"جشنواره نماز در آیینه هنرهای سنتی" برگزار می شود
فراخوان "جشنواره نماز در آیینه هنرهای سنتی" از سوی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری منتشر شد.
با هدف توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار؛
سازمان میراث فرهنگی و وزارت تعاون تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند
تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان میراث فرهنگی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پنج شنبه ۹ بهمن به امضا رسید.
کارهای معاونت گردشگری تکرار مکررات است
یک کارشناس گردشگری صدور سفر کارت ملی را پروژهای از خودساخته و شکست خورده دانست و اقدامات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری را تکرار مکررات خواند.
سایابی هنر صخره ای و امکانات آن در ایران
نشست سالیابی هنر صخره ای و امکانات آن در ایران توسط پژوهشکده بنا ها و بافت های تاریخی _ فرهنگی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.
ایران و آلمان در زمینه باستانشناسی همکاری میکنند
بر اساس تفاهم نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه توبینگن آلمان دو طرف در زمینه باستانشناسی، حفاظت و مرمت، پژوهش و... همکاری میکنند.
حکم رفع تصرف عدوانی هتل آپادانا توسط بهرهبردار گرفته شد
عباس نوربخش -نماینده بهرهبردار هتل آپادانا تخت جمشید -با بیان این که از ابتدا حکمی به نفع صندوق مبنی بر خلعید شرکت بهره بردارصادر نشده است، گفت: اینک حکم بدوی مبنی بر رفع تصرف عدوانی هتل آپادانا را دریافت کردم و طبق دستور صریح مقام قضایی و با حضور نیروی انتظامی و پس ممانعت از رفع تصرف ، بوسیله قفل ...
عبدی: برای علمی کردن مفاهیم موجود در باستانشناسی ابتدا باید ابهام زدایی شود
کامیار عبدی استاد دانشگاه و باستانشناس تصریح کرد: در باستانشناسی نمیتوانیم مطمئن باشیم که دانسته درستی داریم زیرا بعضی وقتها با یک دانسته نادرست سر و کار داریم.
فصل دوم کاوش در جوبجی با کشف سفالهای دوره اسلامی شروع شد
فصل دوم کاوشهای باستانشناسی میان دو روستایجوبجی و ده یور از توابع رامهرمز در روزهای نخستیناش به کشف سفالهای سطحیمربوط به دورههای تاریخی و اسلامی انجامید.
اسطوره شناسی تطبیقی و مراحل سفرقهرمانی
پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری امروز( دوشنبه ) کارگاه های"اسطوره شناسی تطبیقی و مراحل سفرقهرمانی" بر اساس آرای جوزف کمبل را برگزار کرد.
مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور خبرداد:
بازنگری حریم و عرصه منظر فرهنگی ماسوله تصویب شد
مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور با اشاره به بازنگری «حریم و عرصه منظر فرهنگی ماسوله»، از تعیین و تصویب حریم ده قنات جهت ارسال پرونده آنها برای ثبت جهانی خبرداد.
این وضعیت زیبنده نظام ما و آستان حضرت دانیال نیست؛
گلایه نماینده شوش از وضعیت مرمت بقعه دانیال
نماینده مردم شوش در مجلس از رسیدگی نکردن به وضعیت مرمت بقعه دانیال نبی انتقاد کرد و خواستار تخصیص اعتبار دو میلیاردی به این اثر تاریخی شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت و گو با هنرنیوز:
امضا تفاهمنامه با وزارت کار برای بیمه هنرمندان صنایع دستی/ رشد ۲۸ درصدی بودجه سازمان میراث فرهنگی
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از امضا تفاهمنامهای جدید برای حل بخشی از مشکلات بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و درباره بودجه پیشنهادی به دولت افزود: بودجه پیشنهادی با بودجه مصوب دولت و بودجهای که به مجلس رفت متفاوت بود. اما نسبت به ۷۰ درصد سایر دستگاههای اجرایی میانگین رشد آن بهتر ...
توصیههای عسگراولادی برای رونق صنایع دستی چه بود؟
رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: در مقابل ۱۸ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی کشور فقط ۱۵۰ میلیون دلار صادرات صنایع دستی داریم که با افزودن صنایع فرش به ۵۰۰ میلیون دلار میرسد لذا این پتانسیل بسیار بالا در مقابل این حجم صادرات بسیار کم نشاندهنده این حفره است که باید آن را جبران کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:
صنایع دستی بانک اطلاعاتی از مشاهیر و کارگاههای تولیدی ایجاد کند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه اگر به مغز جوان اعتماد کنیم و به وی اجازه ریسک بدهیم و وقتی شکست خورد هزینه آن را به عهده بگیریم مشکلات اقتصادی به نحو زیادی حل میشود، گفت: در همین راستا ستاد فناوری را تاسیس کردیم که فعلا روی تجاری سازی علوم انسانی کار میکند. هنوز در داخل کشور بازارهای ...
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبرداد:
سال ۹۴ و ۹۵ سال خیزش و رونق صنایع دستی کشور
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:با اقدامات صورت گرفته در سال ۹۳ در حوزه صنایع دستی سالهای ۹۴ و ۹۵ سال رونق بیشتر و خیزش صنایع دستی کشور خواهد بود.
تابوت مرگ صنایع دستی روی دوش دولت یازدهم مانده است
اگر این ساختار و چارچوب تغییر نکند صنایع دستی میمیرد. ساختاری که در آن صنایع دستی جایگاهی در تصمیم گیری نسبت به نه هنرمندش و نه هنرش دارد. نه تصرفی در بیمهاش دارد و نه اختیاری برای بازاریابی جهانی. نه نظارتی بر فروشگاههایش دارد و نه بر گمرک یعنی ورود و خروج کالاهایش، نه اعتبارات قابل توجهی دارد ...
دومین دوسالانه عکس غار با حضور معاون رییس جمهور رونمایی میشود
دومین دوسالانه عکس غار، آثار راه یافته به نمایشگاه دومین دوسالانه عکس غار روز ۶ بهمن ماه با حضور «مسعود سلطانی فر» معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رونمایی میشود.
انجمن جهانی مطالعات روابط تاریخی_فرهنگی راه اندازی میشود
انجمن جهانی مطالعات روابط تاریخی_فرهنگی ایران، هند، چین و جهان هلنیستی (یونان و روم) به زودی راه اندازی میشود.
سفر کارت ملی از مشایی تا سلطانیفر؛
مارکوپولوهای ایران با جیب خالی سفر کنید!
راستی کسی پیگیر این قضیه شد که هزینه صدور بیش از ۳ میلیون سفر کارت و نصب کارت خوانهای آنها چقدر بود؟ کسی پیگیر شد که شرکتها و مراکز خدمات رفاهی- تفریحی طرف قرارداد چقدر و در چه سطح از کیفیت به ارائه خدمات پرداختند و چه سود یا ضرری نصیب آنها یا مردم شد؟ کسی پیگر ضرر و زیانهای مالی این طرح شد؟ کسی ...
اهالی محله «دارالشفاء» و «برق» هم به ساخت پارکینگ سعدالسلطنه اعتراض کردند
آیا هنگام برنامهریزی برای انجام پروژه مرمت و بازسازی سرای «سعدالسلطنه» به تغییر یا از بین رفتن بافت فرهنگی و هویت محله یا محلههایی که به واسطه گشایش معابر، تغییر کرده و از هم گسیسته شدهاند فکری شده است؟ آیا تصور شده است که با ایجاد دسترسی به قسمتی از سرای مذکور شکل کوچهها یا قسمتی از محله به گونهای ...
مدیر آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست:
غار ماهی لرستان حال و روز خوبی ندارد
معاون سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به نامه ۱۵۰ تن از نمایندگان مجلس برای ادامه احداث جاده جنگل ابر گفت: اگر سازمان حفاظت از محیط زیست را برای حفاظت از طبیعت کشور تعیین کردند باید به نظرش احترام گذارند.
رییس سازمان حفاظت از محیط زیست:
لزوم توجه ویژه به «غارشناسی» در برنامه ششم توسعه
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه کشور ایران رتبه چهارم را در خصوص شناسایی غارها در بین کشورها داراست، گفت: این موضوع باید در تدوین برنامه ششم توسعه مدنظر قرار گیرد.
همکاریهای مشترک برای «گردشگری حلال»
تفاهمنامهی همکاری میان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (ایکریک) با هدف همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی و اجرایی در «گردشگری حلال» امضا شد.
آیا سرانجام «بزرگترین خانه تهران» ثبت ملی میشود؟
شورای فنی میراث فرهنگی تهران هم درباره « کاخ ورسای ایران» رأی داد
«بزرگترین خانه تهران» این روزها چشم انتظار صدور حکم قوه قضاییه برای ورود به این خانه است تا در صورت واجد ارزش شناخته شدن از سوی کارشناسان میراث فرهنگی از تخریب آن جلوگیری شود.
در پی کشف اسکلت جنوب خیابان مولوی؛
باستانشناسان پیشکسوت قدمت ۷هزار ساله تهران را تأیید کردند
چند تن از باستانشناسان پیشکسوت با اشاره به اینکه محل کشف اسکلت در کاوشهای باستانشناسی جنوب خیابان مولوی سکونتگاهی پیش از تاریخ بوده است، قدمت هفت هزارساله در محدوده شهری تهران را تأیید کردند.
توسط پژوهشگران پژوهشکده مردمشناسی؛
شیوه بومی مدیریت آب در قشم الگو میشود
طرح بررسی مردمشناختی میراث طبیعی و فرهنگی آب در قشم در چارچوب همکاریهای پژوهشکده مردمشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره میراث فرهنگی قشم آغاز شد.
بر اساس این تفاهمنامه پژوهشگاه؛
محوطه تاریخی –فرهنگی تپه دلقند ساماندهی میشود
عملیات پژوهش، حفاظت و معرفی محوطه تاریخی –فرهنگی تپه دلقند (دامغانی) و ساماندهی آن در چارچوب طرحهای موزه شهر سبزوار به زودی شروع میشود.
پس از تخريب خانهي «عامريها»؛
اداره كل ميراث فرهنگي استان تهران اطلاعيهاي منتشر كرد
پس از تخريب خانهي «عامريها» در تهران و دلايلي كه دربارهي صدرو محوز تخريب اين خانه مطرح شده است، اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران، اطلاعيهاي در اين زمينه منتشر كرد.
در طرح توسعه حرم دانیال شوش چه میگذرد؟
سرانجام دیوار حرم دانیال شوش با ترس و لرز و بیپولی فرو ریخت!
در حالی دیوار الحاقی قاجاری- پهلوی حرم دانیال شوش فرو ریخت که گفته میشود کارشناسان میراث فرهنگی استان خوزستان تحت فشار با این طرح موافقت کردند و ناظر میراث فرهنگی هم هنگام گودبرداری حضور نداشته است.
داوران دومین دوسالانه عکس غار تاکید کردند:
عکاسی از غار در کنار حفاظت از آن امکان پذیر خواهد بود
نشست خبری دومین دوسالانه عکس غار با تاکید داوران بر لزوم توجه عکاسان به محیط زیست و حفاظت از غارها برگزار شد.