ابراهیم اصغری در گفتگو با هنرنیوز:
امیدوارم پروژه «شهید شوشتری» در دولت دهم کلید بخورد
کارگردان پروژه شهید شوشتری گفت: با وجود اینکه قریب یکسالی است که منتظر تحقق وعده ساخت این فیلم از سوی مسئولین سینمایی هستیم اما امیدوارم پروژه «شهید شوشتری» در دولت دهم کلید بخورد.
تحولی در بخش مدیریت سینما روی داد؛
رشد صعودی در اعطای پروانه ساخت و نمایش در دوره مدیریت فعلی سنیما
چرخه تولید در سنیمای ایران وابسته به عناصر مختلفی است؛ اگر بخواهیم نگاه و صورتبندی کلی از این پرخه داشته باشیم بخشی از آن مربوط به حوزه مدیریتی و نظارتی است و بخش دیگر مربوط به بدنه سینما و هنرمندان.
اکبر عالمی در گفتگو با هنرنیوز:
سینمای امریکا به ولنگاری کشیده شده است
یک استاد برجسته سینمای ایران و جهان معتقد است: سینمای امریکا به ولنگاری کشیده شده است.
علیرضا اسحاقی در گفتگو با هنرنیوز:
«سازمان سینمایی» چشم اندازهای خوبی برای سینمای ایران داشته است
یک بازیگر و کارگردان تلویزیون گفت: معتقدم باید ساختار «سازمان سینمایی» که توسط آقای شمقدری پایه ریزی شده به شکل قدرتمندی ادامه یابد.
ابراهیم اصغری در گفتگو با هنرنیوز:
شمقدری مشکل ساختاری در نظام مدیریتی سینما را حل کرد
یک تهیه کننده سینمای ایران با اشاره به سازمان سینمایی گفت: امیدواریم مدیر بعدی این سازمان از تجارب ارزنده آقای شمقدری استفاده لازم و کافی را ببرد تا هرچه زودتر شاهد تحقق اهداف بلند این سازمان باشیم.
نادره ترکمانی در گفتگو با هنرنیوز:
موافقت ضمنی تاسیس «بنیاد سینمای کودک» را گرفتهام
یک کارگردان حوزه کودک ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر بتواند «بنیاد سینمای کودک» را در جهت ساماندهی این نوع سینما راه اندازی کند.
«سلمان خان» ۱۰ سال به زندان می رود
اگر اتهام قتل غیر عمد سلمان خان اثبات شود این بازیگر هندی ۱۰ سالی را در زندان خواهد گذراند.
گزارش نشست رسانه ای تشريح برنامه های جشنواره منطقه ای سينمای جوان (بام ایران)؛1/
میرزاخانی: فیلمنامه به عنوان زیر ساخت فیلم کوتاه از اهمیت زیادی برخودار است
هاشم میرزاخانی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: فیلمنامه به عنوان زیر ساخت فیلم کوتاه از اهمیت زیادی برخودار است. به همین دلیل کارگاه فیلمنامه نویسی در ایام برگزاری جشنواره منطقه ای سينمای جوان با حضور استاد فیلمنامه نویسی و منتقد سینمایی تشکیل خواهد شد.
داوود هاشمی در گفتگو با هنرنیوز:
وزیر ارشاد حتما نباید سینماگر باشد
یک تهیه کننده تلویزیون گفت: حتما لازم نیست وزیر ارشاد سینماگر باشد اما باید شناخت کافی از حوزه سینما و هنر داشته باشد.
حسن توکل نیا در گفتگو با هنرنیوز؛
خودسانسوری بیشتر از ممیزی آفت سینما شده است
حسن توکل نیا تهیه کننده سینما گفت: سینمای بخش خصوصی نیاز شدیدی به حمایت دارد و امسال تاکنون من رغبتی برای تهیه فیلم جدید نداشتم از جهت دیگر خودسانسوری بیشتر از ممیزی آفت سینما شده است.
به بهانه اهدای نشان درجه يک فرهنگ و هنر به اکبرعبدی؛
اکبرعبدی بدون شک یکی از مطرح ترین و موفق ترین بازیگران سینمای بعد از انقلاب در کشور ما و بازیگری برای تمام فصول سینما بوده است. کسی که با بازی در هر فیلم و نقشی موفق شده میلیون ها مخاطب را به سالن های سینما بکشاند.
نگاهی به پشت صحنه فیلم «لئون:حرفه ای»؛
قاتلی که «جین کلی» را می شناخت
شاید باور نکنید ولی هنگام تصویر برداری یکی از سکانسها در این فیلم دزدی واقعی، بازیگران را که لباس پلیس به تن کرده بودند با پلیس اشتباه گرفت و خود را تسلیم کرد.
ویرانگری که همۀ زندگیاش را باخت
خودزنی خود ویرانگری آدمی است که همه چیز زندگی اش را مثل زن و فرزند، شرف و آبرو، دوست ، اعتبار ، جایگاه اجتماعی واقتصادی، نفود و تاثیرگذاری روی افراد سیاسی و ... را باخته است و چاره ای جز خود زنی ندارد.
کن لوچ: «فیلم یک جنبش سیاسی نیست. یک حزب و حتی مقاله نیست. این فقط یک فیلم است. در بهترین حال می تواند صدایش را به بی عدالتی اجتماعی بیافزاید.»
به بهانه اکران فیلم «چه خوبه که برگشتی»؛
روایتی غیر منطقی از داستانی بیسر و ته
مخاطب در آخرین ساخته مهرجویی با یک روایت غیر منطقی از داستان بیسر و تهی روبرو مواجهه است که به هیچ عنوان نمیتواند با کارکترها و شخصیتهای مختلف اثر ارتباط درستی برقرار کند.
برخی از تهیه کنندگان به طمع پولدار شدن و رسیدن به فروش میلیاردی در طی سالهای گذشته دست به ساخت آثار کمدی زدند، در چنین شرایطی مخاطب سینما هم احساس کرد که با ساخت هر کپی کاری از برخی از فیلمهای داخلی و خارجی به شعور و ذائقه هنری او توهین میشود.
به بهانه اکران فیلم «یکی برای همه»؛
ناتوانی فیلمهای کمدی در خنداندن مخاطب
فیلمهای کمدی سینمای ایران در یکی دو سال اخیر نتوانستهاند به راحتی مخاطبان خود را به خنده وادار کنند، چرا که مخاطب با هوش و زیرک سینما فرق بین کمدی خوب و بد و لودگی را با طنز واقعی بسیار خوب میفهمد و به تماشای هر نوع فیلمی نمیرود.
حبیب اسماعیلی در گفتگو با هنرنیوز؛
اکران دوم عید امسال سینماها مرده نبود
حبیب اسماعیلی بازیگر و تهیه کننده سینما گفت: هر سال اکران دوم فیلم های سینمایی ، اکران مرده سال به حساب می آمد. اما امسال با اکران فیلم هایی چون: «برف روی کاج ها»، «تلفن همراه رئیس جمهور» و «چه خوبه که برگشتی» سینماها نسبتا فروش قابل قبولی داشتند .
نگاهی به بحث آموزش در مدیریت فعلی سینما؛
عشق سینما؛ عشق فیلم؛ عشق بازیگری؛ اینها همه صفتهایی است که برخی به خودشان میدهند که بگویند زندگیشان سینماست. زندگی شان فیلم است و زندگیشان افتادن در مسیری است که شهرت و ... را به همراه دارد. اما مسیر رسیدن به این هدف همیشه یکسان نیست. گاهی پارتی بازی؛ گاهی پول و گاهی هم اتفاقات حاشیهای دیگر که ...
نگاهی به فیلم «خوب، بد، زشت» و آنچه که از پشت صحنه فیلم نمی دانید؛
برای خیلی ها لذتش دیدنش مثل دیدن فیلمهای «بروسلی» می ماند. تلویزیون ده ها بار پخشش کرده ولی اگر حتی اتفاقی، حتی از وسط فیلم پای تلویزیون نشسته باشی، تا آخرش صبر می کنی تا ببینی طناب دار چطور دور گردن «توکو» می رود.
حبیب کاوش در گفتگو با هنرنیوز؛
نوعی آشفتگی در ارائه پزیتیو به فیلم ها وجود دارد
حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت: متاسفانه یک نوع نابسامانی و آشفتگی در امرارائه پزتیو به فیلمهای سینمایی دیده میشود. تاجایی که بحث تبدیل دیجیتال به پزتیو و در برخی مواقع طولانی شدن ارائه پزتیو به دفاتر پخش، این مشکل بیشتر خود را بروز میدهد.
محسن محسنینسب در گفتگو با هنرنیوز؛
سفر هنرمندان به لبنان در مناسبات فرهنگی تاثیرگذار است
محسن محسنینسب نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به سفر اخیر مدیران فرهنگی و هنرمندان به کشور لبنان گفت: این گونه سفرها در تبادلات فرهنگی بین دو کشوربسیار تاثیگذار است و قطعا در تبادلات بین دو کشور برای همکاری های فرهنگی و هنری تاثیر می گذارد.
اسفناج خوردم، جرات داری بیا جلو!
مانند رقیبش کله خراب است، عاشق دریا، «آلیو» دختری که دوستش دارد و صد البته عاشق اسفناج. با اینکه ما چشمهایش را دو نقطه می دیدیم (بیشتر اوقات هم یک نقطه چون یک چشمش بسته بود) نام اولش «چشم قلمبه» بود.
به مناسبت تولد «کلینت ایستود»؛
کلینتون ایستوود جونیور ۳۱ می سال ۱۹۳۰ از پدر و مادری که کارگر کارخانه فولاد سازی بودند متولد شد. هنگام تولد وزنی بیش از ۵ کیلوگرم داشت بخاطر همین از سوی پرستار بیمارستان «سامسون» نام گرفت.
جواد مزدآبادی در گفتگو با هنرنیوز:
نمیتوان منکر زحمات مدیریت فعلی سینما بود
یک کارگردان سینمای ایران گفت: اگر چه هیچ مدیر سینمایی تا کنون نتوانسته نظر همه سینماگران را به خود جلب کند اما آقای شمقدری زحمت خود را برای سینمای ایران کشید و هیچ کسی نمی تواند منکر زحمات وی شود.
وحید موسائیان در گفتگو با هنرنیوز:
باید فیلم های مختلف با سلائق متفاوت توانایی اکران عمومی داشته باشند
وحید موسائیان کارگردان سینما گفت: باید در هر دوره اکران فیلم های مختلفی با ساختار و سلائق مختلف توانایی اکران عمومی را داشته باشند مخاطبان سینما بتوانند فیلم های مورد نظر خود را تماشا کنند.
رضا آشتیانی در گفتگو با هنرنیوز؛
مردم با فیلمنامه جذاب و سالنهای مناسب با سینما آشتی میکنند
رضا آشتیانی تهیهکننده و بازیگر سینما گفت: فیلمنامه جذاب ، محیط مناسب و سالن های کافی برای اکران عمومی فیلم ها باعث خواهد شد که مردم شریف ما با سینما آشتی کنند تا مشکل ریزش مخاطب فیلم ها هم حل شود.
نگاهی کوتاه به زندگی و کارنامه بازیگری «ایرنه ماری ژاکوب»؛
ایرنه ماری ژاکوب(متولد ۱۵ جولای ۱۹۶۶-فرانسه) یکی از برترین بازیگران نسل خود است. ژاکوب تحسین و شناخته شدن مجدد بین المللی خود را با «کریستوف کیشلوفسکی» کارگردان لهستانی بدست آورد. او در «زندگی دوگانه ورونیک» و «سه رنگ:قرمز» کیشلوفسکی بازیگر نقش اول بود. ژاکوب با استایل بازی متفکرانه و زیبایی کلاسیک ...
همه آنچه در مورد «املی» نمی دانید؛
شما درحال تماشا کردن یک پرتره از پاریس فانتزی هستید. فیلم آنقدر داستانهای ریز و در هم تنیده دارد که واقعا نوشتن فیلمنامه اش جز کار یک خبره نمی تواند باشد.
به بهانه اکران فیلم «آقای الف»؛
داستان پردازی فدای سه بعدی بودن
سازندگان فیلم سینمایی«آقای الف» به نظر می رسد که چنان غرق در ساختار سه بعدی بودن فیلم شان شده اند که به کل از داستان پردازی فیلم خود غافل شدند که مشخص نیست چرا فیلمی که قرار است اولین تجربه سینمای ایران در گونه سه بعدی باشد ، این قدر داستان خود را به شکل سادهانگارانه و بی منطقی برای مخاطب روایت می ...