یادی از زنده یاد لیلا اسفندیاری در هنرنیوز؛
ماجرای عجیب فتح دومین کوه خشن دنیا
هیچ کس نمیداند چه حسی دارم. این همه قدرت، شکوه و زیبایی را چه کسی میتواند وصف کند؟! خدایا شکرت!
نسبت به اسامی برخی آثار موزه کمالالملک مشکوکم
کارشناس آثار تجسمی- موزهای گفت: با وجود نداشتن شاخصهای مطلوب افتتاح موزه کمال الملک در باغ نگارستان رویدادی فرخنده است و ساختمان مذکور این قابلیت را دارا است که با حفظ استانداردهای مرمتی به موزه دائمی تبدیل شود.
بازارهای محلی علاوه بر جنبه مهم اقتصادی دارای ماهیت فرهنگی،اجتماعی و مکانی برای اطلاعات بین زعمای قوم و سابق بر این کدخدایان روستاهای اطراف بازار و دیدار اهالی و اقوام با یکدیگر بوده و می باشد.
فراموشی محسنی؛ مصلحتی یا واقعی؟
جای بسی تاسف است که مدیر روابط عمومی اسبق سازمان میراث فرهنگی کشور، بدیهیترین اطلاعات که همان اسامی استادان و بزرگان این حوزه است را نمیداند.
در پی کتمان باستان شناس بودن کامیار عبدی!
آقای محسنی! مسئله بر سر هشت میلیارد یا هشت میلیون یا هشت هزار تومان هزینه انتقال و بازگشت پژوهشگاه نیست! مسئله بر سر خسارتی است که بر پیکره و روح پژوهش و ساختار میراثفرهنگی و پژوهشگاه وارد شد.
افکارعمومی، مسوولان، میراث فرهنگی؛
سازمان میراث فرهنگی سازمان دوستدار عمران و آبادی!
مطالبات فرهنگی یک جامعه زمانی با حساسیت دنبال میشود که در زندگی اجتماعی و فرهنگی جامعه نمود داشته باشد.
ظرفیتهای طبیعی گردشگری سلامت استان کرمان؛
آیا کسی آبگرم، شن های داغ و گیاهان دارویی استان کرمان را میشناسد
یک راهنمای گردشگری گفت: گردشگران خارجی به دلیل تبلیغات منفی از ورود به استان کرمان هراس دارند.
برگزاری آزمون استخدامی مخفیانه در سازمان میراث فرهنگی!
به گفته برخی از کارمندان سازمان میراث فرهنگی پنج شنبه ۲۷ تیرماه قرار بوده آزمونی مخفیانه برای استخدام رسمی حدود ۵۰ نفر در سازمان میراث فرهنگی برگزار شود که با اعتراض کارمندان این سازمان آزمون مذکور در آن روز برگزار نشد و امروز شنبه در حال برگزاری است .
مدیر بازاریابی تورهای ورودی یک آژانس گردشگری در گفت و گو با هنرنیوز:
تخلفات برخی آژانسها نتیجه افزایش ناگهانی قیمتهاست
یک کارشناس ارشد گردشگری گفت: گاهی برخی افراد گمنام چنان خدمات ارزندهای به گردشگر ورودی انجام میدهند که تصویر ذهنی او را برای همیشه نسبت به ایران تغییر میدهند اما متأسفانه کمتر و یا هرگز از این افراد تقدیر نمیشود.
یک مجموعهدار تمبر در گفت و گو با هنرنیوز:
مجموعهداران بازوان میراث فرهنگی هستند
عبدالعلی پژوهیان مجموعهدار تمبر گفت: دلالان زیادی صرفاً برای منافع خودشان تمبر را میخرند و به خارج از کشور می فرستند این در مورد سایر اشیا تاریخی نیز صادق است اما یک مجموعه دار به دنبال حفظ آن اشیا در داخل کشور است.
دبیر کمیته گردشگری سلامت وزارت بهداشت:
سامانه مشخصی برای رصد گردشگری سلامت وجود ندارد
دبیر کمیته گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: خصوصیت چهارفصل بودن ایران و توانمندیها و تخصصهای ویژه در سطح بینالمللی در سرانه ایران بزرگ این مزیت را پدید آورده است که در هر زمان از سال بدون توجه به گرمی یا سردی فصل، همیشه امکان درمان هر نوع بیماری به بهترین شیوه ممکن در ایران فراهم باشد.
یک کارشناس ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری در گفت و گو با هنرنیوز؛
نقش گردشگری مذهبی در توسعه مراکز خرید
یک کارشناس ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری میگوید: با توجه به فرهنگ و ایدئولوژی حاکم بر جامعه ایرانی، خرید به قصد تبرک جلوهای معنوی به خرید میدهد و از این رو فضاهای پیرامون اماکن متبرکه مذهبی در راستای همگام سازی خود با نیازهای خرید زائرین توسعه مییابند.
یک فعال میراث فرهنگی خوزستان در گفت و گو با هنرنیوز؛
توسعه قبرستان صاحبالزمان شوشتر باید از مکان دیگری انجام شود
یک فعال میراث فرهنگی خوزستان گفت: توجه به ضوابط عرصه و حریم ضروری است و کوتاهی اداره میراث خوزستان مقدمهای برای ورود هرچه جدیتر اداره اوقاف شوشتر با هدف گسترش مقام صاحبالزمان و تخریب چهار اثر دوره هخامنشی تا ساسانی است.
رئیس اتحادیه صنایع دستی کشور در گفت و گو با هنرنیوز،
بازارچههایی شبیه میوه و ترهبار برای صنایع دستی احداث شود
رئیس اتحادیه صنایع دستی کشور گفت: از سال ۱۳۵۶ برنامههای توسعهعمرانی صنایع دستی و از دهه ۸۰ بودجههای عمرانیاش حذف شده است.
مشایی و بقایی را ول کنید، یکی ملک زاده رو بچسبه!
ثبت بیش از ۳۰ هزار اثر منقول باستانی اگر واقعیت داشت و فقط یک ادعای توخالی نبود واقعاً هم کار غرورآفرینی میبود، ولی چه فایده که اشیاء منقولی را که سالها قبل از اختراع رایانه در دفاتر ثبت کرده بودند در روز روشن آمدند و از موزۀ تبریز دزدیدند و آب از آب تکان نخورد!
یک کارشناس بیابانگردی در گفت و گو با هنرنیوز؛
سیاست های غلط باعث عدم استقبال از بیانگردی شده است
حمید بریری گفت: اگر قرار است گردشگری ایران رونق داشته باشد باید به توسعه پایدار در حوزه طبیعتگردی توجهی ویژه شود.
بنیانگذار سایت « بیابانها و کویرهای ایران» در گفت و گو با هنرنیوز؛
مشکل اصلی کویرنوردی ایران عدم اطلاعرسانی صحیح است
بیانگذار سایت « بیابانها و کویرهای ایران» میگوید: آنچه در کویرهای ایران منحصر به فرد است گرد آمدن همه پدیدههای کویری در کنار هم است.
یادداشتی از استاد گروه باستانشناسی دانشگاه تهران؛
مدیریتهای بیثبات در حوزه میراث و مواریث فرهنگی یک سرزمین سوخته و «هولوکاست فرهنگی» از خود به جای نهاده و میروند.
در خواست انجمن علمی باستانشناسی ایران از رییس جمهور منتخب:
انجمن علمی باستانشناسی ایران در قالب بیانیهای به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران، اعلام آمادگیاش را برای هرگونه همکاری و کمک همهجانبه اعلام کرد و خواستار بررسی و توجه دولت تدبیر و امید به معضلات عمیق باستانشناسی کشور شد.
رییس اسبق گروه رییس اسبق گروه اطلاعات مدیریت سازمان میراث فرهنگی در واکنش به اظهارات اخیر ملک زاده:
واگذاری تصدی نیازمند مصوب شورای عالی اداری کشور است
رییس گروه اطلاعات مدیریت سازمان میراث فرهنگی در سالهای ۸۷-۸۵ گفت: این نوع اندیشه و این شکل واگذاری تصدی را آقای بقایی هم مد نظر داشت که با شرکت تعاونی «همیاران میراث» خیلی از تصدیها را مثلاً در ظاهر واگذار کند اما این پرسش مطرح است که اکنون فرجام این شرکت چه شده است؟ آیا آن روندی را که مد نظر آقای ...
همزمان با روز جهاني صنايع دستي اعلام شد؛
رشد ۵۷ درصدي صادرات صنايع دستي در سال ۹۱
معاون صنايع دستي کشور همزمان با روز جهاني صنايع دستي ۲۰ خرداد(۱۰ ژوئن) از رشد ۵۷ درصدي صادرات صنايع دستي در سال ۹۱ خبر داد.
در حوزهی میراث فرهنگی سیاهنمایی میکنند
معاون رییسجمهور تأکید کرد: آیندهی سازمان میراث فرهنگی باید کاملا روشن باشد و این سازمان نباید تحت تأثیر جریانهای سیاسی و سیاستزدگی قرار گیرد.
صادق هدایت؛ بنیانگذار مردمشناسی در ایران
محمد میرشکرایی گفت: برنامه ریزی دانش مردم شناسی به تعبیر ما و انسان شناسی به تعبیر كشورهای غربی موضوع اصلی هویت فرهنگی كشور است.
پیشکسوت حوزهی مرمت و احیای آثار تاریخی:
ما از نظر قوانین، هیچ کمبودی نداریم
به اعتقاد محب علی سازمان میراث فرهنگی از گذشته تا کنون در بحث قوانین، هیچ کمبودی نداشته، بلکه از نظر اجرا و تشکیلات با کمبودها و مشکلاتی روبهرو بوده است که اگر آنها برطرف شوند، این سازمان بدون نقص میتواند به کارش ادامه دهد.
ملک شهمیرزادی باستانشناسی ایران را چگونه روایت کرد؟
برنامههای قابل اجرا و منطقی برای فردا، گرهگشای باستانشناسی ایران
صادق ملک شهمیرزادی میگوید: مدرک هویتم در ایران شناسنامهام و در کشوری دیگر گذرنامهام است؛ اما میراث فرهنگی سند هویتی من در همهی دنیاست که دیروز و امروز چندان خوبی نداشته است، اما به فردایش امید زیادی دارم.
آتوسا مومنی معاون جدید میراث فرهنگی شد؛
اگر کمی وجدان علمی داشته باشید کنار میکشید!
یک پیشکسوت باستانشناسی میگوید:« اگر قرار بود سازمان میراث فرهنگی با تجربه، تخصص، خاک روزگار خوردن، مطالعه و پژوهش پیش برود که بوی الرحمنش بلند نمیشد.»
در حالی سازمان میراث فرهنگی با ۲۸ روز تأخیر در روز ۳۱ اردیبهشت پاسداشت شیخ بهایی را برگزار میکند که آثار منتسب به او از وضعیتی نامناسبی رنج میبرند.
رییس جامعه تورگردانان ایران در گفت و گو با هنرنیوز:
ماشین گردشگری نداریم، هتل نداریم، هواپیما هم که اصلاً نداریم
رییس جامعه تورگردانان ایران گفت: در حفظ بازار نیازمند ماشین، سرویس و خدمات خوب، راهنمای خبره و از همه مهمتر نیازمند تسهیل و تسریع قوانین هستیم.
موزههای ایران به کجا میروند؟
موزههای ایران بیشتر نمایانگر ویترین ترک خورده خاطرات تاریخ ایران هستند تا نشاندهنده شکوفایی یک فرهنگ و تمدن.
نگاهی به کارنامه کاری دکتر مهدی حجت؛
دکتر مهدی حجت از سال 88 تاكنون ریاست كمیته معماری شورای عالی فنی سازمان سرمایهگذاری و مشاركتهای مردمی شهرداری تهران را برعهده دارد.