گذری بر روانشناسی تم های موسیقی؛
بادهای موسیقی که به روان ما می وزد
موسیقی همچون نسیمی است که به روان ما می وزد. قادر است همچون نفسی، طراوتی به روح آدمی ببخشد یا طوفانی بشود و ریشه های روان را برکند. شناخت تم های موسیقی به شنونده کمک می کند تا انتخابهای بهتری داشته باشد.
دبیر جشنواره فیلم فجر در گفتگوی اختصاصی با هنرنیوز:
محمد حیدری خبر داد امسال مخاطبین جشنواره فیلم فجر شاهد آثار خوبی در حوزه های انقلاب ، دفاع مقدس، عاشورا و بخش های اعتقادی خواهند بود.
گزارش تصویری تشییع پیکر مرحوم سید محمود موسوی باستان شناس پیشکسوت
پیکر مرحوم سید محمود موسوی پیشکسوت باستان شناسی ایران صبح امروز با حضور اهالی میراث فرهنگی و بزرگان حوزه فرهنگ از مقابل موزه ملی ایران تشییع شد.
کاشیهای آن را میبرند، دیوارهای این را میکِشند!
اینجا تا همین چند سال پیش همه چیز قرینه بود، هر خانه در این محله یک بنای قرینه داشت درست مانند خانهی منسوب به «ظهیرالاسلام» که تای دوقلویش خانه «ایلچی قاجار » است.
جشنواره فیلم عمار در گفتگو با جمال شورجه :
عمار حرکت منحصر بفردی است / همراهی مردم محروم ، دستاورد مهم عمار
یک کارگردان ارزشی سینمای ایران با اشاره به جشنواره فیلم عمار گفت: با وجودی که کمیسیون فرهنگی مجلس ، بودجه ای را برای جشنواره عمار در نظر گرفته بود اما به گفته آقای نوباوه ، یک ریال هم به این جشنواره اختصاص نیافته است اما می بینیم که این جشنواره سرپاست و این حکایت از مردمی بودن جشنواره عمار دارد.
ابوالقاسم طالبی در گفتگو با هنرنیوز:
جشنواره فیلم فجر متعلق به همه فرزندان انقلاب است
کارگردان فیلم سینمایی « یتیم خانه ایران» از حضور این فیلم به شرط آماده شدن به جشنواره فیلم فجر خبر داد.
بررسی وضعیت شعر کودک با مروری بر نظرات دکتر پروین سلاجقه؛
شعر کودک در ایران، بزرگسالانه است
سالهاست که در حوزه ادبیات کودک با اثر متفاوت و تازه ای روبه رو نیستیم. این مسئله سبب شده است کودکان علاقه ای به کتاب نداشته باشند و والدین آنها نیز نمتوانند کتابی درخور برای کودکشان پیدا کنند.
اظهارات«شمقدری» از نحوه شکل گیری و فعالیت یک رویداد مردمی
جشنواره «عمار» باید از فضای محفلی خارج و گفتمان انقلاب اسلامی را به بدنه سینما توسعه دهد
به گزارش هنرنیوز، جواد شمقدری رئیس پیشین سازمان سینمایی که در جشنواره فیلم عمار امسال در سینما فلسطین حضور پیدا کرد در گفتگویی اظهار داشت: این توقع را داریم که جشنواره فیلم عمار گفتمان انقلاب اسلامی را از یک فضای گروهی و محفلی خارج کند و اهداف و فعالیت خود را به بدنه سینمایی کشور توسعه دهد. آقای ...
هوشنگ توکلی داور بخش داستانی جشنواره فیلم عمار:
جشنواره عمار «کاری غیرممکن» انجام داده / رابطه صمیمی تر عمار با مخاطب
داور بخش داستانی جشنواره فیلم عمار معتقد است این جشنواره به دلیل تفاوت هایی که در حوزه انتخاب فیلم ، مخاطب و پخش دارد توانسته است به موفقیت های منحصر بفردی دست یابد.
ضرورت فرهنگ سازی شناخت ساز خوب//«ساز حاتمی» علمی و به روز عمل کرده است
شناخت ساز خوب از جمله موارد مهمی در موسیقی است که باید فرهنگ سازی شود.چرا که اغلب ساز بی کیفیت به دست هنرجویان مبتدی می رسد و انگیزه آنها را برای یادگیری سلب می کند ضمن آنکه یک ساز خوب، سلیقه شنیداری مردم را از موسیقی ارتقا می دهد.
باید ها و نباید های جشنواره فیلم فجر با علیرضا سربخش:
باید جشنواره رنگ و بوی اسلامی و ملی داشته باشد/ نیازمند سیاست مداران غیرت مند نسبت به ارزشها هستیم
معتقدم جشنواره فیلم فجر باید رنگ و بوی اسلامی و ملی داشته باشد و همسو با باورها و ارزشهای اسلامی کشورمان حرکت کند نه اینکه بلندگویی برای خارج نشینان باشد.
نه هنرمندان از تعهد به همکاری دائم با یک نگارخانه ثابت، احساس امنیت شغلی دارند و نه نگارخانهها خطر سرمایه گذاری روی هنرمندان انحصاری را میپذیرند. این نوع رابطه سرانجام به نوعی بیاعتمادی دو طرفه و البته انواع بیاخلاقیها و بداخلاقیهای حرفهای منجر شده و میشود.
به انگیزه برگزاری کنگره سراسری 2000 شهید هنرمند؛
ابوالقاسم طالبی: از آرمان های امام (ره) فاصله گرفتیم / شرمنده خانواده شهدا هستم
یک کارگردان سینمای ایران با اشاره به کنگره سراسری هنرمندان شهید گفت: اگر چه برگزاری این کنگره دیر هنگام است و میبایست زودتر برگزار میشده اما باز هم در این وا نفسا فرصت غنیمتی است که میتواند ما را به شهدا نزدیکتر سازد.
جمال شورجه با اشاره به جشنواره فیلم فجر:
باید سیاست گذاران جشنواره فیلم فجر مشخص کنند که آیا به دنبال رویکرد انقلابی ، دینی و اسلامی در این جشنواره هستند یا اینکه باید شاهد تغییر سیاست گذاری جشنواره متناسب با سلیقه مدیران باشیم؟!
وضعیت کتب هنری با نگاهی بر آسیبهای نشر؛
چرا گلیم کتابهایمان را نمی توانیم از آب بیرون بکشیم؟!
در چند سال گذشته وضعیت انتشار کتابهای هنری تا حدی گنگ و نا به سامان بوده است، این امر را بالاخص در کاهش بودجه کتب هنر می توان مشاهده کرد.
سعید فلاحفر در واکنش به تبصره ۳۶؛
واگذاری میراث فرهنگی مصداق فروختن ناموس یک مملکت است!
«مگر میتوان مساجد را به بخش خصوصی واگذار کرد؟ چرا فعالیتهای حوزه هنری سازمان تبلیغات را به بخش خصوصی واگذار نمیکنند؟ چرا برگزاری نماز جمعه، موزه قرآن، نیروی انتظامی یا مسلح، راه پیمایی های ملی، گشت ارشاد و... را به بخش خصوصی واگذار نمیکنند؟ مگر میشود همه چیز را به بخش خصوصی واگذار کرد؟ مگر می شود ...
امیرحسین جوانشیر درگفتگو با هنرنیوز:
یک فیلمساز مستند معتقد است جشنواره سینما حقیقت نسبت به دوره های قبل تنزل کرده و نه تنها به شدت سیاست زده شده بلکه از مسیر اصلی خود نیز فاصله گرفته است.
یادداشتی به قلم دکتر حکمت الله ملاصالحی؛
در برنامه ششم توسعه پارهای از مادهها و تبصرهها و بندهایی که به مواریث فرهنگی و بناهای تاریخی مرتبط میشود متاسفانه اگر پیش ازآنکه تصحیح شود و به نحوی که در تبصره ۳۶ و بندهای یک و دو آن آمده به مجلس برود و به تصویب برسد هم راه را برای متجاوزان به مواریث فرهنگی هموارتر خواهد کرد هم میدان برای سلاخی ...
یلدا شبی که قلبهای ایرانیان را به شادی پیوند میزند
پاییز رنگارنگ در حالی به ایرانیان بدرود میگوید که مردمان این سرزمین رفتنش را با شادی، سرور و جمع شدن کنار بزرگترها در طولانیترین شب سال جشن میگیرند تا با طلوع خورشید نور امید به خانهی تک تکشان سر بزند.
عباس شوقی در گفتگو با هنرنیوز :
مدیرتولید و برنامه ریز تله فیلم «سکوت» از اتمام این فیلم خبر داد و گفت: حضور شش بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون، حکایت از سطح کیفی این فیلم دارد.
چوب حراج میزنند، اما نظارت هم میکنند !
مهدی حجت درباره برنامه پیشنهادی ششم توسعه چه می گوید؟
در برنامه پیشنهادی ششم توسعه «صنایعدستی» را کلا حذف کردند. برای «میراث فرهنگی» نوشتند؛ بناهای تاریخی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر را به شهرداریها واگذار میکنند و در حوزه «گردشگری» فروش اماکن اقامتی همهی دستگاههای اجرائی و تغییر کاربری واحدهای مسکونی را مورد تاکید قرار دادند.
به بهانه درگذشت استاد احمد منزوی، فهرست نویس ایرانی؛
از «الفهرست» تا فهرست نویسی الکترونیک
فهرست نویسی یکی از شیوه های حفظ کتب به صورت منسجم و کتابخانه ای است و از گذشته تا امروز دلدادگانی از مشاهیر بدان همت گماشته اند که ابن ندیم در گذشته و ایرج افشار در دوره معاصر از چهره های برجسته فهرست نویسی به شمار می روند.
سینمای خانگی با سرمقاله جنجالی منتشر شد:
چه کسی پاسخگوست؟ / شده مسئلۀ امنیت ملی!
پس از وقفه ای چند ماهه بالاخره شماره 28 نشریه سینمای خانگی با درج عنوان "چرا؟!" بر روی جلد و سرمقاله ای جنجالی منتشر شد.
هدی فلاح پژوهشگر سینما در گفتگو با هنرنیوز:
شباهت دکوپاژهای فیلم محمد(ص) با فیلم های مسیحی / فیلم برای مخاطبین مسیحی خوب است نه برای مسلمانان
یک پژوهشگر سینما معتقد است ما نباید برای اینکه حضرت محمد(ص) را یک فرد صلح جو و مهربان نشان دهیم ایشان را به حضرت مسیح(ع) نزدیک کنیم. این در حالی است که بسیاری از دکوپاژها و میزانسن های این فیلم، مسیحی و حضرت محمد(ص) زیر سایه عیسی مسیح(ع)قرار گرفته است.
سید عباس مجابی از افتتاح « رادیو اینترنتی همسرایی» در روز عاشورا خبر داد و از این رادیو اینترنتی به عنوان نخستین رادیو تخصصی در حوزه شعر و شاعری در کشور یاد کرد.
تب واگذاری به بناهای ثبت جهانی رسید!
این سفرهخانه زیر پل بند لشکر شوشتر چه میکند؟+ عکس
مهرماه سال ۸۱ گفتند طبق آيين نامه اجرايي ماده ۸۸ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت واگذاري و اجاره بناها و اموال دولتي كه از نفايش ملي هستند ، ممنوع است، آبان ۸۹ عمارت مسعودیه را که یکی از نفایس بود؛ واگذار کردند. خرداد ۹۳ گفتند همه بناها را به بخش خصوصی واگذار میکنیم به غیر از بناهای نفیس، کلاسیک ...
تهیه کننده فیلم سینمایی« محمد(ص)» :
ما به اکران این فیلم در جهان بسیار خوشبینیم چرا که معتقدیم هر چه مردم دنیا، بیشتر به تماشای این فیلم بنشینند ما به هدف گذاری این فیلم که همانا نشان دادن چهره واقعی اسلام است نزدیکتر خواهیم شد.
در گفتگو با مدیرعامل جدید انجمن سینمای دفاع مقدس مطرح شد؛
محمدحسین نیرومند معتقد است جشنواره فیلم فجر می تواند با نمایش آثار منطبق با انقلاب و نظام به گونه ای عمل کند تا پای اقشار متدین و مذهبی هم به جشنواره فیلم فجر باز شود.
دبیرجشنواره بینالمللی فیلم وحدت اسلامی اعلام کرد:
با قرائت های غلط ؛ اسلام در حال ذبح شدن است / همه باید کمک کنند
هاشم میرزا خانی دبیر نخستین جشنواره بین المللی فیلم وحدت اسلامی طی گفتگوی اختصاصی با هنر نیوز از چگونگی شکل گرفتن ایده این جشنواره تا تعیین بودجه ثابت برای تولیدات این جشنواره در سالهای آتی خبر داد.
به یاد ایوان و کاشی و درختان خانه مدرس؛
خانه مدرس را مرمت کردند اما...+ عکس
خانه «مدرس» جان خانه « نصیرالدوله » را نجات داد اما خود سالها منتظر ماند تا جانی دوباره بگیرد حالا این خانهی مرمت شده؛ به آجر، در و پنجره چوبی، سقف آهنی کاذب سفید رنگ، گلهای شمعدانی و حوضهایی با رنگ آبی فیروزهای مزین شده است اما با این همه رنگ خانه یک چیزهایی کم دارد، ایوان پرخاطرهاش، درختان ...