوانيم براساس ضوابط ، مسائل سينماگران را منتشر كنيم.
در ادامه این نشست «سيدجمال ساداتيان» تهيه كننده و پخش كننده سينما هم اظهارداشت: زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید شعار كشور انقلاب فرهنگی بود و كار به جايی رسيد كه همه معارضين به رسانه ملی دعوت می شدند و شخصی مانند شهيد بهشتی يا شهيد مطهری با آنها مناظره
ساداتیان: به نظرم اشكالی ندارد كه آنها كه فكر می كنند من سينماگر مشكلاتی دارم ميزگرد گذاشته و من را به چالش بكشند.
می‌كردند و از كيان انقلاب اسلامی دفاع می شد.اما در آن شرايط معارضين تفكرشان را عرضه كرده و چند نفر بچه مسلمان قدرتمند هم پاسخ آنها را می‌دادند و اينگونه ذهن مردم روشنفكر می‌شد.
وی تصریح کرد: در آن سالها كه جوان بوديم آن بحث‌ها در پيدا كردن راه آينده‌مان بسيار مفيد بود اما حال چه اتفاقی است كه سعه صدرمان آنقدر كم شده است؟ من اینجا به دوستان می گویم که بايد توجه كرد كه سينما هنری انتقادی است و بسياری از سينماگرانی كه امروز در اين عرصه فعاليت می‌كنند صبغه بچه مسلمانی دارند و تحت تاثير تئوری‌های نظام جمهوری اسلامی ايرانی بزرگ شده‌اند.
ساداتیان یادآورشد: معتقدم كالبدشكافی و رفع بيماری درد هم دارد و نمی‌توان از سينما انتظار داشته باشيم كه شرايط اجتماعی و سياسی را نقد كند و در عين حال به هيچ كس هم برنخورد! اگر انتظار داريم تضارب آرا در كشور وجود داشته باشد، بايد بهتر عمل كنيم و شايد به عنوان سينماگر مشكلات زيادی داشته باشيم اما در مقابل چند نفر بچه مسلمان هم می توانند فيلمشان را بسازند و شرايط را از نظر خودشان نقد كرده يا پاسخ من را بدهند.
وی در پایان گفت: به نظرم اشكالی ندارد كه آنها كه فكر می كنند من سينماگر مشكلاتی دارم ميزگرد گذاشته و من را به چالش بكشند. چون با توجه به اتفاقاتی که برای اکران نوروزی افتاده که بسیار بدعت بدی است و این مسئله شاید به این برمی گردد که ما نتوانستيم افكارمان را در جامعه تبيين كنيم.

کد خبر: 39515
Share/Save/Bookmark