اکبرحر با اشاره به حذف نام "فجر" از بخش بین الملل جشنواره:
مواظب باشید به سرنوشت مهاجرانی دچار نشوید!
یک کارگردان سینما و پژوهشگر حوزه فرهنگی و سینما با اشاره به حذف نام «فجر» از جشنواره بین المللی فیلم فجر ، اینگونه رفتارها را ناشی از پیروی جریان اصلاحات و مدیرانی که در دهه 60 در سینما حاکم بودند دانست و به آقای ایوبی و دوستانش توصیه کرد مواظب باشند به سرنوشت آقای مهاجرانی دچار نشوند!
حمید زرگرنژاد در گفتگو با هنرنیوز :
«حلقه در خاک» در جهت وحدت و تقویت عِرق ملي است
حمید زرگرنژاد که بزودی نخستین اثر سینمایی او به نام « پایان خدمت» اکران خواهد شد از صدور پروانه ساخت دومین اثر سینمایی خود به نام «حلقه درخاک» با موضوع دفاع مقدس خبرداد و از نهاد های دولتی بویژه فارابی خواست از حمایت های خود نسبت به این فیلم دریغ نکنند.
داوود فتحعلی بیگی در گفتگو با هنرنیوز:
تجلیل از هنرمندان پیشکسوت از نمایش های آئینی کلید خورد
دبیر هفدهمین جشنواره نمایش های آئینی – سنتی تاکید کرد این جشنواره در طول سالهای برگزاری توانست بسیاری از هنرمندان پیشکسوت نمایش های آئینی – سنتی را که خیلی ها آنان را به عنوان هنرمند نمی شناختند به جامعه هنری و مردم معرفی کند.
صادق صادق دقیقی در گفتگو با هنرنیوز:
دو شقه شدن جشنواره فیلم کودک خدشه به اعتبار جشنواره است
یک کارگردان سینمای ایران ضمن مخالفت با دو بخشی شدن جشنواره فیلم کودک اصفهان گفت: در حالی که تمام جشنواره های دنیا به شهر خودشان معروف هستند اما کشور ما با اتخاذ سیاست های غیر کارشناسی و غلط ، لطمه ای بزرگ به اعتبار این جشنواره وارد کرده است.
محمد صادق نیک نهاد در گفتگو با هنرنیوز مطرح کرد:
محمد صادق نیک نهاد گفت: طی سه سال گذشته برای این که به آنچه که می خواهم برسم تماماً فکر کردم و بالای صدو بیست هزار شات برنامه ریزی شده زدم. تا بتوانم به آنچه که می خواهم و نقاشی با دوربین برسم.
شفیع آقا محمدیان در گفتگو با هنرنیوز:
حذف پسوند «فجر» از جشنواره ، عقبه فکری دارد
یک کارگردان سینمای ایران خبر داد حذف پسوند «فجر» از جشنواره فیلم فجر ، عقبه فکری دارد و در دوره های قبل تر نیز یک جریان سیاسی - فرهنگی قصد چنین کاری را داشت که به دلایلی میسر نشد.
بیژن ارژن در گفتگو با هنرنیوز؛
خوشبخت شما که مرگ را زیستهاید
«پیداست چقدر آسمانش آبی است!، جایی که پرنده بی قفس نفروشند»، از دامنههای زاگرس به مرزهای شعر میرسیم در شهری که آخرین جایی است که خورشید در آن غروب میکند و به همین دلیل پُر از آفتاب همیشه است.
شادمهر راستین در گفتگو با هنرنیوز خبر داد:
باید فارابی و اداره کل نظارت تفاهم کنند چه فیلمنامه ای قابل اکران است
یک فیلمنامه نویس حوزه سینما معتقد است نوشتن یک فیلمنامه خوب به مسائل مختلفی بستگی دارد اما مهمترین آن این است که اداره کل نظارت و بنیاد سینمایی فارابی به این تفاهم برسند که چه فیلمنامه ای امکان نمایش خواهد داشت؟
برنامه «هفت» برنامه ای که به صاحبانش وفا نمی کند!
برنامه هفت در حالی چند زمانی است به محاق رفته که هیچ خبری از وضعیت گروه فعلی و آمدن گروه بعدی از رسانه ملی شنیده نمی شود و گویا سکوت و بی خبری و محرم ندانستن مخاطب به تدریج تبدیل به یک فرهنگ در رسانه ملی شده است.
محمد عسگری در گفتگو با هنرنیوز:
میزانسن های «کرگدن» ساختار شکن است
کارگردان نمایش کرگدن از اجرای این نمایش از چهارم لغایت سی و یکم شهریور در شهر کرج خبر داد و گفت : این نمایش یک نمایش مدرن ، اکتیو و ساختارشکن است.
ساقی زینتی در گفتگو با هنرنیوز:
عاشق بازیگری نباشید سرخورده خواهید شد
یک بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است بازیگری حرفه ای سخت و دشوار است و آن طوری که به نظر می رسد کار ساده و آسانی نیست و اگر عاشق این حرفه نباشید بی شک سرخورده خواهید شد.
هنگامه قاضیانی در گفتگو با هنرنیوز:
بازی در نقش « مادر» کار سختی است
بازیگر مورد تقدیر نخستین جشنواره فیلم و عکس مادر گفت: اولین حضور سینمایی من در نقش مادر بود و تا به امروز نقش مادرهای زیادی را ایفا کردم لذا معتقدم بازی کردن در نقش مادر ، کار بسیار سختی است.
استفاده درست از شبکه های اجتماعی؛ تشدید هویت دینی
دکتر علی جعفری، از پژوهشگران فعال و خوش فکر حوزه رسانه است که نکات مفیدی از چگونگی رابطه متقابل دین و رسانه و فرصت ها و آسیب های شبکه های اجتماعی بیان کرده است.
حجت الله سیفی در گفتگو با هنرنیوز:
مدیران سینمایی حتی نمی گویند «باقالی به چند من؟!»
یک کارگردان سینما و تلویزیون تاکید کرد: در حالی که مدیران سینمایی دم از حمایت از فیلم های کودک می زنند که بسیاری از فیلم های کودک یا اکران نشدند یا دچار اکران سوزی شدند و کسی نیست به فیلمسازانی که با زحمات زیادی فیلم کودک می سازند حتی بگویند «باقالی به چند من؟!»
معاون سیاست گذاری و ارزیابی علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با هنرنیوز:
نباید ساحت فرهنگ به کاسب و کار آلوده شود
معاون سیاست گذاری و ارزیابی علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حالی که ما هم معتقدیم نباید ساحت فرهنگ به کاسب کار آلوده شود اما از سوی دیگر بر این باوریم که «اقتصاد فرهنگی» به معنی میراث ملی ، فرهنگی و هنری است که می تواند به یک جریان اقتصادی تبدیل شود و این امر به معنای آلوده شدن ساحت فرهنگ به اقتصاد ...
آیت الله اختری در پاسخ به هنرنیوز در مورد فیلم « رستاخیز» خبر داد:
آیت الله محمد حسن اختری در مورد فیلم سینمایی «رستاخیز» تاکید کرد: نظر مراجع بزرگ در مورد فیلم سینمایی «رستاخیز» نظری است که ما خودمان را موظف به پیروی از آن می دانیم.
رویا تیموریان در گفتگو با هنرنیوز:
سیاستگذاران سینما و مدیران فرهنگی بلاتکلیفند
یک بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به وضعیت بلاتکلیفی که هم اکنون درحوزه سینما و بویژه اکران وجود دارد گفت: متاسفانه هم اکنون شاهد بلاتکلیفی سیاستگذاران سینما و مدیران فرهنگی هستیم و گویا همه سردرگمند و این سردرگمی نشات گرفته از مدیریت بالا دستی است که سیاست فرهنگی مدونی ندارد.
اسماعیل آذر در گفتگو با هنرنیوز؛
ترانههای مبتذل را از شعر و موسیقی دور کنیم
دکتر امیراسماعیل آذر گفت: توامان شعر و موسیقی در فرهنگ ما اجتناب ناپذیر است این دو را باید همیشه باهم به یاد آورد.
احسان عبدی پور در گفتگو با هنرنیوز:
قصه فیلم «تنهای تنهای تنها» بارها بازنویسی شد
«احسان عبدی پور» پس ازچند تجربه موفق درعرصه تولید ، دراولین فیلم سینمایی خود به سراغ قصه ی دوپسربچه ی ایرانی و روس رفته تا درپس موضوعی مثل نیروگاه اتمی بوشهر روایتگر دوستی دو کودک ازدو سرزمین متفاوت باشد ، دنیایی که با آمیخته شدنش به سیاست سایه سنگین نابودی و ویرانی را روی سر خودش میبیند.
الهام حمیدی در گفتگو با هنرنیوز:
اگر می خواهید فیلم خوب بازی کنید باید مدتها بیکار باشید
یک بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است بسیاری از فیلمنامه ها آنقدر ضعیف هستند که آدم رغبتی برای خواندن آنان ندارد چه برسد که بخواهد آن نقش ها را بازی کند.
محمد تقی فهیم در گفتگو با هنرنیوز :
فیلمسازانی که فیلم های نفروش می سازند پر کارترند!
یک منتقد سینمای ایران گفت: : هنگامی که در ایران فیلمی پرفروش می شود به جای اینکه آن فیلم مورد حمایت قرار بگیرد متاسفانه به آن حمله می شود و حتی منتقدین ما به دلیل همین بلاتکلیفی که در حوزه سینمای ایران وجود دارد اسیر یک جور بحران فکری هستند و نمی دانند که باید مدافع چه نوع سینمایی باشند؟
نادره ترکمانی در گفتگو با هنرنیوز:
شوراهای فیلمنامه «فارابی»، بیشتر شوراهای ممیزی هستند
یک کارگردان فیلم کودک معتقد است شوراهای فیلمنامه در بنیاد فارابی از ریشه دچار مشکل هستند و معمولا بیشتر فیلم های انبار شده این بنیاد همان فیلمنامه هایی بودند که از سوی این شوراها مورد تصویب قرار گرفتند!
عباس شوقی در گفتگو با هنرنیوز:
نخستین فیلمم را خواهم ساخت/ نگاهی به شهدای غواص
طراح و مدیر جلوه های ویژه میدانی سینمای ایران خبر داد امسال و بعد از جذب سرمایه ، نخستین فیلم سینمایی خود به نام «عصیان اروند » را کارگردانی خواهد کرد.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در گفتگو با هنرنیوز:
وضعیت تئاتر کشور خوب نیست/ وزیر ارشاد پای تئاتر بایستد
رحمت امینی مدیرمرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری گفت: معتقدم موضوع مهمی مثل «تئاتر» باید از نهادهای بالا دستی حمایت شوند و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید پای تاتر بایستد و از آن حمایت کند.
حسن نجفی در گفتگو با هنرنیوز؛/2/
موریانه های فرهنگی مخرب تر از موریانه های اقتصادی هستند
یک فیلمساز کشورمان با اشاره به آشفته بازاری که در سینمای ایران وجود دارد گفت: افسوس میخورم به سینمایی که از «خانه دوست کجاست» از «باشو...» از «رنک خدا» رسید اینجا! انگار « بچه های آسمان» ما در مکاره بازار سیاست و فرهنگ دارند گم می شوند چرا؟!
الهام حمیدی در گفتگو با هنرنیوز:
اگر می خواهید فیلم خوب بازی کنید باید مدتها بیکار باشید
یک بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است که بسیاری از فیلمنامه ها آنقدر ضعیف است که آدم رغبتی برای خواندن آنان ندارد چه برسد که بخواهد آن نقش ها را بازی کند.
نادره ترکمانی در گفتگو با هنرنیوز:
شوراهای فیلمنامه «فارابی»، شوراهای ممیزی هستند
یک کارگردان فیلم کودک معتقد است شوراهای فیلمنامه در بنیاد فارابی از ریشه دچار مشکل هستند و معمولا بیشتر فیلم های انبار شده این بنیاد همان فیلمنامه هایی بودند که از سوی این شوراها مورد تصویب قرار گرفتند!!
محمد تقی فهیم در گفتگو با هنرنیوز :
فیلمسازانی که فیلم های نفروش می سازند پر کارترند!
یک منتقد سینمای ایران گفت: هنگامی که در ایران فیلمی پرفروش می شود به جای اینکه آن فیلم مورد حمایت قرار بگیرد متاسفانه به آن حمله می شود!!
حسن نجفی در گفتگو با هنرنیوز؛/1/
مدیریت فرهنگی ما درگیر مسائل خاله زنکی شده است
یک کارگردان سینمای ایران معتقد است درحوزه تبیین استرتژی ملی بویژه در بخش مسائل فرهنگی ، بسیار بی برنامه عمل کردیم و این سوالی است که باید مسئولین فرهنگی کشور به آن پاسخ دهند.
مصطفی خرامان در گفتگو با هنرنیوز؛
آگاهی خانواده از کتاب خوب برای کودک و نوجوان را ارتقا بدهیم
مصطفی خرامان، نویسنده کودک و نوجوان معتقد است اینکه هیچ سیستمی برای معرفی کتابهای خوب کودک و نوجوان به خانواده ها وجود ندارد عامل انتخاب های بعضا نامناسب کتاب برای این گروه سنی است.