مجموعه داستانهای نیم وجبی زرافه کوچک رسید؛
در انتهای هر کتاب دستور آماده کردن یک غذای مقوی مانند «مابادام»، «فرجیل»، «شیربا» هم برای کودکان داده شده است تا نوش جان کنند.
دیدگاه های صریح سیاسی پل استر، ژوزه ساراماگو و مانوئل باثکث مونتالبان که در کتاب منعکس شده بعدی دیگر به شخصیت و آثار خلق شده به دست این نویسندگان می دهد.
نگاهی به کتاب «101 چیزی که در مدرسه فیلم آموختم»؛
نیل لاندو یک راه سرگرم کننده و دست یافتنی برای تازه کاران ساخته تا بلوکهای ساختمان فیلمسازی را یاد بگیرند و برای فیلمسازان پر جرات یادآوری کند که ملزومات یک داستان گویی بزرگ چیست.
موضوع اين کتاب درباره پسري به نام ماني است که نقاشيهايي جادويي ميکشد. نقاشيهاي ماني خاصيت ويژهاي دارند و ميتوانند ديگران را طلسم کنند.
قلمها و میکروفونها در دست ناآگاهان
امروزه فضاي ادبيات ما به فضايي پر از ترديد و سوال بدل شده است که قدرت پيشبيني اينکه شعر معاصر به چه سمتي ميرود را کمابيش از صاحبنظران اين حوزه گرفته است.
نگاهی به تنها فیلم انقلابی در سال جاری؛
خیانت به «روزگاری عشق و خیانت»
چرا باید به فیلمی مانند «روزگاری عشق و خیانت» که نگاه مشخصی دارد و در آن به هیچ فرد و یا گروهی توهین نمیشود بیمهری صورت بگیرد. مدیران فرهنگی در دولت «یازدهم» می توانستند شرایطی را فراهم کنند تا آثار انقلابی که همانند گوهر نایابی در سینمای ایران شدهاند زمان مناسب تری اکران شوند
پیشنهادی به دولتمردان در امر فرهنگ
برخی فیلمهای جشنواره را به عُلما نشان دهید
اقایان در صورت اینکه ایمان به کار و عملکردشان دارند و انتقادات ما را به حق نمیدانند چه خوب و به جا است که قبل از اکران عمومی به طور مثال این فیلم «من دیگو مارادونا هستم» را برای مقام عظمای ولایت و مراجع عظام تقلید و علما و نمایندگان مجلس هم اکران کنید تا صداقتتان در عمل نشان داده شود.
نگاهی به برخی تغییرات مدیریتی حوزه کتاب در چند ماه اخیر؛
سال پُر استعفای خانه کتاب/ از مقاومت مدیر اداره کتاب تا مقابله وزیر ارشاد
از ابتدای سال جاری تا کنون تغییرات عمده مدیریت فرهنگی کشور، لیست طویلی از استعفاها و سپس برکناریهای مدیران حوزه کتاب را به دنبال داشته است.
گاهی وقت ها نباید دید و شنید و نقد کرد؛
حمایت قاطع از فیلم «محمد رسولالله (ص)»
هر فیلمی را میتوان نقد کرد و به چالش کشید، میتوان نظریههای مختلفی را ایراد کرد، اما به نظر میرسد در ارتباط با این فیلم باید کمی مراقب بود زیرا در حال حاضر نگاهی که به اسلام و پیامبر(ص) وجود دارد غیرمنصفانه است.
یادداشتی بر مجموعه داستان «گندمها» نوشته آنی سومون؛
انتشارات روزبهان بهار امسال، مجموعه داستان «گندمها» نوشته آنی سومون، نویسنده فرانسوی را با ترجمه الهه هاشمی به بازار کتاب عرضه کردهاست.
کار به طور فزاینده ای به عنوان یک منبع حیاتی برای معنا یافتن و هویت اجتماعی شناخته شده است.
«مردی که اسب شد» فیلمی با تصاویر زیبا ولی فاقد قصه
فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» از آن دست فیلمهایی است که کارگردان بیشتر از اینکه «مخاطب» را در نظر بگیرد. بیشتر سعی کرده دغدغههای شخصی خودش را به تصویر بکشاند. دغدغههایی که بیشک برای مخاطب خریداری ندارد.
محمد (ص) فیلمی که میتواند جهان را تکان دهد
فیلم سینمایی «محمد» از آن فیلمهایی است که به دلیل حضور مجید مجیدی به عنوان کارگردان فیلم و همچنین همکاری عوامل خارجی هالیوودی در این پروژه، انتظارات مخاطبین ایرانی را نسبت به این اثر که به گفته سازندگانش میتواند یک اثر جهانی محسوب شود افزایش داده است و همه مخاطبین سینما همچنان با اشتیاق اخبار رونمایی ...
در نهمین روز سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
شهرام ناظری روی فرش قرمز/یک روز دیگر تا سوت پایان
جشنواره فیلم فجر، سی و سومین دوره برگزاری خود را طی کرد و حالا فقط یک روز دیگر تا پایان این دوره از جشنواره باقی است.
با وجودی که برخی از سینماهای نمایش دهنده فیلمهای جشنواره فاقد بلیت فروشی هستند اما متاسفانه دلالی بلیتهای جشنواره آن هم در مقابل کارکنان برخی از سینماهای سطح شهر و با مبالغ بالا همچنان یک کار سود آور برای دلالان این حوزه شمرده می شود.
«پدر آن دیگری»؛ پدرانی که باید عواطفشان را تقسیم کنند
فیلم سینمایی «پدر آن دیگری» میکوشد با محور قرار دادن خانواده و فرزندان، به والدین هشدار دهد عشق و علاقه خود را به تک تک فرزندانشان نثار کنند و در ابراز محبت دچار افراط و تفریط نشوند.
در هشتمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
از گریههای بابک حمیدیان تا لبخندهای نامزدهای سودای سیمرغ
شمارش معکوس تا پایان سی و سومین جشنواره فیلم فجر که از روز جمعه آغاز شده بود اینک به لحظات پایانی نزدیک می شود.
به مناسبت سالگرد تولد «جک لمون»؛
جک لمون: بدترین چیز در مورد «من بودن» وقتی است که مردم از من می خواهند آنها را بخندانم.
در هفتمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
معاون رئیس جمهور در کاخ جشنواره/ دو فیلم با موضوع افغانستان
سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر روزهای پایانی خود را طی می کند، روزهایی که کاخ جشنواره خلوت و بی سر و صداست.
به مناسبت 83امین سالگرد تولد فرانسوا تروفو؛
فرانسوا تروفو: عاشقان سینما مردمان بیماری هستند.
نگاهی به کتاب «بیماری» نوشته «هَوی کرل»؛
خواندن این کتاب کمک می کند تا اهالی حرفهی پزشکی دگرگونی دنیای فرد بیمار را که ناشی از بیماری اوست درک کنند.
در ششمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
ایوبی «ماهی سیاه کوچولو» را دید/ «محمد»(ص) باز هم اکران نشد
جمعه ششمین روز سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر بود؛ در این روز حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی برای بار دوم از کاخ جشنواره بازدید کرد.
در پنجمین روز جشنواره بین المللی فیلم فجر چه گذشت؛
سیگار کشیدن ممنوع!/«اعترافات خطرناک» در کاخ جشنواره
کاخ جشنواره در پنجمین روز از سی و سومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر از همان سانس اول به خاطر اکران فیلم «رخ دیوانه» با ازدحام جمعیت مواجه بود.
اکران فیلم های متعهد و انقلابی در بدترین زمان!
اکران «روزگاری عشق و خیانت»؛ در زمین سوخته مدیران سینمایی
در روزگاری که استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی از هیچ دسیسهای برعلیه انقلاب اسلامی فرو گذار نیست و حتی هر شایعهای را به خاطر «ایران هراسی» در بنگاههای سخن پراکنی خود بزرگنمایی میکند. چرا باید اکران فیلم سینمایی «روزگاری عشق و خیانت» که به یکی از توطئههای رژیم صهیونیستی میپردازد در فصلی اکران شود ...
در چهارمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
اعتراض سه کارگردان به خانه سینما/ «عصر یخبندان» ضد یخ جشنواره
سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، چهارمین روز خود را با فیلم های متفاوتی سپری کرد که اعتیاد، خیانت، جنگ و زندگی را در برداشت.
نگاهی به سه فیلم شکاف، دوران عاشقی و تگرگ و آفتاب
در این یادداشت نگاهی به سه فیلم سینمایی «شکاف»، «دوران عاشقی» و «تگرگ و آفتاب» انداختیم که هر سه تلاش داشتند با مطرح کردن موضوعات اجتماعی نقد خود را وارد کنند.
در سومین روز سی و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؛
ایوبی منجی سیمرغ یا سینما؛ روزی که شاعر به سینما آمد
سومین روز از سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، با اکران فیلم هایی همراه بود که برخی از آنها، از چند ماه قبل در بوق و کرنای رسانه، گوش فلک را کر کرده بودند.
دومین روز از سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر؛
دومین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر در حالی آغاز شد که علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره امسال را گامی رو به پیشرفت در فضای سینمای کشور خواند.
نگاهی بر فیلم «خداحافظی طولانی» ساخته فرزاد موتمن؛
بودن به از نبود شدن خاصه در بهار
«خداحافظی طولانی» عنوان جدیدترین ساخته فرزاد موتمن است که در دومین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد اکران شد.
نگاهی بر نخستین فیلم اکران شده در سی و سومین جشنواره فیلم فجر؛
فیلم «قول» ساخته محمدعلی طالبی در نخستین سانس از اولین روز سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در برج میلاد اکران شد.