کتاب گردشگری فرهنگی نوشته فیروز دولت آبادی و رحیم یعقوب زاده منتشر شد.
کتاب «تکنولوژی رسانهای» نوشته یوست ون لون، مباحثی را در حوزه مطالعات فرهنگی و رسانهای با دیدی انتقادی مطرح میکند.
تهدید رسانهای (رادیوهای بیگانه فارسیزبان)
حسین ساری در کتاب "تهدید رسانهای (رادیوهای بیگانه فارسیزبان) " به بررسی تهدیدهای رسانهای رادیوهای بیگانه فارسیزبان میپردازد و در چهار فصل به تبیین آن میپردازد.
پرشکوهترین نرمش قهرمانانه تاریخ
امام حسن(ع) روحیاتِ حریف و تمایلات و انگیزههای اجتماع و عوامل زمان را به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار میدهد و آنگاه از روی بصیرت و روشنبینی، نقشهاش را طرح میکند و نتیجهی آن را پیشبینی کرده و با خط مشی مدبرانهاش آیندهی ملتی را تضمین میکند و با نتایجِ حتمی آن قبر دشمن را میکَند؛ گردبادهای حوادث ...
جریانشناسی نشریات فکری، فرهنگی و سیاسی پس از جنگ در «سوره»
جدیدترین شماره ماهنامه فرهنگی تحلیلی «سوره» با نوشتار و گفتارهایی از محمد علی رامین، حسن بنیانیان، یعقوب توکلی، سید قاسم یاحسینی و ... منتشر شد.
"پژوهشگران معاصر ایران" بررسی میشود
مجموعه سیزده جلدی "پژوهشگران معاصر ایران" عصر فردا با حضور استاد کامران فانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب بررسی میشود.
کتاب "نمادشناسی هنر شرق؛ فیل در شمایلهای هندویی و بودایی" تألیف امیرحسین ذکرگو منتشر شده است.
ماهنامه "گلستانه" به شماره صد و سوم رسید
صد و سومین شماره ماهنامه ادبی-هنری "گلستانه" با مدیرمسئولی و سردبیری مسعود شهامیپور منتشر شد.
رمان "آدمها در پایان راه" نوشته اکبر تقینژاد از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد.
"خبرنگار کتاب" حمید باباوند منتشر شد
"خبرنگار کتاب" عنوان کتابی نوشته حمید باباوند است که خانه کتاب آن را منتشر کرده و به شیوه خبرنگاری در حوزه کتاب و ادبیات می پردازد.
رمان جورابچیان"به وقت بهشت" منتشر شد
رمان "به وقت بهشت" نوشته نرگس جورابچیان از سوی نشر آموت به بازار کتاب آمد.
ماهنامه "سازمان برتر" به تازههای نشر پیوست
اولین شماره دوماهنامه اطلاعرسانی، پژوهشی و آموزشی "سازمان برتر" در زمینه علوم انسانی (مدیریت) به صاحبامتیازی و مدیر مسئولی سعید علیمیرزایی و سردبیری محمد حسین عابدی منتشر شد.
کتاب "بوعلی سینا" تألیف شرفالدّین خراسانی(شرف)، فتحالله مجتبائی، تقی بینش و علیرضا جعفری نائینی با نظارت کاظم موسوی بجنوردی از سوی بنیاد علمی بوعلی سینا و مرکز دایرهالمعارف بزرگ اسلامی است.
کتاب پژوهشی "درخت جان" نوشته محمد عارف با نگاهی به آیینهای نمایشی بومی ارمنیان به زودی توسط نشر ناییری عرضه میشود.
یکی از مضامین اصلی ادب غنایی توصیف طبیعت است که همواره کنار مضمون اصلی شعر غنایی دیده میشود، به نحوی که شعر غنایی را میتوان شعر توصیفی هم خواند، چنانکه به شعر حماسی، روایی (نقلی) میگویند و غمنامه و شادی نامه را دراماتیک یعنی نمایشی میخوانند (حتی اگر به صحنه نیاید) و لذا در آن بیشتر با عمل مواجهیم....
ما را نیازمند به ناز آفریده اند
جلوه ادب غنایی ما در سبک عراقی است. از این رو از نظر زبان، موسیقی کلام دلنشینتر است، و مثلاً، از تشدید و تخفیفهای بیمورد خبری نیست، ...
معرفی و گزارشی از «معرفی و نقد و تحلیل شروح مثنوی»
گر شود بیشه قلم، دریا مدید/ مثنوی را نیست پایانی امید
بررسي ورود اشعار عارفانه به ادبيات فارسي
بررسي ورود اشعار عارفانه به ادبيات فارسي مورد توجه همهي تاريخنگاران ادبيات فارسي بوده است. اما در ميان کتابهاي نوشته شده با دو تعبير متفاوت روبهرو ميشويم. گروهي از اين بحث با عنوان «تجلي عرفان در ادبيات فارسي» ياد ميکنند و گروهي با عبارت «ورود شعر به ادبيات عرفاني». گرچه اين دو عنوان در نگاه ...
28 اشتباه نویسندگان" نوشته "جودی دلتون" با ترجمه "محسن سلیمانی" این کتاب که یک اثر ترجمهای است به بررسی اشتباهاتی میپردازد که امکان دارد هر نویسندهای مرتکب آن شود.
از آنجا كه هنر، ابزاري نيرومند در جهت كاهش و يا حذف بداخلاقيها است، «هويت خالكوبيشده» مجموعه داستان كوتاهي است كه با هدف انعكاس آلام و دردهاي اجتماعي و فرهنگي جامعه تدوين و گردآوري شده است. در راستاي مبارزه با انحرافات و فرهنگ ناهنجار.
«به هفت پله جلوتر» عنوان دفتر سروده های شاعر جوان مريم اسماعيلي است که تا قبل از سال 1377 در قالب داستان و نثر قلم می زد و با سرودن این مجموعه قدم در حوزه شعر نهاد.
همايون كاشاني در حماسة منظومة شهيدان، رشادتهاي اين قهرمانان عرصه عشق و ايثار را در قالب تركيباتي دلنشين به زباني موزون و بسيار جذاب بيان كرده است. طبع همايون در تشريح و توصيف قهرمانيهاي عاشقان الله و پيروان سيدالشهدا آنچنان لطيف و دلانگيز است كه خواننده را مسحور كرده و بياختيار بيت به بيت دنبال خود ...
«به دنبال دماغ خیس» اولین داستان از مجموعه قصه های طنز غرب وحشی درباره گربه ی گاوداری است که نوه اش «دماغ خیس» را بیست و دو سال قبل گم کرده است. او به اتفاق نوه ی دیگرش ـ خواهر دماغ خیس ـ به شهر چوبی در سرزمین غرب وحشی می روند و از کلانتر برای پیدا کردن نوه اش کمک می خواهد.
مجموعة حاضر اشعاري نغز شامل مضمون توصيفي، احساسي و عاطفي است. قالب شعرها، شعر نو است كه با زباني ساده اما خيالپردازانه بيان شده است. در مجموعه اشعار غمي نهفته است كه تا پايان كتاب (البته در غالب اشعار) با خواننده همراه است.
كتاب نيمه پنهان يك اسطوره از سري كتابهاي بانوي ماه است كه در نشريه دو هفتهنامه كمان نوشته ميشد. اين كتاب گفتوگو با ژيلا بديهيان همسر سردار شهيد محمد ابراهيم همت است.
اين كتاب درباره زندگيِ قبل از جنگ و در حين جنگِ يك خانوادة بوسنيايي در يوگسلاوي سابق است. داستان، ساخته و پرداختة ذهن نويسنده نيست؛ بلكه گزارشي از يك واقعيت است و به راستي اتفاق افتاده است. اسامي بعضي افراد، آنها كه هنوز در بوسني زندگي ميكنند و نوينسده نميخواسته صدمه ببيند، عوض شده است. خانواده دوگالچ ...
وصف خاتمالنبيين (ص) در شعري از آيتالله غروي كمپاني
آيتالله شيخ محمدحسين غروي (كمپاني) شاعر آئيني و سرشناس دهههاي 20 و 30 شمسي، تركيببندي در رثاي خاتم انبياء (ص) دارد كه در ديوان او به سال 1338 منتشر شده است.
جديدترين شعر عباس عنقا به مناسبت ولادت پيامبر خوبيها
ز شوق وصل تو شد ديدگان جان نمناك
«عباس عنقا» از غزلسرايان آئيني، غزل تازهاي به مناسبت فرارسيدن ميلاد پيامبر رحمت سروده و در اختيار خبرگزاري فارس قرار داده است.
كتاب «اوشو؛ از واقعيت تا خلسه» نوشته مشترك دكتر ”هادي وكيلي“ و ”آزاده مدني“ به هدف واكاوي و نقد انديشههاي اوشو، منتشر شد.
آشنایی با برخی از بزرگان ادبیات جهان
ورن، ژول (1828- 1905 م):نويسنده معروف فرانسوي در شهر نانت متولد شد. حقوقو ادبيات را درپاريس فراگرفت، مدتي منشي تأتر بود و سپس به نويسندگي پرداخت آثار وي اكثر علمي تخيلي عبارتند از: پنج هفته در بالون – دور دنيا در هشتاد روز – مسافرت به اعماق زمين – بيست هزار فرسنگ زير دريا – مشيل استروگف – جزيره اسرارآميز ...