فیلم های ایرانی بی قهرمان و بی پهلوان هستند
یک کارشناس مسائل فرهنگی و سینمایی تاکید کرد باید اعضای شورای پروانه ساخت و نمایش توجه جدی و اصولی به بحث محتوا داشته باشند و دقت در ارزش های دینی و معارف اسلامی را فراموش نکنند.
در پی شایعه گذر مترو از زیر میدان نقش جهان معاون میراث فرهنگی کل کشور تأکید کرد:
میراث فرهنگی استان اصفهان مطلقاً حق امضا برگهای خلاف قوانین را ندارد
معاون میراث فرهنگی کل کشور گفت: هشدار میدهم هرکس خلاف قانون عمل نماید بلافاصله به دادگاه معرفی میشود.
هیچ قانونی برای خروج آثار از ثبت ملی وجود ندارد
معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر این که تخریب سرای دلگشا را «جنایت فرهنگی» است ، تاکید کرد:هیچ قانونی برای خروج آثار از ثبت ملی وجود ندارد.
سیدضیاء هاشمی در گفتگو با هنرنیوز:
مجمع عمومی حق نداشت اساسنامه اصلاح شده را ناقص تصویب کند
رئیس هیات مدیره جامع صنفی تهیه کنندگان با اشاره به برگزاری مجمع عمومی خانه سینما گفت: متاسفانه خانه سینما به توافق خود مبنی بر تصویب بیکم و کاست اساسنامه هیات ۷ نفره از سوی مجمع عمومی عمل نکرد و تنها کلیات آن را تصویب کرده است درحالی که این مجمع چنین حقی را نداشته و باید رئیس سازمان سینمایی و نماینده ...
احمد پوری: ممیزی بعد از انتشار به صلاح نیست
احمد پوری مترجم و نویسنده گفت: آرزوی ما این است که یک روز برسد که دیگر اعمال ممیزی وجود نداشته باشد؛ چراکه مردم، نویسندگان و هنرمندان شعورشان آنقدر بالاست که خوب می دانند خطوط قرمز کجاست.
رامبد شکرابی در گفتگو با هنرنیوز:
شکرابی گفت: «معمای شاه» دوران زندگی محمد رضا شاه پهلوی را روایت میکند و نقش من در این سریال کاراکتری است با نام «ارنست» که یکی از دوستان شاه در زمان جوانیاش است.
دکتر دهقانپور در گفتگو با هنرنیوز خبر داد:
افزوده شدن واژه جمهوری اسلامی و اعتقاد به قانون اساسی و ولایت فقیه به اساسنامه خانه سینما
حمید دهقانپور، منشی هیات رئیسه مجمع عمومی خانه سینما خبر داد که هیات مدیره خانه سینما به مدت ۳ ماه در پست های خود ابقا شدند تا طی این مدت زمینه را برای انتخابات هیات مدیره و قانونی شدن صنوف فراهم سازند.
حسن علیمردانی در گفتگو با هنرنیوز:
دستان پنهانی مانع اکران مطلوب فیلمهای کودک میشوند
یک تهیه کننده فیلم کودک و نوجوان با بیان اینکه هیچ نشانهای مبنی بر حمایت از فیلمهای کودک و نوجوان در کشور دیده نمیشود گفت: با شرایطی که در مورد فیلمهای کودک وجود دارد امیدی به جریان سازی در این ژانر سینمایی نیست.
همه چیز از «اخراجیها» شروع شد
قسمت دوم گفتگو با فرزاد اژدری را در ارتباط با کار کودک، کشمکش بین کانون پرورش فکری، سازمان سینمایی با آموزش و پرورش را بر سر اکران فیلم در مدارس، همکاری با پیشکسوتان و عدم وجود کاراکتری چون «بن تن» را در سینمای ایران با هم می خوانیم.
یک عکاس پیشکسوت در گفتگو با هنرنیوز:
افشین بختیار هنرمند پیشکسوت عکاس درباره نیازهای هنرمندان عکاس گفت: علاقمندان به عکاسی و دانش آموختههای این رشته بازار کار ندارند.
علیرضا سربخش درگفتگو با هنرنیوز:
مراقب لنگیدن پای «خانه سینما» باشید
یک منتقد و تحلیل گر سینما میگوید: تشکیل دهندگان خانه سینما که از ابتدا این خانه را بنا کردند تا زمانی که خودشان حضور داشتند استقلالی برای خانه سینما قائل نبودند اما زمانی که احساس کردند دوره آنان رو به پایان است از آینده این خانه احساس خطر کردند و با حاشیه سازیهایی تلاش کردند تا خانه سینما را مقابل ...
حسین معماری در گفتگو با هنرنیوز مطرح کرد:
رد پای دلالهای میوه و تره بار در انیمیشن!
این افراد تخصص ندارند و با بیتخصصی وارد این عرصه شدهاند و لطمات جدیای به انیمیشن، این هنر ناب میزند؛ هنری که بهترین راه برای انتقال مفاهیم انتزاعی هستند.
حجت الله سیفی درگفتگو با هنرنیوز:
اگر سرما نخورده باشم در مجمع عمومی خانه سینما شرکت میکنم
حجت الله سیفی یکی از سینماگرانی است که سالها، عضو خانه سینما بوده اما به گفته خودش این خانه، نه تنها دردی را از او دوا نکرده بلکه با سیاسی کاری موجبات تعطیلی و منفعل شدن این خانه را هم فراهم کرده است.
نادره ترکمانی در گفتگو با هنرنیوز:
بعضی از فیلم های جشنواره فیلم کودک ربطی به دنیای کودک ندارد
یک کارگردان فیلمهای کودک و نوجوان گفت: آنقدر فضای بیتوجهای در حوزه کودک گسترش یافته که حتی فیلمهای جشنوارهای به نام کودک و نوجوان ربطی به دنیای کودک ندارد. اما چون آقایان میخواهند حتما جشنواره فیلم کودک اصفهان را برگزارکنند این فیلمها را در جشنواره جای دادهاند.
مهدی عظیمی میرآبادی در گفتگو با هنرنیوز:
دولت دهم دوره دوران بلوغ مدیریت در سینمای ایران بود
مهدی عظیمی میرآبادی گفت: مدیریت سینمایی در دهه ۶۰ به گونه ای بود که تمامی تصمیمات سینمایی پشت درهای بسته اتخاذ می شد و به دلیل نبود نهادهای اطلاع رسانی، اعتراض هیچ سینماگری هم به گوش جامعه نمی رسید.
زنوزی: ممیزی بعد از انتشار، انداختن توپ در زمین ناشر است
فیروز زنوزی جلالی نویسنده و پژوهشگر و منتقد ادبی معتقد است که مشکلات ممیزی پس از انتشار کتاب به مراتب بیشتر از اعمال ممیزی پیش از انتشار است لذا با آسیب شناسی شرایط فعلی، ناگزیر باید صورت اول را پذیرفت.
عطاء الله سلطانیان در گفتگو با هنرنیوز:
نباید سوژههای مربوط به انقلاب را سیب گاز زده کرد!
عطاء الله سلمانیان میگوید: فیلم ساختن در مورد اتفاقات انقلاب به این گونه نیست که شب بخوابید و صبح یک سناریو در مورد انقلاب بنویسید به عنوان مثال کارگردانی در تلویزیون در مورد اتفاقات دوران قاجاریه فیلم و سریال ساخته و در حال حاضر هم مشغول ساخت سریالی در مورد زمان شاه است. اما آیا میتوان از این آثار ...
افسر اسدی در گفتگو با هنرنیوز:
نقشها پای میز شام تقسیم میشوند!
افسر اسدی گفت: تیم داشتن بد نیست، اما اینکه این تیم چگونه بسته میشود مهم است. این روابط نادرست باعث بازنشستگی زودرس میشود و این چرخه برای برخی به طور طبیعی طی نمیشود.
فرهنگ سازی هزینه دارد، باید هزینهاش را پرداخت
به عنوان کسی که در روزهایی که در آن سینما کمتر کسی را دارد که در عرصه کودک کار کند فرزاد اژدری دو فیلم در ژانر کودک ساخته است. «سلام بر فرشتگان» و «عملیات مهد کودک» توجه بسیاری را دوباره به سینمای کودک معطوف کرد.
مشاور ارشد رییس سازمان میراث فرهنگی:
زمان بحث علمی درباره تقلبی یا اصیل بودن «شیردال» نیست
بهشتی گفت: حامد کرزای وقتی به قدرت رسید در نخستین سفرش به ایران بیش از ۲۸۰ شی تاریخی قاچاق از افغانستان را توسط مقامات ایرانی تحویل گرفت. در آن زمان نه ما بررسی کردیم این اشیاچقدر اصیل هستند و نه حامد کرزای و گروه همراهش.
گفتگوی تفصیلی هنرنیوز با سیدعلی صالحی؛
اعمال ممیزی پس از انتشار کتاب، این روزها بحث داغ رسانه ها و ناشران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، مسئله ای که دلنگرانی های زیادی را برای ناشران ایجاد کرد و سرانجام ناگزیر از قبول آن سرباز زدند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با هنرنیوز:
عدهای «خانه سینما» را به باشگاه سیاسی تبدیل کردهاند
افراد نباید به دنبال مسائل شخصی باشند؛ بلکه باید به صورت قانونی رفتار کنند .ارشاد می تواتند متولی این امر باشد.خانه سینما در دولت قبل با حکم انحلال یعنی تعطیلی دائم مواجه شده است.
عضو هيئت موسس انجمن عکاسان انقلاب ودفاع مقدس در گفتو گو با هنرنیوز؛
چاپ و نشر کتاب عکس دفاع مقدس وقت گیر است
عضو هيئت موسس انجمن عکاسان انقلاب ودفاع مقدس ضمن تاکید بر لزوم حفظ عکسهای دفاع مقدس به عنوان یک کار ملی گفت: ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار فریم عکس از دفاع مقدس جمع آوری شده است.
فرزاد موتمن در گفتگو با هنرنیوز:
مشاجرهای خانه سینما بیشتر بین تهیه کنندهها و کارگردانهاست
فرزاد موتمن گفت: خانه سینما یک انجمن صنفی است؛ یعنی قرار است که ما آنجا بیمه بشویم و در آینده، حقوق بازنشستگی بگیریم یا حق بیکاری برایمان در نظر بگیرند و از حق و حقوق ما در آینده دفاع کنند؛ اما هیچ کدام از این کارها را برای ما انجام نمیدهند.
«مهران مدیری» در کارش «اوُستا» است
نام امیر مهدی ژوله با «مهران مدیری» پیوند خورده است. این نویسنده خوش ذوق در کنار خشایار الوند طی این سالها با ذوق و استعدادی که به خرج داده اند لحظات خوشی را برای ایرانی ها رقم زده اند.
جواد کاسه ساز در گفتگو با هنرنیوز:
مافیا مانع اکران «من کجا خوابم برد» شد
کارگردان فیلم سینمایی «من کجا خوابم برد» خبر داد به دلیل مافیای اکران نمایش، از اکران این فیلم در سینماهای کشور منصرف شده و فیلم بزودی راهی شبکه خانگی خواهد شد.
امیر قره پور در گفتگو با هنرنیوز:
تهیه کننده فیلم مستند «میراث ناپدری» گفت: هنگامی که رقم سایت تابناک در مورد قرار داد فیلم میراث ناپدری را دیدم با خودم گفتم اگر مبلغ قرارداد همانقدری است که این سایت ادعا میکند پس چرا بقیهاش را به ما ندادند! این سایت با این کار ترور شخصیت کرده است.
سید علی طاهری درگفتگو با هنرنیوز:
افراد حقوقی اعضاء کمیته انتخاب فیلم برای اسکار باشند نه حقیقی
سیدعلی طاهری گفت: در ارتباط با مسئله اسکار نظام تصمیم گیرنده نیست.اما بهتر است در آینده در باره مضوعات این چنینی نظام تصمیم بگیرد. چرا که ممکن است؛ در آنجا سلیقه ای مورد قبول نظام نباشد.
افسانه ماهیان در گفتگو با هنرنیوز؛
افسانه ماهیان بازیگر و کارگردان تئاتر گفت: اجرا در جشنواره تئاتر فجر برایم مهم نیست و «سه جلسه تراپی و یک مهمانی» را برای اجرای عمومی آماده میکنم.
پرویز شهبازی در گفتگو با هنرنیوز:
سینماگران درگیر هزار و یک مسئله حرفهای و صنفی هستند
فیلم کوتاه همانند یک داستان کوتاه است.تلاشی برای پیش برد زبان سینما که کار گردان در آن احساس راحتی می کند.