دهه فجر و جای خالی مجموعههای انقلابی
درست که برخی از نیروهای انقلاب در طول انقلاب از مردم و انقلاب جدا شدند و قطار دیگری را برای رسیدن به آمال و آرزوهای خود انتخاب کردند. اما به هنگام نمایش برههای ازتاریخ، آن هم زمانی که میخواهیم از یک وقایع مهمی مثل «انقلاب اسلامی» صحبت کنیم. نام و تصاویر بیخدشه و دست نخورده ، یکی از اصول امانتداری ...
امین زندگانی در گفتگو با هنرنیوز:
بازیگر نقش مهدی در سریال «همه چیز آنجاست» گفت: «مهدی» سمبل جوان ایرانی است که منش خود را از حضرت علی (ع)، پوریای ولی و تختیها و همچنین از آمیزههای ملی و مذهبی گرفته است و هنوز حرام و حلال سرش میشود. اما یک جایی هم، خودخواهیهایی از جنس عاطفی برای حفظ خانوادهاش دارد.
به بهانه انتشار آلبوم «کجاست خانه باد؟»؛/۲/
خازنی: برای اشعار فروغ قاب موسیقایی ساختم/موسیقی یعنی استفاده از سازهای زنده
آلبوم «کجاست خانه باد؟» که به تازگی رونمایی شد مجموعه شعرهای فروغ فرخزاد با صدای الهام پاوهنژاد است که موسیقی متن آن توسط را پیمان خازنی آهنگساز جوان ایرانی ساخته شده است.
سامان سالور در گفتگو با هنرنیوز مطرح کرد؛
عملاً شورای عالی سینما تعطیل شده است/ دولت تدبیر و امید آیا امیدواری در سینما زیاد شده است؟!
سامان سالور گفت: هنوز به آن نقطه نرسیدهایم که در بخش فرهنگ و مشخصاً در عرصه سینما نفس راحتی بکشیم و به شرایط اقتصادی برسیم که احساس آرامش داشته باشیم. شورای عالی سینما تقریباً تعطیل شده است آیا این شرایط خوبی است؟!
جشنواره فیلم فجر امسال چه شرایطی دارد
افزایش فیلمهایی که با نگاه داوران همخوان نیست
«جشنواره فیلم فجر» جشنی که در هیچ دورهای نتوانسته چتر کامل خود را بر سر سینماگران کشور بگستراند. امسال هم این چتر به نظر میرسد قدش کوتاه تر شده و طیف فیلمسازانی که با نگاه سلیقهای هیات داوران به کناری گذاشته شدند افزایش یافتهاند.
تهیه کننده فیلم سینمایی «محمد» در گفتگو با هنرنیوز:
فیلم محمد (ص) چهره واقعی حضرت را به جهانیان معرفی خواهد کرد
تهیه کننده و سرمایه گذار فیلم سینمایی «محمد» با اشاره به اهانتهای اخیر به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) گفت: مطمئن هستم اکران فیلم سینمایی «محمد» (ص) پاسخ بسیار روشنی به همه اهانتهایی است که تا کنون به ساحت مقدس پیامبر گرامی و دین اسلام شده است چرا که این فیلم چهره واقعی حضرت محمد (ص) را به جهانیان معرفی ...
یادداشتی برای جشنواره فیلم فجر
اعتراف کاهانی؛ مدیریت شمقدری بهتر از ایوبی بود
زمان یکی از بهترین قضاوت کنندگان است تا نشان دهد برخورد خوب و دوستانه رییس سازمان سینمایی با اصحاب رسانه ارتباطی به آنچه که توسط مدیریت وی در سینما رخ میدهد ندارد نباید اجازه دهیم پاسخ به سوالات فقط با یک لبخند جواب داده شود. در طول این مدت که از مدیریت رییس سازمان سینمایی گذشته است کمتر پیش آمده که ...
رئیس سابق خانه موسیقی ایران در گفتگو با هنرنیوز؛
برخی وعدههای دفتر موسیقی جنبۀ آرزو دارند
دکتر محمد سریر عضو هیآت مدیره خانه موسیقی ایران درباره وعده های تحقق نیافته دفتر موسیقی در دوره مدیریت فعلی آن، معتقد است برخی از وعده ها جنبه آرزو دارند و آنها را خیلی نباید جدی گرفت.
غلامحسین امیرخانی در گفتگو با هنرنیوز:
حروف نستعلیق نتهای موسیقی هستند که پایان ناپذیرند/ احمد شاملو را چگونه انسانی میبینید؟
غلامحسین امیرخانی گفت: اگر حروف نستعلیق را به مثابه نتهای موسیقی در نظر بگیریم متوجه خواهیم که این هنر نیز مانند دیگر شاخههای آن انتها ندارد. مگر موسیقی پایان پذیر است؟! مگر شعر پایان پذیر است؟! مگر ذوق و زیبایی هنرمندانه تمام میشود؟!
در پاسخ به اهانت مجله سخیف فرانسوی آقای ایوبی شما چه تصمیمی می گیرید؟!
سینماگران نمک گیر فرانسویها نشوند!
شاید بد نبود که در این رابطه مسئولان سینمای و سایر مدیران فرهنگی جلسهای فوری میگذاشتند چرا که فقط فرهنگ و مذهب و اعتقاداتمان را هدف سنگین گلولههایی به نام آزادی قرار ندادهاند آنها نه جان و تاریخ و فرهنگ ما بلکه شخص پیامبر (ص) را هدف قرار دادهاند.
به بهانه برگزاری دهمین جلسه شعرخوانی «نسل مروارید» در منزل زندهیاد خلیل عمرانی؛/۱/
رضا اسماعیلی: خلیل عمرانی پیش از اینکه شاعر باشد معلم بود
رضا اسماعیلی گفت: جلسات «نسل مروارید» که در منزل شادروان خلیل عمرانی برگزار میشود حفظ دستاوردهای معنوی ارزشمند ایشان توسط شاگردانشان است که به همت همسر بزرگوار این مرحوم صورت می گیرد.
گزارش هنرنیوز از نشست رسانهای کنسرت شهرداد روحانی؛
روحانی: نام «ارکستر سمفونیک تهران» شبهه ایجاد کرد/یانی را بی سواد نمی دانم
نشست رسانه ای کنسرت بزرگ شهداد روحانی با همراهی نوازنده های ارکستر سمفونیک تهران صبح امروز با حضور این نوازنده و رهبر ارکستر سمفونیک در سالن اجتماعات تالار وحدت برگزار شد.
شهرداد روحانی در پاسخ به هنرنیوز؛
شهرداد روحانی رهبر ارکستر سمفونیک در نشست خبری کنسرت خود گفت: این برنامه ربطی به ارکستر سمفونیک تهران ندارد و از من دعوت شده تا این کنسرت را به عنوان رهبر اجرا کنم.
فرهاد حسنزاده در گفتگو با هنرنیوز؛
ادبیات کودک و نوجوان در کشور ما مثل یک کالای تزیینی است
فرهاد حسن زاده نویسنده کودک و نوجوان گفت: به نظر می رسد که در بحث سیاست گذاری، نگاهی که به ادبیات کودک و نوجوان وجود دارد یک نگاه سمبولیک است یعنی ادبیات کودک در کنار سایر اقلام دیده می شود در حالیکه باید خیلی جدی به آن نگاه شود.
وعدههای مدیران برای آغاز به کار ارکسترهای ایران از دی ۹۲ تا دی۹۳ / بخش نخست
آیا کیفیت اجرا فدای دستورهای مدیریتی میشود/من دستور میدهم پس هستم!
دی ماه سال ۱۳۹۲ بود که حسن روحانی در دیدار با هنرمندان، وعده داد که ارکسترها به زودی کار خود را آغاز میکنند. رئیس جمهور در همان دیدار دستور داد تا مسئولان فرهنگی هر چه زودتر ارکسترها را به صحنه بازگردانند. در این دیدار روحانی وعده داد که ردیف بودجه مستقل برای ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ...
وعدههای مدیران برای آغاز به کار ارکسترهای ایران از دی 92 تا دی 93/بخش دوم
معاون هنری و مدیرعامل رودکی: ارکسترها شاید برسند/مدیر دفتر موسیقی: ارکسترها قطعا میرسند
دی ماه سال ۱۳۹۲ بود که حسن روحانی در دیدار با هنرمندان، وعده داد که ارکسترها به زودی کار خود را آغاز میکنند. رئیس جمهور در همان دیدار دستور داد تا مسئولان فرهنگی هر چه زودتر ارکسترها را به صحنه بازگردانند. در این دیدار روحانی وعده داد که ردیف بودجه مستقل برای ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ...
نگاهی به نمایشگاه «آشوب رنگ حماسه» نقاشیهای محمدرضا باقری در گالری «ویونا»
بازآفرینی کلیت انضمامی و نزاع دلگرم کنندۀ مخاطب با فردوسی!
«آشوب رنگ حماسه» تلاشی است آگاهانه برای درک دیگری از شاهنامه؛ درکی که شهودی است؛ شهودی روایت شده، شهودی و شورانگیز رنگها را به میان آورده و شهودی پایان داده است.
دکتر محمد حسین جعفری در گفتگو با هنرنیوز:
اتودهای من برای طراحی لباس «بوی پیراهن یوسف» استفاده شد/ کسی از دانشگاه هنرمند بیرون نمیآید
دیپلم رشته نقاشی دارد و در مقطع کارشناسی در دانشگاه هنر در سال ۷۵ فارغ التحصیل نقاشی شده است؛ و در سال ۷۸ فوق لیسانس نقاشی گرفته است؛ از همان سال به عنوان هیئت علمی دانشگاه یزد مشغول به تدریس میشود و همزمان در مقطع دکتری رشته پژوهش هنر هم مشغول ادامه تحصیل؛ این هنرمند نقاش اگرچه بعد از فارغ التحصیل ...
چند نکته با عماریون دلسوز نظام و انقلاب؛
تولد جشنواره عمار از دل یک اتفاق تلخ/دوستان تعریف درستی از مردمی بودن عمار ارائه دهند
جشنواره مردمی عمار از دل یک اتفاق تلخ متولد شد تا کام مردم را شیرین کند اما باید با نقد دلسووزانه آن را در سمیر درست هدایت کرد. برخی نگاه های تند و بسته ممکن است باعث دفع مخاطب و بسیاری از سینماگران شود تا جذب آن ها از طرفی جای خوشحالی دارد که برگزار کنندگان صرفاً به دنبال جذب نگاه شبه روشنفکران نیستند....
یادداشت دکتر سید جواد امیری زاد در مورد «اتاق عمل» مدیری
تشدید بی اعتمادی در بدنه پزشکی
آیا پروژه جدید آقای مدیری تحت عنوان «اتاق عمل» با توجه به هجمه ای که در حال حاضر بر علیه پزشکان ایجاد شده باعث تشدید این بد بینی و بی اعتمادی نسبت به این صنف که اساس کارش بر پایه اعتماد است نخواهد شد؟
مجید مجیدی در پاسخ به هنرنیوز خبر داد:
قرائتهای زیبایی از اسلام را در فیلم «محمد رسول الله» نشان دادیم
کارگردان فیلم سینمایی «محمد رسول الله» گفت: متاسفانه قرائتهای بیروایی تا کنون نسبت به حضرت محمد (ص) انجام شده است اما ما تلاش کردیم در این فیلم، قرائت زیبایی از اسلام را نشان دهیم و به همین منظور به سراغ مقطع کودکی حضرت رفتیم.
مجید راستی در گفتگو با هنرنیوز؛
مطبوعات کودک مشکل گستره توزیع دارد
مجید راستی نویسنده و منتقد ادبیات کودک و نوجوان گفت:دسترسی کودکان و نوجوانان در اقصی نقاط ایران به مطبوعات خودشان یکی از اتفاقاتی است که به کامل شدن دنیای مطبوعات بچه ها کمک می کند.
داور جشنواره فیلم عمار در گفتگو با هنرنیوز خبر داد:
داور جشنواره فیلم عمار با بیان اینکه آثار رسیده به جشنواره از کیفیت خوبی برخوردارند گفت: مجموع آثاری را که من به عنوان داور در این جشنواره دیدم به هیچ عنوان جناحی نبودند.
علی غفاری در گفتگو با هنرنیوز؛
علی غفاری گفت: فلیم سینمایی «ابو زینب» ؤزیم صهیونیستی را بع مدت یک هفته به حالت آماده باش در آورد چنین فیلمی باید دربدتترین شرایط زمانی اکران شود؟! اگر این گونه باشد از اکرانش جلوگیری خواهیم کرد. مافیای سینما زمان اکران فیلم ها را مشخص می کنند.
شیرچی به بهانه نمایشگاه نقاشی- خط در فرهنگسرای نیاوران در گفتگو با هنرنیوز:
ترجیح میدهم شعرهای آثارم امیدوار کننده باشد تا تلخ
«اسرافیل شیرچی» که آثارش را از جمعه، ۵ دی در گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران به نمایش گذاشته است، در گفتگو با هنرنیوز به تاثیر اقلیم و فرهنگ سرزمین مادری در آثار هنرمند اشاره کرد.
به بهانه سالروز درگذشت نیما یوشیج؛
از آن روزی که نیمای شعر فارسی سر در نقاب خاک فرو هشت و عالمی را با افسانهی خود تنها گذاشت پنجاه و پنج سال گذشته است.
نگاهی به اکران فیلم های ارزشی در زمان جشنواره فیلم فجر
آقای ایوبی زمان مناسب اکران برای فیلمهای ارزشی جزو حق الناس است برادر!
در شرایطی که فیلمهای ارزشی در بدترین شرایط زمانی اکران میشوند و بسیاری از آثار سوپر مارکتی در اولیت نمایش قرار میگیرند جز لابی چه امکان دیگری وجود خواهد داشت؟!
مدیر پروژه باغ کتاب در گفتگو با هنرنیوز؛
اتمام پروژه باغ تا پایان امسال/تپه های عباس آباد بهترین گزینه نمایشگاه کتاب است
علی اکبر اشعری مدیر باغ کتاب تهران گفت: اگر وزارت ارشاد و شهرداری به توافق برسند ما می توانیم یک مکان حدود ۹۰ هزار متری در تپه های عباس آباد را برای همین کار برای نمایشگاه در نظر بگیریم و عنوانش را محل دائمی نمایشگاه های فرهنگی شهر تهران بگذاریم مشکل مکان نمایشگاه کتاب حل می شود.
«همه چیز آنجاست»؛ همه چیز «خانواده » است
نشان دادن تعطیلی یک کارگاه تولیدی به عنوان قصه محرکه سریال «همه چیز آنجاست» شاید یکی از معضلات عدیدهای باشد که طی این سالها بسیاری از تولیدکنندگان و به طبع آن، خانوادهها را گرفتار کرده است و انتخاب این سوژه برای این سریال، نشان از دغدغه رسانه ملی نسبت به این معضل است.
مجید ناظمپور در گفتگو با هنرنیوز؛
هیچ حمایتی از پژوهش در حوزه موسیقی وجود ندارد
مجید ناظم پور، نوازنده ساز عود و پژوهشگر موسیقی گفت: ما هرچقدر در باب فرهنگ و هنر هزینه کنیم به همان نسبت مجبور نیستیم در مبارزه با مفاسد اجتماعی همچون مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی هزینههای هنگفت بکنیم.