هیات مدیره انجمن جلوه های ویژه میدانی یادداشت اعتراض آمیزی به محمد حیدری نوشت
همزمان با رای داوران، هیات مدیره انجمن جلوه های ویژه میدانی طی یاد داشت اعتراض آمیزی به محمد حیدری دبیرجشنواره نسبت به ادغام جلوه های ویژه میدانی و جلوه های ویژه بصری ، واکنش نشان داد.
نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
اسدالله نیک نژاد در گفتگو با هنرنیوز:
کارگردان پروژه لاله با اشاره به فیلم های جشنواره فجر گفت: فیلم هایی را که تاکنون دیدم به لحاظ مضمون، محتوا و تکنیک ؛ دارای مشکلات بسیار زیادی بودند اما سوال مهم ابن است که چرا فیلمسازان ما اینقدر فیلم های تلخ می سازند؟!
این خانه روزگاری شبیه موزه آبگینه بوده است
خانه« رهاوی» هنوز نفس میکشد، دیوارهای آجری و تزئیناتش پابرجا است حتی اگر سقفش فرو ریخته باشد و حرمتش شکسته باشد.
دوری فیلم ها از ارزشهای انقلاب اسلامی / خطر نفوذ فرهنگی مشهود است / «نفس» نیازمند بازنگری اساسی
یک کارگردان و کارشناس مسائل فرهنگی با اشاره به فیلم های جشنواره فیلم فجر گفت: با توجه به تلخ بودن اکثر فیلم های جشنواره و بدور بودن مضامین این فیلم ها از ارزشهای انقلاب اسلامی ، شانس موفقیت این فیلم ها در اکران عمومی بسیار ضعیف است.
احمد رضا گرشاسبی در گفتگو با هنرنیوز:
جشنواره فیلم فجر از مبانی انقلاب فاصله گرفته است / جشنواره بیشتر در حد یک شو تبلیغاتی است
یک کارگردان سینمای ایران با اشاره به جشنواره فیلم فجر گفت: جشنواره زمانی جشنواره است که امکان مساوی، عادلانه و بی قید و شرط برای همه فیلمسازان مهیا باشد اما زمانی که سلیقه حاکم است و ضابطه ای وجود ندارد و بسیاری از فیلمسازان برجسته و شاخص خانه نشین شدند آیا این جشنواره می تواند یک جشنواره ملی باشد؟
بازیگر فیلم سینمایی «بادیگارد» در گفتگو با هنرنیوز:
خوشحالم که تماشاگران فیلم را پسندیدند / پرستویی بازیگر بی نظیری است
بازیگر نقش مهندس صولتی در فیلم «بادیگارد» با ابراز خرسندی از استقبال مخاطبین ، پرویز پرستویی را بازیگر بی نظیر سینمای ایران خطاب کرد و گفت: او همیشه افتخار سینمای ایران است.
جشنواره و فیلم های تلخ ، فاقد امید و به دور از فضای انقلابی
بی شک پرداختن به فیلم ها تلخ اجتماعی که هیچ بازتابی از امید در آنان دیده نمی شود و انتهای آن جز سیاهی رنگی نیست نمی تواند نسخه شفا بخش جامعه ای باشد حتی اگر بپذیریم که این جامعه به چنین معضلاتی – به صورت حداقلی – دچار شده باشد.
نقش محوری زنان در این خانواده ها نقش حیاتی است که می تواند آرامش خانه را با ایفای درست نقش مادری و همسری همچنان حفظ کند به گونه ای که فرزندان هیچ چیزی از یک خانواده معمولی کم نداشته باشند.
صدور کارت های فله ای جشنواره ؛ شلوغی در حد حادثه منا !
دیشب کاخ جشنواره شاهد حضور بیشماری از تماشاگرانی برای دیدن فیلم «لانتوری» اثر رضا درمیشیان بود تماشاگران انبوهی که مشخص نبود چگونه و از کجا موفق به دریافت کارت کاخ جشنواره شده بودند؟!
کارشناسان و مدیران میراث فرهنگی اعلام کردند:
دخل و تصرف های باغ موزه قصر در شورای فنی مطرح نشده است
در حالی ۱۴۰متر مربع از زمین روبروی دیوار شیشه ای جنب ساختمان مارکوف باغ موزه با الحاقات شیشهای به این بنا اضافه شده است که انجام این دخل و تصرف در شورای فنی استان تهران مطرح نشده است.
مهدی عظیمی میرآبادی در گفتگو با هنرنیوز:
جای فیلم هایی مثل«جشن تولد» در سینمای ایران خالی است
یک تهیه کننده سینمای ایران با اشاره به فیلم « جشن تولد» از این فیلم به عنوان فیلم هایی استراتژیک یاد کرد.
هدف این کتاب از بررسی فیلم ها نه صرفا بازتاب و تبیین مسائل شهری که در سطحی فراتر خلق تصویر و تصوری سینمایی از شهرهاست تصویری ورای آنچه که در زندگی هر روزه مان تجربه می کنیم.
علیرام نورایی در گفتگو با هنرنیوز:
«جشن تولد» فیلم آبرومندی است / منتظر فیلم «یتیم خانه ایران» باشید
بازیگر فیلم سینمایی« جشن تولد» گفت: این فیلم در شرایط سخت جنگی در سوریه و با همدلی همه عوامل ساخته شد و خوشحالم که فیلم آبرومندی شده است.
امسال باز جمال ما به تغییر و تحولات سلیقه ای مدیر جشنواره فیلم فجر روشن شد و انتخاب مدیر برای کاخ جشنواره و کاخ مردمی و همچنین انتخاب مشاوران دبیر ، همه نشان از صرف بودجه های جدید برجشنواره است و چه خوب است در شادی جشنواره فیلم فجر؛ قدری هم مراقب بیت المال باشیم.
کارنامه شهرداریها در حوزه حفاظت بافت تاریخی؛
دومین تلاش برای حفاظت از اماکن و بافتهای تاریخی با شکست مواجه شد
دومین تلاش برای حفاظت از اماکن و بافتهای تاریخی با شکست مواجه شد در حالی طرح حفاظت از اماکن و بافتهای تاریخی در مجلس شورای اسلامی رد شد که این پرسش همچنان باقی است که با وجود تعیین وظایفی در برابر بافت های تاریخی در برنامههای سوم و چهارم توسعه، کارنامه ۱۱ ساله وظیفه قانونی شهرداریها در قبال حفاظت ...
بایدها ونبایدهای جشنواره فیلم فجردر گفتگو با جواد شمقدری:
رئیس سابق سازمان سینمایی کشور گفت: خطری که هم اکنون جشنواره فیلم فجر را تهدید می کند خارج شدن «مطالبات گفتمان انقلاب اسلامی» از دایره جشنواره است.
زنده بودن و یک نویسنده بودن کافی است. کاترین منسفیلد
گزارش تصویری هنرنیوز از دیر گچین مادر کاروانسراهای ایران
دیرگچین ، کاروانسرایی بسیار استوار و پرشکوه است که در دل پارک ملی کویر و در 20 کیلومتری جاده چرم شهر ورامین واقع شده و در متون تاریخی به نام های "دژ کردشیر"، "دیرالجص" ، "قصرالجص" ،" قصرگچ" و "قلعه دیر" نیز خوانده شده و به عنوان منزلگاهی بسیار مهم در مسیر یکی از راههای باستانی منزلگاههای ایران بوده ...
تاریخ را از روی این هتل مینویسند! +عکس
تاریخ را گره زدهاند به نامش نمیتوان از آن چشم پوشید حتی اگر سقفهایش ریخته باشد، صدای قرچ قروچ پلههایش بلند شده باشد، فنجانهایش دیگر طعم قهوه تلخ را نداشته باشد و کسی پشت پنجرههایش به انتظار نشسته باشد.
محسن علی اکبری از«بایدها و نبایدهای» جشنواره فیلم فجر می گوید:
تهیه کننده فیلم سینمایی« استرداد» می گوید: شنیده ها حاکی از حضور فیلم هایی با مضامین تلخ و به دور از فرهنگ ایرانی در جشنواره فیلم فجر امسال است که امیدواریم صحت نداشته باشد.
سرقبرآقا، ظهیرالدوله، امامزاده عبدالله از ۲ میلیارد تومان چه بهرهای بردند؟
در حالی شورای شهر تهران، شهرداری را تا آخر سال ۹۴ ملزم به تخصیص مبلغ ۲۰ میلیارد ریال برای ساماندهی سه آرامستان سرقبرآقا، امامزاده عبدالله و ظهیر الدوله کرده بود که با نزدیک شدن به اواخر سال همچنان این سه آرامستان در وضعیت نامناسبی به سر میبرند و هنوز مشخص نیست این اعتبار صرف چه اقداماتی شده است.
هوشنگ توکلی طی یادداشتی خطاب به دکتر حسینی نوشت:
هوشنگ توکلی هنرمند پیشکسوت تلویزیون و سینما طی یادداشتی از زحمات طاقت فرسای دکتر سید محمد حسینی وزیر سابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خاطر عبور کاروان فرهنگی کشور در شرایطی بحرانی بعد از سال 88 قدر دانی کرد.
مجتبی راعی در گفتگو با هنرنیوز:
کاش به منشور هنر حضرت امام پای بند بودیم / اگر در باندی بودم حتما نمدی هم داشتم!
یک کارگردان سینما معتقد است هنگامی وضعیت کشور درست می شود که دولتمردان اعلام کنند می خواهیم از سفره اقتصادی به نفع فرهنگ کشور هزینه کنیم نه اینکه به محضی که دولتها دچار کمبود بودجه می شوند اول بودجه فرهنگی را کاهش می دهند!
« در حاشیه 2» کاری خنثی به برکت اعتراض ها!
در حاشیه 1 که روزی تلنگری به برخی از سودجویی های جامعه پزشکی می زد و به خاطر طبع نقادانه خود در میان اقشار مردم طرفداران پرو پا قرصی پیدا کرده بود اما با عقب نشینی رسانه ملی از ترس اعتراض ها، اینک به یک کار خنثی ای تبدیل شده است که دیگر برای کسی آزار دهنده نیست!!
به مناسبت سالروز شهادت حجت الاسلام نواب صفوی؛
«سلام بر آن پیشاهنگ جهاد و شهادت»
سید مجتبی نواب صفوی رهبر گروه فداییان اسلام در روز بیست و هفتم دیماه سال ۱۳۳۴ پس از مجاهدتهای بسیار در راه اسلام به شهادت رسید.
پس از واکنش فعالان حوزه میراث و صنایع دستی؛
سهم میراث فرهنگی و صنایع دستی از لایحه احکام برنامه ششم توسعه مشخص شد/ تغییر واژه «موظف» به «مجاز»
در حالی در یک روز شلوغ سیاسی ( یکشنبه ۲۷ دی ماه) متن کامل لایحه احکام برنامه ششم توسعه منتشر شد که به نظر میرسد بند ۱ و ۲ تبصره ۳۶ تا حدودی تغییر یافته است و در ماده ۲۰ لایحه پیشنهادی لحاظ شده است.هر چند شواهد امر نشان میدهد که سازمان میراث فرهنگی درخواست جدی برای حذف این تبصره نداشته و نظر سازمان ...
نگاهی به کتاب «چگونه از هر چیزی اقتباس کنیم»؛
شما هیچ دینی به متن اصلی ندارید
نگران فکر مردم درباره خودتان نباشید، تنها دغدغه تان باید هرچه بهتر کردن داستان باشد. خلاصه این که، اگر می خواهید یک شخصیت شریر خلق کنید، یک شریر درست و حسابی و واقعا شیطانی درست کنید.
رهبر انقلاب در دیدار دست اندرکاران همایش ملّی «فقه هنر»:
هنر، از اموری است که فقه باید به آن بپردازد
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران همایش ملّی «فقه هنر» که در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۴ برگزار شده بود، صبح امروز در مرکز همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، منتشر شد.