گزارش هنرنیوز از تشییع پیکر فریدون حافظی؛
پیکر زندهیاد فریدون حافظی، از مقابل تالار وحدت تشییع شد.
نگاه انسانی به زندگی آدمهای جنگ
مجموعه تلویزیونی «مادر» نگاهی انسانی به زندگی آدمهای سالهای جنگ دارد. آدمهایی که فارغ از جایگاه اجتماعیشان بیش از اندازه به همدیگر و وطن خویش وفادار بودند و هر کاری که از دستشان برمیآمد برای دفاع از سرزمین خویش انجام دادند.
چیستا یثربی در گفتگو با هنرنیوز؛
خانه هنرمندان در را به روی عدهای از هنرمندان بسته است!
چیستا یثربی نمایشنامه نویس و کارگردان در گفتگو با هنرنیوز گفت: در خانه هنرمندان به روی برخی هنرمندان همیشه بسته است و عدالت در این خانه رعایت نمی شود.
جلال قزل ایاق در گفتگو با هنرنیوز:
شورای صنفی نمایش نه حق و نه قدرت مداخله در اکران فیلمها را دارد
یکی از اعضای شورای صنفی نمایش معتقد است این شورا در فروش یا نفروختن فیلمها دخالتی ندارد و تمام حرفهایی که در مورد اکران سوزی از سوی برخی از سینماگران می شود فقط فرافکنی است.
تاثیر فیلمهای تبلیغاتی کاندیدا مانند دورههای گذشته نیست
رئیس سازمان سینمایی گفت: فکر میکنم دورههای قبل فیلمها اثرگذارتر بودند. به ویژه آنکه مردم نسبت به ابعاد شخصیتی و شیوه زندگی و منش یک کاندیدا اطلاعی نداشتند. در این دوره فکر می کنم فیلمهای مستند چندان اثرگذار نیست.
بی دقتی طراح صحنه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری؛
«فوجی یاما» به جای دماوند در پس زمینه مناظره ها!
دو مناظره نامزدهای دور یازدهم ریاست جمهوری با اشتباه رسانه ملی «فوجی یاما»ی ژاپن به جای «دماوند» همراه بود.
حمید بهمنی در گفتگو با هنرنیوز:
هنوز در مورد حضرت امام(ره) فیلم شایسته ای نداریم
یک کارگردان سینمای ایران گفت: جای تاسف است که با وجود گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ما هنوز نتوانستیم در آثار سینمایی آدرس درستی از تفکر و اندیشه های حضرت امام (ره ) به نسل های آینده ارائه دهیم.
محمد خزاعی در گفتگو با هنرنیوز:
اندیشه های حضرت امام (ره) باید به درستی به نسل های جدید معرفی شود
یک تهیه کننده سینمای ایران معتقد است اگر اندیشه های حضرت امام (ره) به درستی ترویج شوند بسیاری از مشکلات سیاسی – اجتماعی کشور حل خواهد شد.
اسفناج خوردم، جرات داری بیا جلو!
مانند رقیبش کله خراب است، عاشق دریا، «آلیو» دختری که دوستش دارد و صد البته عاشق اسفناج. با اینکه ما چشمهایش را دو نقطه می دیدیم (بیشتر اوقات هم یک نقطه چون یک چشمش بسته بود) نام اولش «چشم قلمبه» بود.
به مناسبت تولد «کلینت ایستود»؛
کلینتون ایستوود جونیور ۳۱ می سال ۱۹۳۰ از پدر و مادری که کارگر کارخانه فولاد سازی بودند متولد شد. هنگام تولد وزنی بیش از ۵ کیلوگرم داشت بخاطر همین از سوی پرستار بیمارستان «سامسون» نام گرفت.
جواد مزدآبادی در گفتگو با هنرنیوز:
نمیتوان منکر زحمات مدیریت فعلی سینما بود
یک کارگردان سینمای ایران گفت: اگر چه هیچ مدیر سینمایی تا کنون نتوانسته نظر همه سینماگران را به خود جلب کند اما آقای شمقدری زحمت خود را برای سینمای ایران کشید و هیچ کسی نمی تواند منکر زحمات وی شود.
یک منبتکار در گفتگو با هنرنیوز عنوان کرد؛
کری بزرگ در استان اردبیل روستایی است که زندگی بیش از دو سوم مردمش از راه هنر منبت می گذرد. با یکی از هنرمندان این دیار به گفتگو نشستیم.
پای انتخابات دانشآموزی هم به شبکه دو باز شد
روایت زندگی بابک بیات در «زنده باد زندگی»
رضا رادپور و مصطفی شیری در دو بخش از دو برنامه زندهباد زندگی میهمان شبانگاهی برنامه شدند. اولی معلم حرفهای و علاقمند و فعالیتهای سینمایی و البته سینماگر آماتور و دومی سینماگر حرفهای در حوزه سینمای مستند. هر دو میهمان از زندگی و سنیما گفتند و دغدغههایشان در این حوزه را روایت کردند.
نگاهی به دوسالانه کاریکاتور تهران؛
مسئولان کاریکاتورها را نگاه کنند!
دوسالانه کاریکاتور تهران که مدتها بود با بهانههای رنگین به تاخیر میافتاد؛ چند روز قبل گشایش یافت و آثار هنرمندان 89 کشور دنیا پس از نزدیک به دوسال انتظار به روی دیوار رفت.
این پیر فرتوت سالهاست چشم به راه حمایت دولت است!
موسیقی نواحی ایران همچون بسیاری از گونههای دیگر هنری مورد غفلت قرار گرفته و از توجه به دور مانده است. به همین سبب ارزشهای این گونه موسیقایی را باز خوانی میکنیم تا ضرورت توجه بدان معلوم گردد.
نگاهی کوتاه به زندگی و کارنامه بازیگری «ایرنه ماری ژاکوب»؛
ایرنه ماری ژاکوب(متولد ۱۵ جولای ۱۹۶۶-فرانسه) یکی از برترین بازیگران نسل خود است. ژاکوب تحسین و شناخته شدن مجدد بین المللی خود را با «کریستوف کیشلوفسکی» کارگردان لهستانی بدست آورد. او در «زندگی دوگانه ورونیک» و «سه رنگ:قرمز» کیشلوفسکی بازیگر نقش اول بود. ژاکوب با استایل بازی متفکرانه و زیبایی کلاسیک ...
چه کسی مسئولیت کاستن از اعتبار دو سالانه را بر عهده میگیرد؟
دبیر دوسالانه کاریکاتور: باید منتظر افت اقبال هنرمندان باشیم
در پی تأخیر درازمدت در برگزاری دوسالانه کاریکاتور با مسئود شجاعی طباطبایی به عنوان بزرگترین بهانه مسئولان برای عدم برگزاری دوسالانه کاریکاتور گفتگو کردیم.
مسئولان به این سوال پاسخ دهند:
رشته تصویرسازی گرچه به دشواری پای به جشنواره جوان گذاشت؛ اما به راحتی از این جشنواره کنار گذاشته شد. همین موضوع سبب پیگیری این اتفاق شد.
همه آنچه در مورد «املی» نمی دانید؛
شما درحال تماشا کردن یک پرتره از پاریس فانتزی هستید. فیلم آنقدر داستانهای ریز و در هم تنیده دارد که واقعا نوشتن فیلمنامه اش جز کار یک خبره نمی تواند باشد.
سراشیبی موسیقی پاپ در انتظار نگاهی تازه
موسیقی پاپ به عنوان گونهای تجاری در موسیقی عامه پسند مطرح است که یکی از بزرگترین نقاط توجه آن منفعت مادی است. این حقیقت که موسیقی پاپ به رویکردی ویژه نظر دارد و سلیقه مخاطبان به خصوصی را در نظر میگیرد؛ جای بحث نیست. اما حقیقت این است که موسیقی پاپ یا همان موسیقی (papular) که در واقع برای طبقه متوسط ...
به بهانه اکران فیلم «آقای الف»؛
داستان پردازی فدای سه بعدی بودن
سازندگان فیلم سینمایی«آقای الف» به نظر می رسد که چنان غرق در ساختار سه بعدی بودن فیلم شان شده اند که به کل از داستان پردازی فیلم خود غافل شدند که مشخص نیست چرا فیلمی که قرار است اولین تجربه سینمای ایران در گونه سه بعدی باشد ، این قدر داستان خود را به شکل سادهانگارانه و بی منطقی برای مخاطب روایت می ...
فرشاد اکتسابی در گفتگو با هنرنیوز:
شعر سعدی بر ریشه های دموکراسی فرانسه تاثیر گذاشته است
کارگردان فیلم مستند «سعدی کارنو» گفت: با توجه به علاقه مندی بسیار زیاد « لازار کارنو» به اشعار سعدی، او وصیت می کند هر فرزند ذکوری که در خاندانش متولد می شود حتما پسوند سعدی داشته باشد و بعدها «سعدی کارنو» نوه لازار کارنو؛ رئیس جمهور فرانسه می شود.
نکاتی جالب و خواندنی به دوست داران فیلم «پاپیون»؛
پاپیون با بازی استیو مک کوئین و داستین هافمن یکی از محبوب ترین فیلمهای ایرانی هاست. فیلمی که بارها از تلویزیون ایران پخش شده است. یادداشت زیر نکاتی ریز و خواندنی را در مورد این فیلم و آن چه که پشت صحنه آن گذشته را بازگو می کند.
سعید شرفی کیا در گفتگو با هنرنیوز:
۹۰ میلیون تومان عینک سه بعدی برای دیدن «آقای الف» وارد کردیم
تهیه کننده فیلم سینمایی «آقای الف» خبر داد تلویزون برای حمایت از این فیلم، پخش ۸۰ تیزر رایگان را تقبل کرده است.
گزارش هنرنیوز از سومین همایش حقوق مالکیت ادبی و هنری مرتبط با رویکرد ویژه سینما؛/۱
شمقدری : فرآیند قاچاق آسیب جدی به سینما زده است
جواد شمقدری رییس سازمان سینمایی کشور گفت: متاسفانه فرآیند شبکه قاچاق آسیب جدی به سینمای ایران میزند و ساماندهی مالکیت معنوی آثار باید به طور جدی دنبال شود تا حیات سینمای ایران را بیش از این دچار مخاطره نکند.
گفتگو با «دوایت هنری» بازیگر فیلم «جانوران وحشی جنوب»؛
سال گذشته میلادی فیلم مستقل جانوران حیات وحش جنوب به کارگردانی «بن زیتلین» در فستیوالهای مختلف سینمایی به روی پرده رفت و تحسین بسیاری را بر انگیخت و در نهایت در ۸۵اُمین مراسم آکادمی اسکار نامزد دریافت چهار جایزه شد.
مدیر عامل شرکت فرهنگی چیترا در گفتگو با هنرنیوز؛
چهار سازمانی که به کتاب و کتابخوانی خیانت کردند
مدتی است که در باجههای طرح امانی کتاب در برخی ایستگاههای راهآهن به جای امانت کتاب، شاهد فروش کتاب هستیم که بسیار پرسشبرانگیز است. از همین رو با فرهاد جهانگیری مدیر عامل شرکت فرهنگی چیترا که بانی طرح امانی کتاب راه آفتاب است به گفتگو نشسته ایم؛
محمد خزاعی در گفتگو با هنرنیوز مطرح کرد:
افزایش بودجه و اختیارات سینما از دستاوردهای مدیریت فعلی سینما
یک تهیه کننده سینمای ایران گفت: سازمان سینمایی بودجه و اختیارات سینمای ایران را افزایش خواهد داد و نگاه جدی تری را به سینما معطوف خواهد کرد.
به بهانه پخش سريال «گروه پليس»؛
ریتم کند عاملی برای خستگی و کلافگی مخاطب
ریتم کند و آرام برخی از سریال های پلیسی خارجی و ایرانی در شبکه های مختلف سیما باعث شده که مخاطب امروز با مشاهده ضعف روایتی و ساختاری آثار به یک نوع خستگی و کلافگی برسد .
یک مجسمهساز بلغارستانی در گفتگو با هنرنیوز؛
اثرم پیکره ای درونتهی از یک انسان بی مکان است!
هنرمند بلغار حاضر در سمپوزیوم مجسمه سازی اثرش را پیکره درون تهی یک زن معرفی کرد و گفت: این پیکره متعلق به هیچ جغرافیای خاصی نیست.