نوجوان را با کتاب های علمی آشنا کنیم؛
شناخت زمین در کتاب«پوسته زمین»
کتاب «پوسته زمین» نوشته «زی چینگ، لوجینگویان» با ترجمه «خان محمد،امتی، بهروز نجفی» یکی از عنوانهای «مجموعه کتابهای آموزشی علوم» است که از سوی انتشارات صبحدم منتشرشده است.
نگاهی بر بیانات امام خمینی (ره) درباره فلسطین؛
دولت پوشالی اسرائیل با وحدت مسلمین فرو میپاشد
امام خمینی(ره) در دیدگاه ارزشمند خود نسبت به استراتژی جهان اسلام در مواجه با اسرائیل و صهیونیسم همواره نقطه تاکید خود را بر وحدت مسلمین گذاشته اند.
روز قدس و موسسه سینمایی مقاومت و انقلاب اسلامی
واقعاً اگر نام جواد شمقدری در میان نبود آقای وزیر و همراهانش کمر همت برای بستن این موسسه میبستند؟!
با تذکرات دلسوزانه مقام معظم رهبری؛ وزیر ارشاد آگاه باشد!
از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن
مطالبه مقام معظم رهبری از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تذکر دلسوزانه ایشان در مراسم دیدار با شعرا، به منزله زنگ خطری است که خیلی زود برای دولت مردان فرهنگی کشور به صدا در آمد.
نگاهی به سخیف نگاری های رمان دوازدهم نوشته علی موذنی
عرفی سازی مقدسات تاکجاپیش خواهد رفت؟
ازکودکی تاکنون ،یعنی از آن زمان که اولین کتاب زندگانی ام-زندگی نامه جناب حر ریاحی- را به کمک مادرم خواندم،به یادندارم که هیچ گاه به اندازه امروز، ازبازخوانی وبازنویسی یک کتاب،به این اندازه، احساس کراهت وحتی حالت اشمئزاز داشته باشم.اما امروز، در روزشهادت حضرت اسدالله الغالب،حیدرکرار،علی ابن ابیطالب ،...
نگاهی به برنامه های رسانه ملی در رمضان؛
مخاطب قرار است نقش را ببیند نه شما را خانم بازیگر
مجموعه «دیگری» با بازی امین حیایی یکی از سریالهایی بود که برای شبهای قدر در نظر گرفته شده بود و سمانه پاکدل بعد از مدتها که از حضورش در رسانه ملی میگذشت نتوانست آنچنان مانند مجموعه «دلنوازان» خودنمایی کند.
این روزها، روزهای تلخی است که خواب روشن مرگ به مردم غزه نزدیک است و صبح بیداری با خون معنا می شود.
از دل سگ بولگاکف تا «دل سگ» یعقوبی
این روزها محمد یعقوبی نمایشنامه نویس و کارگردان زبده، به بهانه مرور آثار گذشته خود برداشتی از داستان دل سگ را با بازی نوید محمدزاده، حبیب رضایی، آیدا کیخایی، اشکان جنابی، آوا شریفی، حامد پورزارع و نیلوفر وهابزادگان در سالن استاد ناظرزاده مجموعه ایرانشهر به اجرا برده است.
لیالی مبارکه قدر نیز همچون ماه رمضان در شعر فارسی نمود زیبایی پیدا کرده اند؛ به واقع گل سر سبد رمضانیههای شعر فارسی، بیت هایی است که توصیف گر شب قدر است.
به بهانه شهادت بزرگ مرد دو عالم مولا علی (ع)؛
مولی علی (ع) ، همای رحمتی است، که نعمت وجودش بر ساکنان دنیا سایه فضل و برکت است. او جانشین و وصی پیامبر اکرم(ص) است که گوهر انسانی از درونش به جهان تلالو داشت و سرانجام در ۲۱ رمضان سال ۴۰ هجری به شهادت رسید.
نوجوان را با کتاب های علمی آشنا کنیم؛
شناخت الکتریسیته در کتاب «الکتریسیته»
کتاب «الکتریسیته» نوشته «ژیانگ هانفو» با ترجمه «بهروز نجفی» یکی از کتابهای «مجموعه کتابهای آموزشی علوم» است که از سوی انتشارات «دنیای نو» منتشر شده است.
با «سینما» به جنگ صهیونیزم برویم
فیلمنامه ضد صهیونیستی در ایران حمایت نمیشود!
آیا در کشوری که خود را در خط مقدم جبهه ضد صهیونیستی می داند شایسته است که یک کارگردان شناخته شده برای ساخت اثر ضد صهیونیستی خود دست به دامن مردم برای تهیه سرمایه شود؟ آیا ساخت این فیلم از هزینه های برگزاری برخی از جشن ها و همایش ها که در کشور ما کم نیستند بیشتر است؟
نگاهی به فیلم سینمایی «تجریش ناتمام»؛
تجریش ناتمام را تنها ببینید! تنها ببینید چون ممکن است شما را به یاد روزهایی بیاندازد که فقط خودتان دوست دارید با آن خاطره بازی کنید؛ خودتان تنها ببینید و یاد عاشقانه هایی از جنس فراموشی بیافتید؛ فراموشی اجباری؛ فراموشی ناخواسته، فراموشی سرد.
نوجوان را با کتابهای علمی آشنا کنیم؛
کتاب «مکانیک» نوشته «آی کین چون» با ترجمه «بهروز نجفی» یکی از کتابهای «مجموعه کتابهای آموزشی علوم» است که از سوی انتشارات «دنیای نو» منتشر شده است.
به بهانه اعتراض برخی سینماگران به اکران رمضان؛
فیلمِ خوب، می فروشد رمضان بهانه است
آن دسته از سینماگرانی که همواره، سازِ نق زدن و خُورده گرفتن به زمان اکران در ماه رمضان را برای فیلم های ضعیف خود کُوک می کنند بدانند اگر چه دیوار ماه رمضان از همه دیوارها کوتاهتر است.اما این فیلم های آنان است که یک پایشان می لنگد و نمی توانند جذابیتی برای مخاطب داشته باشند.
نگاهی خارج از متن به حواشی «هفت سنگ»
وقتی اعتراض به هر چیز مد روز میشود
اگر بپذیریم «هفت سنگ» کپی نعل به نعل به تعبیر منتقدانش نیست، موضوع دیگری مطرح میشود و آن هم اقتباس است. بنابراین از اینجا موضوع بحث کاملا تغییر میکند چرا که در هیچ کشور و هیچ متنی اقتباس امر غلطی نیست فارغ از اینکه اثر مورد اقتباس باید ویژگیهای ادبی و هنری لازم را برای اقتباس ادبی و هنری داشته باشد....
به بهانه پایان پخش ویژه برنامه های جام جهانی در سیما؛
دروازههای دنیا برای احسان خواجه امیری باز نشد
در میان انبوه قطعات موسیقیای که برای جام جهانی در سراسر دنیا و به ویژه ایران ساخته شد رسمی ترین قطعهی ایران به فراموشی سپرده شد و جز در مواردی اندک پخش نشد تا «دروازههای دنیا» اثر احسان خواجه امیری دچار سرنوشت قطعهی امیر تاجیک برای جام جهانی ۲۰۰۶ بشود.
نوجوان را با کتاب های علمی آشنا کنیم؛
شناخت جانوران در کتاب «جانوران»
کتاب «جانوران» نوشته «زنگ ژانگ پینگ» با ترجمه «مژگان محمدیان» یکی از عنوانهای «مجموعه کتابهای آموزشی علوم» است که از سوی انتشارات «دنیای نو» منتشرشده است.
چه میکردند این هنرمندان در برزیل؟!
قبل از اینکه جام جهانی شروع شود ملت ایران تصمیم گرفتند تمام قد از تیم ملی فوتبال شان حمایت کنند و در اولین قدم خود را به این باور رساندند که نباید از تیم ملی در شرایط فعلی توقع بیش از حد داشت و با پذیرفتن این موضوع استرس و حاشیه را از تیم ملی کشورشان جدا کردند و باید به دلیل پذیرفتن واقعیات از این مردم ...
یادداشت سردبیر نشریه «دوچرخه»؛
روز ادبیات کودک و نوجوان شاید بهانه ای باشد، برای نگاهی تازه
هجدهم تیرماه سالروز درگذشت مهدی آذریزدی؛ ادیب کودک و نوجوان، روز ملی ادبیات کودک و نوجوان است.
نوجوان را با کتاب های علمی آشنا کنیم؛
ما دنیایی زیبا و در حال دگرگونی پیوسته از چشم اندازهای رنگارنگ را با چشمان خود میبینیم. همه اینها را وامدار وجود نور در طبیعت هستیم. نور موجب دیده شدن همه گونه اطلاعات موجود در جهان پیرامون ما می شود.
نوجوان را با کتابهای علمی آشنا کنیم؛
شناخت پدیده گرما در کتاب «گرما»
کتاب «گرما» نوشته «آی کینگ چون» و برگردان «بهروز نجفی» یکی از عنوانهای «مجموعه کتابهای آموزشی علوم» است که از سوی انتشارات صبحدم منتشرشده است.
نگاهی به برنامه تازه رضا رشیدپور در شبکه نسیم
«عینک آفتابی»، آفتابی که رمق ندارد
اگر چه مجموعه «عینک آفتابی» تلاش دارد خودش را به عنوان یک مجموعه مفرح و شاد به رخ تماشاگر بکشد؛ اما ضعف نویسندگی و بویژه کارگردانی، این مجموعه را به یک کار کسل کننده و فاقد یک مجموعه مفرح مبدل کرده است.
وقتی اجحاف در حق شعر زیاد شد، مظلوم می شود می رود گوشه ای می نشیند و دیگر حوصله نخواهد داشت از پوست خود بیرون بیاید.
خاطره بازی در ماه خدا با آدمهایی که مردم دوستشان داشتند
در روزهایی که گذشته است ما هنرمندانی را از دست دادهایم. هنرمندانی که هر کدامشان با نقشهایی که ایفا کردهاند نقش و نگاری بر دل ما زدهاند و ما امروز بعد از در گذشت آنها همچنان با یاد آنها و نقشهایشان خاطره بازی میکنیم.
ادبیات فارسی و به خصوص شعر فارسی از ابتدا تا امروز تکیه گاهی قابل اعتماد برای کسب آگاهی و صیقل دادن روح و جان بوده است.
موسسه رسانه های تصویری گزارش دهد
فروش فیلمهای ایرانی به چین به کجا رسید؟!
برای حضور هر کدام از نهادهای دولتی در جشنواره های مختلف مردم هزینه کردهاند به امید اینکه شاهد دستآورد مثبتی داشته باشد؛ در همین راستا حقشان هم است که بدانند چه نتیجهای داشته است و قطعاً توقع گزارش دارند.
«افزایش مخاطب سینما» آرزوی دست یافتنی
بی برنامه گی در اکران بهار؛ تقابل شبکه نمایش خانگی با سالن سینما و آرزوی فروش خوب!
هنگامی که یک فیلم بلافاصله بعد از اکران عمومی با قیمت ارزن تر از سینما، وارد شبکه نمایش خانگی می شوند که می توان آن را بارها و بارها دید. آیا به لحاظ اقتصادی ، صرف نمی کند که خانواده ها به جای پراخت مثلا چند ده هزارتومان پول بلیت سینما ، منتظر نسخه DVD آن باشند؟
پرسشی درباره پخش جام جهانی از سینما های کشور
سوالات سخت ممنوع، شفاف سازی چه می شود؟!
در آغاز این سوال را داریم که واقعاً چرا نباید در سینما ها بازیهای فوتبال پخش میشد و خانوادهها در کمال آرامش میرفتند و بازیها را در سالن سینما نگاه میکردند. دیدن فیلم سینمایی در سالنهای سینما به طور مختلط با دیدن فوتبال در این سالنها چه تفاوتی دارد؟! چرا شما حمایتتان را و نوع نگاهتان به این ...
نگاهی به بزرگترین فروشگاه اینترنتی کتاب در دنیا؛
امروزه مهمترین مسیر دسترسی به کتاب در سراسر دنیا، از طریق اینترنت است که همه محدودهها و محدودیتها را درنوردیده است.