حضور قرآنهای نفیس خطی موزهایی در بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم!
در حالی قرآنهای نفیس خطی موزه قرآن به دستور مسئولان سازمان میراث فرهنگی در نمایشگاه قرآن به نمایش در میآید که به اعتقاد کارشناسان به دلیل اختلاف دما و رطوبت این اقدام موجب آسیب اشیا موزهایی میشود.
یک استاد دانشگاه در گفت و گو با هنرنیوز؛
گردشگری رمضان اصلاً در ایران تعریف نشده است
دکتر رحیم یعقوب زاده معتقد است اصلاً نگاهی برای جذب گردشگرانی از کشورهای شیعه یا مسلمان و غیره حتا گردشگران داخلی در ایام ماه مبارک رمضان وجود ندارد و حوزه گردشگری یکباره در این ایام دچار افت گردشگر میشود این در حالی است که ما آداب و رسوم، غذا، هنر و موسیقی غنی و ویژهای برای این ایام با توجه به گستره ...
رییس سومین هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان یزد
یک فعال حوزه گردشگری گفت:همین که سالانه تعداد زیادی از ایرانیان راهی سواحل کشورهای همسایه میشوند، میتوان به شکلی تخمین زد که گردشگری ساحلی و دریایی در میان ایرانیان طرفدار زیادی دارد زیرا بیشتر این گردشگران به جای بازدید از جاذبههای تاریخی به سراغ سواحل کشورها میروند.
مدیریت شهری قزوین از بافت تاریخی چه تصویری دارد؟
خیابان انصاری، گذر از یک شهرسازی ایرانی-اسلامی به یک اشتباه تلخ
اگرچه در کشورهای پیشرفته و شهرهای کشور خودمان بیش از نیم قرن است که احداث خیابان در بافتهای تاریخی منسوخ شده است و اولویت با ارتقا کیفیت خیابانهای موجود در بافتهای تاریخی برای مردم است، متاسفانه در قزوین تخریب بافت های تاریخی به بهانه احداث خیابان همچنان دغدغه اصلی مدیران شهری است.
صنعتگران از شناسایی بازار هدف تا آموزش؛
نسلی که با اینترنت بزرگ شدند بین گروه سنی ۲۰ تا ۳۵ سال قرار دارند که در سالهای آتی نسل جدید هم به آنها اضافه خواهد شد و این گروه سنی بیشترین مشتریان صنایع دستی و هنر هستند.
مدیریت شهری از قزوین بودن قزوین انصراف داده است!
مشاور سازمان میراث فرهنگی گفت: با کشیدن خیابان انصاری شرقی فکر میکنید مشکل ترافیک را حل میکنید؟! این کار قبلاً در شهرهای دیگر انجام شده و هیچ کمکی به حل ترافیک آن شهر نکرده است. کمک نکرده که شهرها آبادتر شوند همیشه آنها را خرابتر کرده است بنابراین ترمز این قطار را هر وقت بکشند، سود بردند.
صدای مهیب ، آمبولانس و آتش نشانی،
آیا بخشی از پی قلعه فلک الافلاک فرو ریخته است؟
مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری لرستان فروریختن بخشی از پی قلعه فلک الافلاک خرم آباد را تکذیب کرد و این ریزش را مربوط به خاک باغچه دانست.
یک باستانشناس در گفت و گو با هنرنیوز تأکید کرد:
تدوین قوانین محکم و بازدارنده راه جلوگیری از تعرض به محوطههای باستانی
سید منصور سجادی گفت: اگر فعالیت و کاوشهای باستانشناسی مستمر باشد، ولی نتایج آن منتشر نشود تمامی زحمات و انرژی صرف شده هدر میرود.
شهر سوخته، شهر صلح طلب جهان ثبت جهانی شد
معاون میراث فرهنگی از ثبت جهانی شهر سوخته، شهر صلح طلب جهان خبرداد.
سید محمد بهشتی در گفت و گو با هنرنیوز/۱
عمارت مسعودیه نفیس نیست، برج میلاد نفیس است!
به گفتهی مشاور ارشد رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نفایس واژهای سهل و ممتنع است. از یک طرف وقتی میگوییم نفایس همه متوجه نفیس بودن آن میشوند، از طرفی وقتی در ترازوی سنجش قرار میگیرد ارزیابی آن کار پیچیدهای است. هر اثری روایت کننده بخشی از تاریخ و فرهنگ است اما آیا نام عمارت مسعودیه ...
تأملی بر تصمیم مدیریت میراث در باب واگذاري ميراث فرهنگي به بخش خصوصي
ميراث فرهنگي، اموال عمومي است نه اموال دولتي
نقش دولت در رابطه با اموال عمومی با نقشی كه در رابطه با اموال دولتی ایفا میکند، کاملاً متفاوت است. اگر دولت مجاز به انواع تصرفات در اموال دولتی است در اموال عمومی این مجوز وجود ندارد. دولت نماینده مردم در تصرف اموال عمومی است، بدین معنا چون مالکیت این اموال از آن ملت ایران است لذا مالک (ملت)، اداره،...
رییس سومین هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان یزد:
نورپردازی موزهها برای عکاسی گردشگران خارجی مناسب نیست
یک تورگردان گفت: متأسفانه هنوز مسئولان نمیدانند همین عکس گرفتن از بناها و گذاشتن آنها در وبلاگ، وایبر، وی چت، واتس آپ و فیس بوک تبلیغات رایگان برای کشور است و ما با بیتوجهی فرصت را از خودمان میگیریم.
چرا تابوت اشکانی گور به گور شد؟
تابوت اشکانی در حالی هنگام کندن پی ساختمانی در دستک علیا سر پل ذهاب استان کرمانشاه توسط مالک کشف شد، که باستانشناسان بر سر تاریخی بودن این ملک دچار اختلاف نظر هستند و اظهارات متفاوتی را بیان میکنند.
عمارت مسعویه از زبان عادل فرهنگی/2
آنچه از عمارت مسعودیه نمیدانید!
به گفته عادل فرهنگی علت موفقیت شرکت عظام آن است که اهل نظر را به کمک طلبیده است. متخصصان احیا و مرمت میراث فرهنگی را به کار گرفته است. آقای مهندس تقی زاده یکی از افراد انگشت شماری است که در حوزه میراث فرهنگی سالها کار کرده، مدیر بوده و پایه گذار طرح پردیسان و هنگامی که مجبور به جدایی از سازمان شده ...
مجریان طرح خانه عامریها چه میگویند؟
سرای عامریها از سونا و جکوزی تا آسانسور و تلویزیونLED
خانهی عامریها در حالی سرای عشق و هنر نامیده میشود که تب مرمتش دامان سایر بخشهای خصوصی برای خرید خانههای تاریخی کاشان را گرفته است.
مدیر کل آموزش و حمایت از تولید معاونت صنایع دستی:
بیش از ۸۰ هزار هنرمند صنایع دستی تاکنون بیمه شدهاند/۱۰۰۰ پیشکسوت در سال ۹۴ بیمه میشوند
مدیرکل توسعه و ترویج امور استانهای معاونت صنایع دستی گفت:۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است تا نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر را از هنرمندان فرش و صنایع دستی بیمه کنیم.
آقای رییس قرارداد ترکمانچای میراث فرهنگی افتخار کردن ندارد!
کارشناسان و متخصصان میراث فرهنگی به خوبی میدانند که این موجود لگد کوب تصادفی غیرقابل شناسایی احتیاج به تیمار و مراقبت دارد نه واگذاری به بخش خصوصی که معلوم نیست توسط چه کسانی و با چه انگیزهای اداره میشود و قرار است چه خوابی برای میراث فرهنگی این مملکت ببیند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران در پاسخ به هنرنیوز؛
مجدداً پیگیر بیلبوردهای نمایشگاه صنایع دستی میشوم
درحالی بیست و چهارمین نمایشگاه صنایع دستی عصر سه شنبه (۲۰ خرداد) آغاز به کار کرد که همچنان در مسیرهای این نمایشگاه علی رغم قول سازمان زیباسازی شهرداری تهران هیچ بیلبورد نصب نشده است.
عمارت مسعویه از زبان عادل فرهنگی/1
به گفتهی یکی از مشاوران شرکت عظام مجموعه مسعودیه و باغش ممکن است برای لابی و بخش عمومی هتل مناسب باشد چرا که برای ایجاد اتاق باید باغ نظامیه در شرق مجموعه به طرف میدان بهارستان را که در حال حاضر پاساژ کفش فروشی و مغازه است مجدداً خریداری و در اختیار مجموعه قرار داد تا امکان ایجاد باغ هتل فراهم آید....
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی آژانسهای گردشگری تهران؛
تور اپراتورهای معروف اروپایی برای پرواز به ایران کمبود صندلی دارند
اکبر غمخوار گفت:با افتتاح خطوط پروازی اوکراین شاهد افزایش حداقل پانصد و شصت صندلی در هفته هستیم که گردشگران خارجی و ایرانیان مقیم خارج کشور را به ایران میآورد.
استفاده از صنایع دستی در مبلمان شهری یک الویت باشد
رییس شورای شهر تهران می گوید، استفاده از صنایع دستی دارای کیفیت و کاربرد در مبلمان شهری می بایست یک الویت باشد و در این زمینه نیز اقدامات ارزندهای به انجام رسیده است.
۱۰۰هزار یا ۷۵ هزار؟ در دولت یازدهم چند هنرمند صنایع دستی بیمه شدند؟
یک فعال حوزه صنایع دستی گفت:سال ۸۹ بین معاونت صنایعدستی و سازمان فنیو حرفهای تفاهمنامهای مبنی بر تدوین استاندارد مهارت بسته شد اما با گذشت ۴ سال همچنان در بسیاری از استانها مانند «سیستان و بلوچستان» این اتفاق رخ نداده است و در صورت اعمال روند آن کند بوده است.
آیا صرف خوشحالی از ورود گردشگر کافی است؛
گردشگران خارجی را کجای دل ایران بگذاریم
درحالی هر روز خبر از افزایش گردشگری خارجی میرسد که ورود این بخش از گردشگران با مشکلات ابتدایی چون کمبود جای اقامت مواجه است و در صورت عدم رفع این مشکل باید ابتدای سال آینده منتظر کاهش ورود به دلیل عدم ارائه خدمات مناسب بود.
۳ هزار نوارساحلی سرگردان تصمیم مسوؤلان
به گفته رئیس هیات مدیرهی انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان یزد یک نگرشی وجود دارد که هر زمان نام «گردشگری ساحلی» به میان میآید ذهن بیشتر مسئولین ما به سوی فعالیتهایی میرود که باعث فسق و فجور میشود و سایر جاذبههای«گردشگری ساحلی» دیده نمیشود.
هنرنیوز پای درد دل هنرمندان نشست؛
کدام بیتالمال؟ کدام صنایع دستی؟
« حق بيت المال دیگر چیست؟ چطور سه هزار ميليارد و بيشتر از آن را میبرند حق بيت المال نيست،آنوقت هنرمندان بدبخت که تولید میکند و عرق جبین میریزد اگر يكی دو ميليون تومان وام بخواهد برای شروع كاری كه برایش نيرو، احساس و زمان می گذارد و بوسیله آن امورات زندگیاش را می گذراند، بايد حق بيت المال رو ادا ...
سرپرست هیات تعیین عرصه و حریم محوطه باستانی شوش در گفت و گو با هنرنیوز تاکید کرد:
اول عرصه و حریم ملی بعد ثبت جهانی شوش
محمدتقی عطائی، سرپرست هیأت «تعیین عرصه و حریم محوطه باستانی شوش»، با تأکید بر این که ثبت جهانی شوش بدون در نظر گرفتن چارچوبها و قوانین مدون ملی برای حفاظت و صیانت محوطه باستانی و تشریح مسائل مدیریتی و گردشگری شوش؛ فایدهای ندارد، افزود: بهتر است پیش از تلاش برای ثبت جهانی شوش، به فکر تصویب عرصه و حرایم ...
غرفههای زنده صنایع دستی اصالت نمایشگاه است
یک هنرمند صنایع دستی گفت: اطلاع رسانی درباره نحوه ثبت نام و حضور هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه بینالملی امسال بسیار کم و ناچیز بود از طرفی مواردی را که برای حضور هنرمندان در نمایشگاه ذکر شده روی اصول نبوده و همین موضوع باعث شد تا هنرمندان زیادی نتوانند در نمایشگاه شرکت کنند. در عین حال تبلیغات دربارهی ...
معاون صنایع دستی در پاسخ به پرسش هنرنیوز؛
معاون صنایع دستی کل کشور اخذ وام ۱۰۰ میلیون تومانی را منوط به دارا بودن شرایط مورد قبول بانک عامل دانست این درحالی است که هنرمندان صنایع دستی جزو سه دهک پایین جامعه هستند و از عهده وثیقه مورد نظر بانکها برنمیآیند.
در پی تصمیم مسئولان سازمان میراث فرهنگی؛
عرصه شوش با عزم ملی خورده میشود؟!
در حالی که طی سالهای گذشته بارها پیشکسوتان و کارشناسان باستانشناسی اعلام کرده اند که عرصه مجموعه باستانی شوش 400 هکتار نیست، مسئولان سازمان میراث فرهنگی در دولت یازدهم نیز همانند دولتهای نهم و دهم از عرصه 400 هکتاری سخن میگویند؛ این در حالی است که آنها آبروی ایران را در گروی ثبت جهانی شوش میدانند ...
خبر خوش معاون صنایع دستی کل کشور به هنرمندان در گفت و گو با هنرنیوز؛
اهدا وام ۱۰۰ میلیون تومانی به هنرمندان صنایع دستی
بهمن نامور مطلق ضمن اعلام رایگان بودن غرفهها، اسکان و غذای هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه امسال، از اهدا وام ۱۰۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد و دربرخی موارد ۱۰ درصد به هنرمندان صنایع دستی خبر داد.