سحر ذکریا در گفتگو با هنرنیوز:
خانمها در کارهای طنز به حاشیه رفتهاند
سحر ذکریا گفت: من فکر میکنم با بازگشت مهران مدیری به تلویزیون و برخی از هنرمندان دیگر شاید این کارهایی که در اصطلاح طنز هستند بهبود بیابد و ما شاهد کارهای طنزی باشیم که مردم دوست داشته باشند.
بیژن بیرنگ در گفتگو با هنرنیوز:
مدتهاست دیگر سریالهای ایرانی را نگاه نمیکنم
شرایط برای کار محیا نبود به همین دلیل کار را تعطیل کردم. میخواهم آن چیزی را که دوست دارم بسازم. سلیقه دوستان با من متفاوت بود.
ریما رامین فر در گفتگو با هنرنیوز:
حتی نویسندهها در مورد خطوط قرمز سرگردانند
ریما رامین فر گفت: باورم نمیشود که تلویزیون به این سمت میرود که مجری زن با زن و مجری مرد با مرد گفتگو کند. این یعنی چی؟ یعنی تا قبلا این ما در حال گناه بودیم؟
کاظم احمد زاده در گفتگو با هنرنیوز:
نظر مردم برای رسانه ملی اهمیتی ندارد!
شما میتوانید این سوالها را از عمه، خاله، زن عمو و حتی از زندایتان بپرسید و نیازی به کارشناس نیست.
داریوش فرهنگ در گفتگو با هنرنیوز:
شاید «سلطان و شبان» دیگری بسازم
داریوش فرهنگ گفت: در ارتباط با ساخت مجموعه «سلطان و شبان» با مدیران گفتگو کردم اما اگر شرایط ساختش فراهم شود حتماً اطلاع رسانی میکنم.
ادا اطوار در نیاورید بازی کنید!
اکبر عبدی گفت: ما در گذشته اگر کاری انجام می دادیم آن را زندگی می کردیم. ادا و اطفار در نمی آوردیم.
محمد سلوکی در گفتگو با هنرنیوز:
محمد سلوکی گفت:به نظر من یک مجری وقتی مخاطب و بیننده خود را بشناسد آن گاه می تواند خوراک مورد نیاز آن را بدهد و این که حوصله آن را ازبین نبرد می تواند یک هدیه به آن باشد.
از «سورچی» صمصام خان تا رئیس اداره سیاسی شهربانی
کریم کیست؟ چگونه به قدرت میرسد؟ آیا او استعداد ویژهای دارد یا اینکه عدهای از علاقه او به قدرت، در جهت منافع خود استفاده و او را دستآویز اهدافشان کرده؛ سپس اجازه میدهند او از دریچه سیاست پیشرفت کند و باز تأمین کننده منافع آنها باشد؟
بهروز بقایی در گفتگو با هنرنیوز:
بهروز بقایی گفت: دوستان و تلویزیون، من را فراموش کردند و شاید دیگر مرا دوست ندارند، شاید این سرنوشت باشد که ما را به اینجا کشانده است.
«همسران» زوجها را کنار هم مینشاند نه مقابل هم
انبوه شبکه های رسانه ای باعث شده تا سلیقه مخاطبان تغییر کند. شاید ما سریالی مانند "همسران" نداریم؛ که بعد از سال ها هم چنان در اذهان باقی بما ند و هنوز هم مخاطب پسند باشد.
«مهران مدیری» در کارش «اوُستا» است
نام امیر مهدی ژوله با «مهران مدیری» پیوند خورده است. این نویسنده خوش ذوق در کنار خشایار الوند طی این سالها با ذوق و استعدادی که به خرج داده اند لحظات خوشی را برای ایرانی ها رقم زده اند.
عفیفه: به هیچ بازیگری باج ندادیم
تلویزیون بسیار اشتباه می کند چرا که باید بداند بازیگر مخاطب نمی آورد. مدیران بدانند که در هر حوزه ای کار را باید به دست متخصصین و کار بلدهای آن حوزه بسپارند.
گزارش هنرنیوز از نشست خبری مدیر شبکه اول سیما به منظور معرفی برنامههای نیمه دوم سال ۹۲؛
آیا بدهی ۵۰۰ میلیاردی سیما شایعه است؟
مهدی فرجی مدیر شبکه یک سیما در نشست خبری خود روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت: بدهی ۵۰۰ میلیاردی سیما به برنامه سازان و تهیه کنندگان یک شایعه است البته بدهی وجود دارد اما رقم بدهی بسیار کمتر از چیزی است ۵۰۰ میلیارد است.
تاثیر شبکههای ماهوارهای بر نهاد خانوادههای ایرانی؛
ترویج شوم رابطههای پنهان در لباس تجدد!
کاهش علاقه و اعتقاد به مسائل دینی و تعهدهای زناشویی و تن دادن به رغم متاهل بودن به روابط پنهانی با زنان و مردان نامحرم یکی از دلایل تاثیر شبکههای ماهوارهای برکانون خانواده است که باید جدی گرفته شود.
داریوش بابائیان در گفتگو با هنرنیوز؛
سریالهای شبکه «جم» تاثیرات منفی روی خانوادهها دارد
داریوش بابائیان تهیه کننده سینما و تلویزیون گفت: امروز شبکهای مثل جم با پخش ۶ تا ۷ سریال در طول روز در ساعات مختلف مخاطبان ما را به سمت آثار مبتذل خود جلب کرده است. سریالهایی که تاثیرات منفی روی کودکان، نوجوانان و جوانان ما دارند و برای نهاد خانوادههای ایرانی مفید و سودمند نیستند.
حسن عیلمردانی در گفتگو با هنرنیوز؛
شبکههای ماهوارهای برای جذب مخاطب برنامه ریزی گستردهای دارند
حسن علیمردانی تهیه کننده سینما گفت: شبکههای ماهوارهای برنامه ریزی گستردهای انجام دادند تا روز به روز مخاطبان ما را جذب کنند و ما هم باید در این خصوص راهکارهای لازم را تدارک ببینیم تا توان مقابله با آنها را داشته باشیم.
تاثیر شبکههای ماهوارهای بر نهاد خانوادههای ایرانی
حضور چهرههای مانکن گونه و بدحجاب در سطح جامعه
سریالهای شبکههای ماهوارهای علاوه بر تاثیرات منفی بر روی خانوادهها در وسعتی بیشتر بر روی جامعه نیز تاثیرات منفی داشته و باعث بسیاری از ناهنجاری مانند افزایش بدحجابی و حضور برخی از دختران و پسران با چهرههای مانکن گونه در سطح جامعه میشود.
پناه بردن به خیابان برای حل و فصل مشکلات روحی و روانی
مجموعه تلویزیونی «مادرانه» روایت زندگی خانوادهای متلاشی شده است که در آن پدر و مادر هر کدام میسر زندگی خود را بدون توجه به سایر اعضای خانواده مثل فرزندان با خودخواهی طی میکنند. در این میان فرزندان محروم از آغوش گرم خانواده ناچارند برای حل و فصل مشکلات روحی و روانی خود به خیابان و کوچه پناه ببرند.
تاثیر شبکههای ماهوارهای بر نهاد خانوادههای ایرانی/۳
آموزش الگوهای رفتاری و ظاهری نامناسب
شبکههای گوناگون ماهوارهای به راحتی علاوه برآموزش الگوهای رفتاری و ظاهری نامناسب میتوانند به مخاطبان خود اعم از کودکان، نوجوانان و جوانان خشونت، قتل، تجاوز و رفتارهای نادرست اجتماعی را آموزش دهند.
به بهانه پخش مجموعه «بوی باران»؛
مجموعه چند قسمتی «بوی باران» تلاش میکند که بتواند داستان و فضاهای متفاوتی را برای مخاطب خلق کند اما با ریتم کند و قصه کلیشهای خود به ناچار به استفاده فراوان از موسیقی میشود. موسیقی که هدفی جزء به گریه انداختن مخاطب و تحریک احساسات او ندارد و عملا در پیشبرد داستان هم تاثیری ندارد.
به بهانه پخش سریال «هشت بهشت»؛
جذب مخاطب با استفاده از گویشهای مختلف ایرانی
مجموعه تلویزیونی «هشت بهشت» با توجه به اینکه تلاش کرده از گویشها و لهجههای مختلف ایرانی به دور از توهین و تمسخر استفاده کند توانسته تاحدودی در جذب مخاطب موفق عمل کند.
نوید میهن دوست در گفتگو با هنرنیوز؛
مطالعه کم و تنبلی هنرمندان دلیل ضعف سریالها است
نوید میهن دوست نویسنده و کارگردان تلویزیون گفت: بیشتر از آنکه مسائل مالی در مورد سطحی نگری و ضعف سریالهای ما دخلیل باشد، تنبلی ما فیلمنامه نویسان و هنرمندان است که این روزها مطالعه کمی نسبت به مردم داریم و فکر میکنیم نیازی به مطالعه نداریم.
نیم نگاهی به سریال در حال پخش «مادرانه»؛
طلاق و وجود بحرانهای عاطفی در خانواده
خانواده یکی از تاثیرگذارترین نهادهای اجتماعی است و نقش مهمی در همکاری و متجانس کردن رفتارهای افراد با جامعه را بر عهده دارد. وجود آشفتگی و بحرانهای شدید عاطفی و شرایط نامطلوب در این نهاد میتواند عامل مهمی در بزهکاری افراد خانواده و به خصوص کودکان و نوجوانان باشد.
تاثیر شبکههای ماهوارهای بر نهاد خانوادههای ایرانی/1
تهاجم فرهنگی در غالب مستند، فیلم و سریال
شبکههای ماهوارهای امروزه به عنوان مهمترین ابزارهای تهاجم فرهنگی به کمک برخی از کشورها آماده تا از این طریق این کشورها بتوانند هرآن چیزی را که خود دوست دارند با در غالب برنامههای مختلفی چون: مستند، فیلم، سریال، میزگردهای مختلف، اخبار و... به خورد ملتهای گوناگون بدهند.
بیتفاوتی مخاطب نسبت به تولیدات وطنی
مخاطب امروز تلویزیون وقتی میبیند که هنرمندان به شکل بسیار مبتدیانه، سطحی و کلیشهای نسبت به سطح فکر مردم جامعه فیلم یا سریالی را میسازند، نسبت به تماشای آنها بیتفاوت شده و با پشت کردن به تولیدات وطنی به سمت تماشای شبکههای ماهوارهای میرود.
مجموعه تلویزیونی «دودکش» به دور از بازیهایی غلوآمیز و همچنین موقعیتهای باور پذیر به درستی با مخاطب تلویزیون ارتباط برقرار میکند و مخاطب هم چون این سریال را نزدیک به زندگی خود میداند از آن تاکنون استقبال کرده است.
نگاهی به بازیگران سریال «دودکش»؛
زوجهای نوظهور طنز در تلویزیون
شبکه یک بعد از پخش سریال پایتخت دو در نوروز امسال دیگر سریال طنز پخش نکرد، ولی توانست با یک سریال خوب، قوی و طناز در ماه رمضان دوباره نظر مردم را برای بار دیگر در آثار نمایشی امسالش جلب کند. بخش عمدهای از موفقیت این سریال مدیون کارگردانی لطیفی و بازی خوب، روان و متفاوت بازیگران سریال است. کافی است ...
ناصر رفایی در گفتگو با هنرنیوز؛
هر فیلمسازی نمیتواند با تلویزیون کار کند
ناصر رفایی نویسنده و کارگردان سینما گفت: تلویزیون در طی این سالها عموما خودش برای خودش فیلمساز شاخص معرفی کرده و آنها با نظارتها و کنترل فیلم ساختهاند و این گونه کنترلها واقعا در بحث جذب مخاطب ضربه زده است.
ضعف سریال های سیما در نبود بزرگان تلویزیون
خیلی منتقدان صدا وسیما این روزها براین باورند که حضور نداشتن بازیگران و کارگردانانی مطرحی مانند رضا عطاران و مهران مدیری در رسانه ملی باعث شده که تلویزیون دست به تکرار مجموعه های طنر سال های قبل بپردازد. یا اینکه مدام اصرار برتولید مجموعه تلویزیونی به ظاهر طنز«خنده بازار» تاکید کند.
چه اتفاقی در رسانه ملی افتاده است
تبدیل مجموعههای تلویزیونی به تله فیلم!
تلویزیون در کشور ما جزء یکی دو رسانه دیداری و شنیداری است که مردم بدون کوچکترین هزینه مالی و مشکلی میتوانند، برنامههای گوناگون آن را از طریق آنتنهای خانگی تماشا کنند.