به گزارش هنرنیوز در ابتدای این نشست سید هادی محقق با اشاره به روند نگارش فیلم نامه این اثر گفت: این فیلم مجموعته تلاش یک تیم چهل، پنجاه نفری است؛ برای نگارش فیلم نامه به گذشته هایم رجوع کردم و اتفاقاتی که برای برادرم رضا افتاد سپس طرح این کار را با تهیه کننده در میان گذاشتم، استقبال کرد و ساخته شد.
وی در خصوص انتخاب زبان و فرهنگ لری در این کار گفت: من خود، لر هستم و متولد دهدشت هستم و این عقیده همیشه همراه من است که بد نیست محیط بومی مناطق کشور را دیگران هم ببینند، دهدشت زادگاه حسین پناهی است و همیشه از او بسیار الهام گرفته ام.
محقق درباره لانگ شات ها و نمای باز این فیلم توضیح داد: در حال حاضر تعداد فیلم هایی که در فضاهای شهری و بسته تولید می شوند کم نیست، فضاهایی که جایی برای نفس کشیدن ندارند لذا ما سعی کردیم با توجه به پتانسیل های طبیعی آن منطقه از این نوع فیلم برداری استفاده کنیم.
وی افزود: در این فیلم هر سکانس می خواهد چیزی بگوید و لذا برای روایت آن حس باید نباید خیلی به چهره بازیگر نزدیک شد.
در ادامه این نشست ابراهیم اصغری تهیه کننده این کار گفت: این فیلم با حضور یک مشهدی در واقع مشهدی راها در سرزمین لرها و قومیت های مختلف را نشان می داد.
وی با بیان این مطلب افزود: این فیلم فاصله ای بود از جامعه شهری که لازم است گاهی به این گونه فضا ها پناه ببرد و برایش زنگ تفریحی باشد که مردم شهر فرهنگ بومی را ببینند.
اصغری تصریح کرد: هنگامیکه قصه این اثر با من در میان گذاشته شد و دریافتم قصه خوبی است با تجربه ای که از سید هادی محقق داشتم احساس کردم این فیلم می تواند بسیار تاثیرگذار باشد؛ من در کارنامه خود همواره به ساخت فیلم های دفاع مقدس پرداخته بودم برای خودم هم جالب بود که فیلمی با مضمون غیر جنگی بسازم که البته ارزش این دست فیلم ها به طور حتم کمتر از فیلم های ارزشی دفاع مقدس نیست.
وی در تشریح نکات مثبت فیلم و نگاه کارگزدان گفت: نقطه امتیاز محقق تمایل به کار در فضاهای غیر شهری است به رغم تمایل عده کثیری از سازندگان سینما به این فضا ها که سبب تکرار و یکنواختی در اغلب آثار شده است لذا فیلم های محقق می تواند امضای خوداو را داشته باشد و سبک و هویت کار او باشد دقیقا به این دلیل که او به ساخت فیلم در فضاهای شهری علاقه ای ندارد.
در ادامه قربان نجفی بازیگر فیلم «او خوب سنگ می زند» گفت: فضای درونی این فیلم پر از خلوص بود و من اعتقاد دارم باید از ساخت این فیلم های شریف حمایت ویژه به عمل آید لذا من در نقش قاضی در این فیلم حضور پیدا کردم و به رغم آنکه از کم بودن نقش من گفته شد اما باید بگویم حضور همان یک سکانس هم در این فیلم برای من ارزش فراوان دارد.
وی افزود: در این فیلم اندازه نماها با نوع زندگی آدم ها رابطه نزدیک دارد، فاصله های دور و فضاهای باز زیرا که اساسا در محیط طبیعی بهره گیری از فضاهای باز بهتر است و کارت پستالی و شاعرانه و دتر واقع این نماها به فیلم کمک شایانی کرده است.
ستار اورکی مدیر موسیقی این کار ادامه داد: من در موسیقی طبیعی این کار دخالتی نداشتم اما ساخت موسیقی برخی سکانس های کار نزدیک به یک ماه زمان برد و سعی کردیم برای موسیقی از فضاهای خاصی استفاده کنیم که موسیقی زیاد محیط را در بر نگیرد و بیشتر موسیقی طبیعی در آن جاری باشد.
در ادامه ریاحی فیلم بردار این کار گفت: بهره گیری از نماهای کارت پستالی برای چنین فیلمی لزوما بد نیست بلکه اتفاقا عکس آنصادق است، قصه ای که نابازیگر باید آن را روایت کند باید قاب درست داشته باشد و این قاب باید در خدمت پیشبرد قصه باشد