بسیاری از کسانی که سال ۲۰۰۱ «شرکت هیولاها» را از پیکسار دیده بودند با ایده های مفهومی و جدید این کمپانی شگفت زده شدند. قسمت دوم این انیمیشن تابستان گذشته روی پرده سینماها رفت و نسبت به بقیه انیمشنهای این کمپانی فروش بسیار خوبی داشت.
کتابخانه ای که نوریاب را نورانی کرد
بدون شک روستاهایی که در مناطق مرزی ایران قرار دارند به دلیل تمرکز نسل جوان و نوجوان در این مناطق به فرهنگ سازی بی واسطه از طریق کتاب و کتابخوانی نیازمندند.
سینمایی که شاهنامه را زنده کرد
تاریخ سینمای تاجیکستان در دل سینمای شوروی زاده شده است. 1929 بود که شوروی سینمای تاجیکستان را به تاجیکی ها معرفی کرد.
کارگردانان با تجربه و صاحب سبک تئاتر کجا هستند؟
این روزها سالن های تئاتری ما پر است از تئاترهایی که کارگردانان آن جوانان با استعداد و پر انرژی هستند که با استقبال مخاطب هم رو به رو هستند اما این میان باید گفت کارگردانان صاحب سبک و با تجربه مان این روزها کجا هستند؟
سرمایههای اصلی یک شهر چگونه آسیب میبینند
نگاه اقتصادی راهی برای حفاظت بناهای تاریخی!
عدم آگاهی جامعه از ارزش بناهای تاریخی راه را برای هر نوع سو استفاده از آن باز میکند بنابراین باید بین ارزشهای واقعی آثار تاریخی و تصوری که به جهت سو استفاده اعمال شده از آن در جامعه بوجود آمده تفکیک قائل شد.
۳ آذرماه توسط پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی انجام شد:
انتشار کتاب «مجموعه مقالات باستان شناسی و تاریخ شهر همدان»
پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی کتابی تحت عنوان «مجموعه مقالات باستان شناسی و تاریخ شهر همدان» به قلم علی هژبری را به مناسبت یکصدمین سالگرد کاوش در همدان در آذرماه به چاپ رساند.
گردشگری فرهنگی راهی به سوی اقتصاد فرهنگی
ساخت مراکز چند منظوره فرهنگی در کنار مراکز تجاری ،دفاتر مختلف گردشگری و بویژه استفاده ازفضای مجازی خون فرهنگ را دررگ تمام شهرها جاری ساخته و دوران جدیدی با دنیا مجازی به وجود آمده که قلبش فرهنگ است.
ایوبی با شورای عالی سینما چه میکند،
شورای عالی سینما را دیگر سیاسی نکنید
سینماگران اینک چشم به نشست شورای عالی سینما دارند که آیا این مهمترین جلسه سینمایی کشور به اتهام این که دستاورد رئیس سازمان سینمایی دولت گذشته است پنبه اش مثل برخی ازکارهای جواد شمقدری زده خواهد شد یا خیر؟
شاید یکی از عمدهترین مشکلاتی که ما با آن روبرو هستیم و از آن بی خبریم، عدم شناخت فرزندانمان نسبت به پدیدهای بنام موسیقیست.
موسسه سینمایی مقاومت در محاق مدیران جدید
آقای ایوبی حتی شنونده خوبی هم نیستید!
آقای ایوبی! شما که معتقدید باید در حوزه فرهنگی؛ شنونده خوبی بود اما به نظر میرسد در مورد موسسه سینمایی مقاومت حتی شنونده خوبی هم نبودید. قدری دوراندیشی، فاصله گرفتن از نگاههای تنگ و قضاوت عادلانه همراه با سعه صدر میتواند موضوع را ختم به خیر کند.
قطعاتی که به حرمت آبروی آب نوشته شد
یکی از تولیدات موفق حوزه هنری در سالهای اخیر آلبوم موسیقی «آبروی آب» بود که بر مبنای اشعار قیصر امینپور ساخته و با صدای بامداد فلاحتی تولید شدهاست.
شاید یکی از نهادهای اثرگذاری که در ماههای اخیر در تولید آثار موسیقایی فعال بوده حوزه هنری است. این اتفاقی خوشایند است که حوزه هنری که پیشتر آن را در حوزه سینما فعال میدیدیم، در سالهای اخیردر انتشار آثار موسیقی پر رنگ ظاهر شده است. همانگونه که رسالت اصلی حوزه هنری بر مبنای ...
«حریق خزان» جهان وطن و جاودانه
موسیقی یکی از نخستین هنرهای بشری و در واقع یکی از نزدیک ترین آنها به ذهن و روح انسان است. از نخستین نشانههای بر جا مانده از تمدنهای نخستین پیداست که موسیقی به زندگی بشر پیوند خوره است.
گذری بر چرایی عدم انتخاب مدیران دفترهای معاونت هنری؛
سکوت بی معنا، سرنوشت نا معلوم صندلی مدیران
یکی از سوالات بی پاسخ اهالی هنر این روزها چرایی عدم انتخاب مدیران دفتر هنرهای تجسمی، دفتر موسیقی و دفتر تئاتر است.
آیا تئاترشهر هم به سرنوشت تالار مولوی دچار میشود؟
چند روزی است که زمزمههایی شنیده میشود که وضعیت بنای مجموعه تئاترشهر چندان خوب نیست و این بنا دچار مشکلاتی است و هر روز فرسودهتر میشود اما در طی این چند روز هیچ مسئولی به این اتفاقات توجهی نداشته و تئاترشهر همچنان منتظر توجه مسئولان است.
نگاهی به برنامههای کتابمحور سیمای جمهوری اسلامی ایران؛
«کارنامه» کتاب در دست راست شبکه چهار سیما
پرداختن به ارزشمندی های کتاب و ایجاد زمینه هایی برای افزایش سطح کتاب خوانی جامعه چندی است که بیشتر در رسانه های عمومی از جمله تلویزیون و رادیو و روزنامه ها مورد توجه قرار گرفته است.
پلیس بین الملل باید برای پس گرفتن مخاطبان ما اقدامات لازم را کند. مدیران کاری نمیکنند. شاید باید آن ها را به صندلی بست تا متوجه اوضاع بشوند.
به بهانه یکصد و بیست و ششمین مرگ روز پدر داستان نویسی ایران؛
«قصه ما به سر رسید» کلاغه به خونش نرسید
حدود یک قرن و بیست و شش سال از زادروز محمدعلی جمالزاده پدر داستان نویسی ایران می گذرد و قریب شانزده سال است که وی چهره در نقاب خاک کشیده است.
سازمانهای فرهنگی گاوصندوق جذب بودجه بدون خروجی صعودی
وضعیت فعلی کتاب با توجه به نیاز روز جامعه در کشور ما وضعیت بحرانی و نامناسبی تلقی می شود.
از زمان «نانوک شمال» و احتمالا زودتر فیلمسازان غیر داستانی جلوی دوربین با موضوعات فیلمهای خود روبرو می شدند.
پاپیون و پروانه هایی که اسیر نمی مانند
قسمت دوم فیلمهای ژانر فرار را که شمال «پاپیون»،«بازداشتگاه شماره 17»، «فرار از نیویورک»، «لوک خوش دست» و «فرار نیمه شب» اینجا بخوانید.
هیجان و تعلیق ایجاد شده برای درک زودتر انجام کار و یا حتی پیگیری مراحل رسیدن یا نرسیدن به موفقیت، بسیاری را پای این گونه سینمایی نشانده است.
به بهانه حواشی جایزه «سلمان سلام» در تنکابن؛
حوزه هنری شاعران را با اسطوره سازی مصادره میکند
پنجشنبه، نهم آبان ماه روز برگزاری نخستین جایزه ادبی «سلمان سلام» و بزرگداشت سلمان هراتی در تنکابن بود که به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه هنری برگزار شد.
کتاب «یزد عصر صفوی» تالیف دکتر علیاکبر تشکریبافقی است که توسط انتشارات اندیشمندان یزد به چاپ رسیده است.
جریان زندگی را لابه لای آلبوم های موسیقی بیابیم
وقتی این قطعات را میشنویم، میتوانیم به سادگی به یاد شعر مولانا از این نغمهها بگذریم. هر کسی از ظن خود شد یار من... این بیت حکایت نغمههاییست که در پیانو نوازی بردیا صدر نوری میتوان درک کرد. با آنکه پیانو یک ساز غربیست، از فواصل موسیقی غربی پیروی میکند؛ ...
با نگاهی به اجراهای سالنهای تئاتری؛
چرا این روزها ایرانشهر شلوغ است؟
تماشاخانه ایرانشهر این روزها سر شلوغی دارد و در ساعتهای ۱۹: ۳۰ و ۲۰: ۳۰ میزبان مخاطبان بسیاری است؛ مخاطبانی که برای تماشای نمایش «سنگها در جیبهایش» و «شایعات» به این تماشاخانه میآیند. اما آیا علت پر طرفداری برای این دو تئاتر حضور بازیگران مطرح دنیای تصویر است یا کیفیت؟
هال نیدهم بدلکار برجسته هالیوودی که صحنه های بدلکاری برت رینولدز را در فیلمهایی چون اسموکی و راهزن کارگردانی کرده بود در سن ۸۲ سالگی و پس از یک نبرد کوتاه با سرطان درگذشت. او در ماه نوامبر گذشته در مراسم «Governors Award» یک اسکار افتخاری کسب کرده بود.
بودجه «لاله» محلی برای تسویه حساب جناحی؛
فعلا پروژه «لاله» کیسه بوکس شده است
آقای طباطبایینژاد! شک نکنید با اتمام و اکران فیلم «لاله» در ایران وخارج از ایران – که چشم امید این فیلم برای فروش به اکرانهای جهانی دوخته شده است - مبلغی که امروزه سرآن مجادله و دعوا است به راحتی از فروش فیلم و اکرانهای داخلی و خارجی به بیت المال بازخواهد گشت، درحوزه سینما باید قدری دوراندیش وسعه ...
از «سورچی» صمصام خان تا رئیس اداره سیاسی شهربانی
کریم کیست؟ چگونه به قدرت میرسد؟ آیا او استعداد ویژهای دارد یا اینکه عدهای از علاقه او به قدرت، در جهت منافع خود استفاده و او را دستآویز اهدافشان کرده؛ سپس اجازه میدهند او از دریچه سیاست پیشرفت کند و باز تأمین کننده منافع آنها باشد؟
راه اندازی آزمایشی هفت محله هنرنیوز جهت اطلاع از شرایط و ضوابط هفت محله قبل از پر کردن فرم ثبت نام اینجا کلیک کنیددر صورتی که شرایط و ضوابط حضور در هفت محله هنرنیوز را مطالعه نمودید، در صورت تمایل با تکمیل فرم ذیل به عضویت این بخش در آیید.توجه: حتما نام کاربری خود را با حروف انگلیسی وارد ...