ما در ساحل مسؤول مستقیم نداریم
در همایش توسعه‌ی پایدار گردشگری سواحل دریای خزر مطرح شد:
ما در ساحل مسؤول مستقیم نداریم
به گفته رییس دانشگاه آزاد مازندران به خطر انداختن محیط زیست ساحل و دریا امروز دغدغه‌ی مهمی برای گردشگری است.
 
تاريخ : شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۰۲
به گزارش هنرنیوز، مرحله‌ی نخست همایش توسعه‌ی پایدار گردشگری سواحل دریای خزر با هدف بررسی «فراز و فرودهای گردشگری پس از انقلاب اسلامی» و «ملاحظات اجتماعی توسعه‌ی گردشگری در سواحل دریای خزر» روز گذشته (پنج‌شنبه، ۱۹ آبان‌ماه) از سوی دانشگاه غیر انتفاعی مازیار در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران واحد نور برپا شد.
در این مراسم معاون عمرانی استاندار مازندران، مدیركل میراث فرهنگی و گردشگری این استان، فرماندار شهرستان نور، جمعی از مسؤولان محلی و استانی همراه جمعی از اساتید گردشگری،
در حال حاضر در حوزه‌های شهری و روستایی افرادی بعضا بدون هماهنگی با استانداری درباره‌ی سواحل تصمیم‌گیری‌هایی می‌كنند كه این، مشكلاتی را به‌دنبال دارد.
محیط زیست و اقتصادی كشور و دانشجویان رشته‌های گردشگری حضور داشتند.
در ابتدای این همایش صدرالدین متولی ـ رییس دانشگاه آزاد مازندران واحد نور ـ دو دغدغه‌ برای گردشگری ساحلی در كشورمطرح كرد و گفت: ما در ساحل مسؤول مستقیم نداریم و این، دغدغه‌ی نخست ما به‌شمار می‌آید. در حال حاضر در حوزه‌های شهری و روستایی افرادی بعضا بدون هماهنگی با استانداری درباره‌ی سواحل تصمیم‌گیری‌هایی می‌كنند كه این، مشكلاتی را به‌دنبال دارد.
وی افزود: با توجه به این‌كه گردشگری ساحلی درصد بالایی از درآمد جهانگردی را به خود اختصاص می‌دهد، این ارزش را دارد كه مدیركل مجزا و مستقلی داشته باشیم تا دغدغه‌اش فقط ساحل باشد.
رییس دانشگاه آزاد مازندران واحد نور تاکید کرد: با توجه به این‌كه مناطق شمالی با معضل اشتغال مواجه هستند، گردشگری می‌تواند برای رفع این مشكل كمك كند.
متولی از آلودگی سواحل خزر به عنوان دغدغه‌ی دوم یاد کرد و افزود: به خطر انداختن محیط زیست ساحل و دریا امروز دغدغه‌ی مهمی برای گردشگری است كه فكر می‌كنم لازم است، مسؤولان اجرایی و كارشناسان برای رفع این دغدغه‌ چاره‌ای بیاندیشند.
سپس، رضا سالاریان ـ رییس دانشگاه مازیار ـ به شرح گزارشی از روند و چگونگی برگزاری همایش
به خطر انداختن محیط زیست ساحل و دریا امروز دغدغه‌ی مهمی برای گردشگری است
توسعه‌ی پایدار گردشگری سواحل خزر پرداخت و اظهار کرد:‌ در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۱ این همایش در سطح بین‌المللی به بررسی چالش‌های گردشگری سواحل خزر و همچنین رفع معضلات آن می‌پردازد.
وی توضیح داد: پس از بستن تفاهم‌نامه‌ای با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، طرح توجیهی این همایش آماده شد كه بعد از تعیین محورها، جلسات منظمی را با استانداران گیلان، مازندران و گلستان برگزار كردیم و در نهایت قرار شد، همایش در دو سطح ملی و بین‌المللی با محورهای اقتصاد، محیط زیست، فرهنگ، ارتباطات، مدیریت و برنامه‌ریزی، آموزش و پژوهش، معماری و شهرسازی گردشگری برپا شود.
این استاد دانشگاه که خود به تدریس دروس گردشگری مشغول است ، اعلام کرد :برای ارائه در همایش بین‌المللی افراد از كشورهایی مانند اتریش و آلمان افرادی مقاله‌ داده‌اند، آن‌ها چند سال به‌طور مشخص و تخصصی درباره‌ی سواحل خزر كار كرده‌اند.
کد خبر: 127
Share/Save/Bookmark