سرتیپی در هم اندیشی سینماگران با رییس سازمان؛
برخی كل زندگی سينماگران را هدف قرار دادهاند
جهانگیرالماسی بازیگرسینما گفت:اتفاقی كه امسال برای سينما افتاد بسيار مبارک است، چون باعث اتحادی میشود كه امروز جدیترين نياز ما است تابتوانیم از سرمايه اجتماعی و زندگی خود دفاع كنيم.
تاريخ : دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۵
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ عصر ديروز ۲۷ فروردينماه؛ جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی کشور با برخی از اعضای شوراهای مرکزی اتحادیه تهیهکنندگان، کانون پخشکنندگان، مدیران تولید، کارگروه ساماندهی صنوف، انجمن موسسات ویدیویی، شورای صنفی اکران درمحل سازمان سينمايی كشور ديداری داشتند. درادامه این نشست هم اندیشی «علی سرتيپی» پخش کننده و سینمادار سینما هم طی سخنانی اظهارداشت: ما سینمای ها در چنین فضای سياسی، آدمهایی سياسی نيستيم و نمیدانم افرادی که باعث این اتفاقات شده اند خواستهاند وزير، دولت را تضعيف كنند یا این که هدفشان چیز دیگری بوده است. اما به هرحال مطمئنم كه ريشه اين مسائل سياسی است.
وی افزود: در اين شرايط از آقای شمقدری به عنوان رییس سازمان سینمایی کشور كه سابقه بيشتری در كارهای سياسی دارند میخواهيم كه رهنمودهايی را در اين خصوص برای ما داشته باشند. چون متاسفانه اكنون
” تصورمان ما اين بود كه امسال سال خوبی خواهد بود اما با حواشی پيش آمده شهرستانها به شدت افت فروش كردهاند و سينماداران نمیتوانند پول فيلمهای قبلی را بازگردانند. “
برخی ها كل زندگی سينماگران اين كشور را هدف قرار دادهاند.
این پخش کننده سینما ادامه داد: تصورمان ما اين بود كه امسال سال خوبی خواهد بود اما با حواشی پيش آمده شهرستانها به شدت افت فروش كردهاند و سينماداران نمیتوانند پول فيلمهای قبلی را بازگردانند، واقعا فكر میكنم بايد برای سينماگران و پخش كنندگان فكری شود و به نظرم راه حل اين مشكل برای هميشه اين است كه ما سينماگران كه تعدادمان هم كم نيست تجمعی داشته باشيم و با اين عده اندک مقابله به مثل كنيم.
درادامه این نشست هم اندیشی «جهانگير الماسی» بازيگر سينما وتلویزیون هم طی سخنانی اظهار داشت: سينماگران در سالهای گذشته آدمهایی فاقد بينش سياسی و اجتماعی معرفی می شدند و به نظرم اتفاقی كه امسال برای سينما افتاد بسيار مبارک است، چون باعث اتحادی میشود كه امروز جدیترين نياز ما است اين اتحاد باعث میشود تا بتوانيم از سرمايه اجتماعی و زندگی خود دفاع كنيم. درواقع ما از اين طريق میتوانيم تصوير مخدوشی كه در اين سالها از دست اندركاران سينما شده را بهبود ببخشيم .
وی تصریح کرد: دوستان عزيز بايد با حضور جدی در رسانهها موضعگيریهای فرهنگی درستشان را تبيين كنند و نشان دهند كه تصوير روشنی از آينده كشورشان دارند و فكر میكنم معاونت سينمايی اين دوره فردی بسيار خودی است، حمايت از معاونت و شخص وزير به خصوص در اين مقطع حساس لازم است و چه اشكالی داشت كه وقتی امروز قرار بود آقای وزير در جلسه كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی حضور يابند چند نفر از سينماگران هم ايشان را همراهی میكردند؟ سخنم اين است كه این باعث اتحاد می شود و کنار هم بودن سینماگران مهمترين لازمه شرايط كنونی است.