نمايش خبر در تاريخ :
بخش :  
روز :  
ماه :  
سال :  
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۲۱:۵۴
 

تجلی نجوم در شعر حافظ

مسائل نجوم وستارگان را مي توان از اولين موضوعاتي دانست كه بشر كنجكاو وحقيقت جو را در سكوت وتنهائي شب به ديدن خود دعوت كرده است.در اين ميانه مسائلي را كه نمي توانستند درك كنند با خرافه ها مخلوط كردند والبته دانشمندان زيادي از ايرانيان (به گواه تاريخ )در نفي ويا رد اين مسائل تلا ش بسياري كرده اند.

 
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۰۵
 

نقدی درباره ی یک شعر

"عقربه ی چهارم"،مجموعه ی شعرهاییست از "محمدیاسین نگاه"؛ شاعری با درک ودریافت خودش که چندی پیش منتشر شده است.

 
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۰۲
 

نقد داستان شن

این داستان که ایشان نوشته اند، عین فضای داستان انجیرهای سرخ مزار است که قبلاً نوشته اند و بیشتر در مورد جنگ های داخلی مردم افغانستان است. اولین نکته زبان داستان است، اگر با زبان داستان را عنصری بزرگ از داستان قبول کنیم این زبانی که شما نوشته اید، باعث می شود خواننده ایرانی معنای بسیاری از کلمات را ...

 
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۵۸
 

چاپ هشتم «آن ها»ی فاضل نظری در کمتر از یکسال

چاپ هشتم دفترشعر«آن ها» سروده فاضل نظری از سو ی انتشارت سوره مهر منتشر می شود.

 
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۵۸
 

بررسی اقتباس در تئاتر روی «صحنه» 68

شصت و هشتمین شماره از فصل نامه تخصصی تئاتر «صحنه» از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.

 

در قالب طرح تجمیع آثاراین نویسنده؛

۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۵۷
 

سه کتاب از سرشار منتشر می شود

«شهری که مردم آن با زانو راه می رفتند»،«قصه پر غصه ما» ،«غیر از خدا هیچ کس نبود» از محمدرضا سرشاراز سوی انتشارت سوره مهر منتشر می شود.

 
۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۴۱
 

عفاف در آينه شعر فارسي

هزار حيف از اين مايه عفاف كه بود/طراز قامت رعناش، كسوت عصمت/دل از متاع جهان كند از آن به آساني/كه داشت دور و بَرَش زيب و زينت عفّت

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۲۸
 

رسالت امام جمعه و كاربرد هنر در تبليغ

كتاب رسالت امام جمعه و كاربرد هنر در تبليغ نوشته دكتر حسن بنيانيان است. اين كتاب متن مكتوب و اصلاح شدة سخنراني دكتر حسن بنيانيان، رئيس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي است كه در يكي از سمينارهاي منطقه‌اي ائمة جمعه در سال 1386 ايراد شده است و پس از كسب موافقت از محضر حجت‌الاسلام و المسلمين جناب آقاي ...

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۲۷
 

خرمشهر كو جهان‌آرا

نشريه دو‌هفت‌ نامه كمان از ٣٠ مرداد 1357 با گرايش ادب و هنر پايداري پا به عرصه گذاشت. اين نشريه از آن زمان تاكنون، مصاحبه‌هاي با همسران شهيدان انجام داده است. اين كتاب، شامل يكي از گفت‌وگوهايي است كه اين نشريه با صغرا اكبرنژاد همسر سردار شهيد سيد محمد جهان‌آرا انجام داده است.

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۲۶
 

بر اين رواق مقرنس

درباره شعر علي معلم بايد بدانيم كه شعر او دو وجه دارد: وجهي عام كه به زبان خواص است و وجهي خاص كه به زبان عوام نزديك‌تر است. وجه نخست شامل مثنوي است و وجه دوم شامل غزليات، قطعات و قصايد. معلم در مثنوي‌هاي خود نوآوري بنياديني را در امتداد قالب‌هاي شعر كلاسيك پي افكنده است.

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۲۶
 

تالار پذیرایی پایتخت

«تالار پذيرايي پايتخت» عنوان رماني است نوشته محمدعلي گوديني.این کتاب در اولین دوره جشن داستان انقلاب در کنار دو کتاب « اشک آخر » و « سه گانه شاهانه » مورد تقدیر قرار گرفته است.

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۹:۲۴
 

آشنايي با صنايع صحنه

كتاب آشنايي با صنايع صحنه را دانيل‌اي. يونيزي تأليف كرده است كه رضا مهدي‌زاده و امير هاشمي‌مهر آن را ترجمه كرده‌اند. اين كتاب راهنمايي جامع در تمامي زمينه‌هاي اجرايي طراحي صحنه، دكور مديريت، برنامه‌ريزي كارگاه‌ها، انتخاب و به‌كارگيري مواد و مصالح، ترسيم نقشه‌هاي اجرايي و كنترل هزينه‌ها است.

 
 

ياد او؛ ياد نيكي‌هاست

شهرت عمده صلاحي در سال‌هايي بود كه در مجلات روشنفكري آدينه، دنياي سخن و كارنامه مطلب ثابتي با عنوان «حالا حكايت ماست» مي‌نوشت، بعد از آن او را به نام آقاي حكايتي مي‌شناختند

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۰:۴۸
 

111 داستانی که محمدعلی سپانلو انتخاب کرده است

سپانلو سال‌ها همنشینی با کتاب و تاریخ را در انتخاب و سلیقه‌اش در کتاب «قصه‌ قدیمی» نشان داده و از کتاب‌هایی چون مروج الذهب، ‌روضه الصفا، تاریخ عضدی،‌ تاریخ طبری،‌ لطایف الطوایف، تاریخ جهانگشای جوینی و... برای انتخاب 111 داستان کهن بهره برده است.

 
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۰:۴۷
 

گوهرهای پراکنده امیرالمومنین(ع)

کتاب «گوهرهای پراکنده» شامل سخنان حضرت علی (ع) در نثر فارسی به همت دکتر محمود عابدی از سوی انتشارات سروش منتشر شد.

 

زندگينامه

۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۱۳
 

ابوالموید بلخی

ابوالموید بلخی شاعر و نویسنده ایرانی سده ۴ق و دوران سامانیان است. او زاده شهر بلخ بوده است. اثر نامدار او در نثر، شاهنامه بزرگ مؤیدی است.[۱] وی نخستین كسی است كه داستان یوسف و زلیخا را به نظم كشید.[۱] اگرچه از اشعار این منظومهٔ او چیزی باقی نمانده، در مقدمه آن چنین آمده است:

 

زندگينامه

۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۱۰
 

باباطاهر

باباطاهر همدانی معروف به بابا طاهر عریان، عارف، شاعر و دوبیتی‌سرای اواخر سده چهارم و اواسط سده پنجم هجری (سده ۱۱م) ایران و معاصر طغرل بیک سلجوقی بوده‌است. بابا لقبی بوده که به پیروان وارسته می‌داده‌اند و عریان به دلیل بریدن وی از تعلقات دنیوی بوده‌است.

 

زندگينامه

۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۸
 

بابا فغانی شیرازی

بابا فغانی شیرازی از آخرین شاعران سبک عراقی بود و برخی او را از پیشگامان سبک هندی در شعر فارسی می‌دانند. او در جوانی به هرات سفر کرد و به ملاقات جامی رسید. از طریق او با عرفان آشنا شد. پس از چندی به آذربایجان و سپس به خراسان و فسا رفت و در آخر در طوس ساکن شد. در سال آخر عمر از میگساری توبه کرد و مجاور ...

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۷
 

تصميم‌گيري نوين

كتاب «تصميم‌گيري نوين» با هدف ارائه مباحثي منتخب از اصول و مباني تصميم‌گيري، در تلاش است تا با ارائه شناخت پايه‌اي، مهارت و توانايي تصميم‌گيري افراد و سازمان‌ها را ارتقاء بخشد.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۷
 

حجاب و مديريت احساسي

كتاب «حجاب و مديريت احساس» به قلم شيخ عبدالحميد واسطي توسط مؤسسه مطالعات راهبردي علوم و معارف اسلام منتشر شد.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۶
 

تحقيقي پيرامون توليد علم و اقتدار ملي از ديدگاه مقام‌معظم‌رهبري

كتاب «تحقيقي پيرامون توليد علم و اقتدار ملي از ديدگاه مقام معظم رهبري» تلاش كرده تا در اولين گام، گلچيني از ديدگاه‌هاي مقام‌معظم‌رهبري را با عنوان‌بندي مناسب و به ترتيب تاريخ زماني از نيمه خرداد ماه سال 1368 تا ديماه 1387،‌ عيناً استخراج و در يك مجموعه مدون، با ذكر نام و ماخذ تاريخي آن ارائه كند.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۶
 

تهاجم و حفاظت سايبري

كتاب «تهاجم و حفاظت سايبري» راهبردي درباره اين كه چگونه دولت‌ها مي‌توانند براي امكان تهاجم سايبري بهتر آماده شوند، ارائه مي‌دهد.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۵
 

قصه‌اي به شيريني عسل

مجموعه داستان‌هاي كوتاه شكوه قاسم‌نيا براي نوجوانان با نام قصه‌اي به شيريني عسل منتشر شد.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۵
 

عمليات رواني - نظامي

كتاب «عمليات رواني - نظامي» در صدد ارائه راهكارهاي مناسب در زمينه عمليات رواني، تبيين اهداف و مأموريت‌هاي عمليات رواني، معرفي رسانه‌ها، ارائه سياست‌هاي راهبردي در سطح ملي و چگونگي ايجاد يا مقابله با عمليات رواني به هنگام جنگ است.

 
۹ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۷:۰۳
 

اختر و روزهاي تلواسه

مجموعه داستان‌هاي نرگس آبيار با نام «اختر و روزهاي تلواسه» منتشر شد.

 
ریشه تاریخی ضرب المثل «آب زیر كاه»
۸ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۲۰
 

ریشه تاریخی ضرب المثل «آب زیر كاه»

آب زیر كاه به كسانی اطلاق می شود كه زندگی و حشر و نشر اجتماعی خود را بر پایه مكر و عذر و حیله بنا نهند و با صورت «حق به جانب» ولی سیرتی نامحمود در مقام انجام مقاصد شوم خود برآیند. این گونه افراد را مكار و دغلباز نیز می گویند و ضرر خطر آنها از دشمن بیشتر است. زیرا دشمن با چهره و حربه دشمنی به میدان می ...

 
۸ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۱۵
 

بخشش شهریار ملک سخن

دوستی بزرگوار و فاضل می گفت: در وزارتخانه مشغول کار بودم خبر آوردند که روان دهخدا به سرای جاودان پرواز کرده است. جاذبه احترام و ارادت من به حضرت استاد وادارم کرد تا از کار خود دست بردارم و در مراسم تشییع فردوسی زمان شرکت کنم. به خیابان ایرانشهر رسیدم و در کنار جمع که از نظر شماره اندک ولی به شمار خود ...

 
۸ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۰۴
 

گفتگوی کفن با مُرده(طنز)

آهای حاجی پاشو چه وقت خوابه/ پاشو دیگه وقت حساب کتابه/ هو، نگو این کیه که آزار داره/ پاشو ببین کفن با هات کار داره!/ چه هیکلی زدی به هم، آفرین/چش نخوری، قد و برم آفرین/ بی‏خودی زور نزن دیگه تو مُردی/ چن ساعتی می‏شه که جون سپردی/ حالا دیگه وقت حساب کتابه/ داد نزنی مُرده ی زیری خوابه/ مُرده‏ی زیری آدمی ...

 
۶ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۴۱
 

نگاهي به ايستگاه باغ سرهنگ تازه ترين اثر سليمي

كتاب ايستگاه باغ سرهنگ تازه ترين مجموعه داستان علي ا.. سليمي است كه ازسوي نشر افزا منتشر شده است.

 
۶ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۵
 

چهارمین کتاب "روایت" روانه بازار شد

چهارمین کتاب "روایت" با عنوان فرعی "در قلمرو ادبیات داستانی" ویژه‌نامه داستان زنان افغانستان زیر نظر محمد حسین محمدی از سوی نشر تاک منتشر شد.