نمايش خبر در تاريخ :
بخش :  
روز :  
ماه :  
سال :  
«نفوذی» و «بیداری رویاها»؛ روان و به ‌دور از شعار
 

«نفوذی» و «بیداری رویاها»؛ روان و به ‌دور از شعار

قصه «نفوذی» و «بیداری رویاها» که هر دو به قصه بازگشت اسرای دفاع مقدس پرداخته‌اند، خیلی روان وبه‌دور از شعارهای مرسوم و موجود در این قبیل آثاربه تصویر کشیده شده. يك منتقد سينما معتقد است: «نفوذي» از انديشه‌هايي سيراب است كه تنها با صبر و خون جگر به بار مي‌نشيند. داستان اين فيلم، چفت و بست محكمي دارد ...

 

نقدی بر فیلم نیش زنبور:

۱۸ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۰۸:۴۳
 

عشوه، لاک قرمز، قربون صدقه

دیدن بعضی صحنه ها، مخصوصا صحنه ای که بازیگران زن قدیمی سینما و تلویزیون که این روزها دیگر باید نقش مادربزرگ های ساده و مهربان را بازی کنند ( و ما آنها را همیشه با چادرگل گلی تصور می کنیم)، در نقش زن های پولدار و هوسران، با آرایش های آنچنانی و ناخن های فرنچ کرده و لاک قرمز و عشوه های مزخرف که آدم هی ...

 
«به رنگ ارغوان»؛ فيلمي كه بايد ديد

نقد شفاهي فيلم‌هاي جشنواره

۱۸ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۰۰:۱۴
 

«به رنگ ارغوان»؛ فيلمي كه بايد ديد

يك منتقد سينما معتقد است: «به رنگ ارغوان» فيلمي است كه بايد آن را ديد و اميد مي‌رود اين فيلم مؤثر بار ديگر در پستو پنهان و اکران آن متوقف نشود...

 
بحثی در باب هنر اسلامی

قسمت اول؛

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۲۳:۱۱
 

بحثی در باب هنر اسلامی

مفهوم‌ رمزی‌ جنبه‌های‌ مختلف‌ هنر اسلامی‌ با جنبه‌های‌ معنویت‌ اسلام‌ ارتباط‌ نزدیك‌ دارد و همین‌ معنویت‌ توحیدی‌ است‌ كه‌ خلق‌ معماری‌ قدسی‌ اسلامی‌ را كه‌ یكی‌ از اصلی‌ترین‌ هنرهای‌ اسلامی‌ است‌، ممكن‌ می‌سازد

 
ویژگی های روایی «کهن حکایات فارسی»

قسمت دوم؛

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۲۳:۱۱
 

ویژگی های روایی «کهن حکایات فارسی»

در قسمت اول اشاره شد که، حکايت‌هاي فارسي، بازمانده قصه‌هاي شفاهي‌اند و قصه‌ها از لحاظ ساختمان داستاني تفاوت‌هايي با انواع امروزي‌تر همتايان خود ـ داستان به معني متداول ـ دارند.

 
ويژگي‌هاي روايي « کهنْ حکايات فارسي»
۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۲۲:۵۷
 

ويژگي‌هاي روايي « کهنْ حکايات فارسي»

متون کهن فارسي، ميراث يادگار و گنجينه ارزشمند روزگار گذشته است، به‌گونه‌اي كه دريايي از حکمت, فرهنگ و دانش را در برابر بازماندگان قرار مي‌دهد. نكته‌هاي نهفته در قلب حکايت‌ها تشنه‌جاني جست‌وجوگران، «صراط مستقيم» ر با نوشيدن جرعه‌اي از اين جام فرو مي‌نشاند و آنان را بر نوشيدن جامي ديگر مشتاق‌تر مي‌سازد....

 
"کتاب قانون"؛ هدر رفتن یک ایده درخشان
۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۴۱
 

"کتاب قانون"؛ هدر رفتن یک ایده درخشان

فیلم سینمایی "کتاب قانون" به کارگردانی مازیار میری ایده اولیه خوبی دارد که در فیلمنامه به خوبی به آن پرداخته نشده است و این ایده جذاب و تازه در فیلمنامه هدر رفته است.

 
«تسویه حساب» چیز تازه‌ای به مخاطب عرضه نمی‌کند

معظمی:

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۳۸
 

«تسویه حساب» چیز تازه‌ای به مخاطب عرضه نمی‌کند

یک منتقد با بیان این که این فیلم مانیفست ناتمام دنیای زنانه «تهیمینه میلانی» علیه دنیای مردانه است، گفت: «تسویه حساب» چیز تازه‌ای به مخاطب عرضه نمی‌کند.

 
 آواتار: فیلمی که نباید از دست بدهید
۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۸
 

آواتار: فیلمی که نباید از دست بدهید

چند روزی است که فیلم جدید جیمز کامرون به نام Avatar اکران شده است. فیلمی که اگر آن را ببینید تمام تصورات شما را از جلوه های ویژه و تکنولوژی متحول خواهد کرد و در واقع درب جدیدی در صنعت سینما محسوب می شود.

 
نگاهی به فیلم «چهل سالگی»

زنی بر سر دوراهی

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۳
 

نگاهی به فیلم «چهل سالگی»

«چهل سالگی» در عین محوریت قصه‌ای درونی و جذاب که کشمکش‌های یک زوج را طرح می‌کند در عمق دادن به شخصیت‌ها و روابط گذشته و حال آنها ناکام است.

 
درباره سريال «شمس‌العماره» ، بازي‌هاي درخشان در موقعيت‌هاي كميك
۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۱:۲۲
 

درباره سريال «شمس‌العماره» ، بازي‌هاي درخشان در موقعيت‌هاي كميك

از يك سريال تلويزيوني خوب چه انتظاري داريد؟ سرگرم‌كننده باشد؟ داستاني جذاب و شيرين را روايت كند؟ شخصيت‌هاي جالب و بازيگران كاربلد داشته باشد؟ از زبان و ديالوگ به شكل صحيح و مناسبي بهره بگيرد؟ غيراقتباسي و اورژينال باشد؟

 
 ماجراهاي عجيب گوسفند كوچولو

شان گوسفنده ،

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۵۷
 

ماجراهاي عجيب گوسفند كوچولو

فيلم‌هاي انيميشن كه قدمت و تاريخ حضورشان به قبل از ظهور سينما مي‌رسد ‌ نقاشي روي ديوار غارها را به ياد بياوريد در سال‌ها و دوران طلايي سينما به حاشيه رفتند و تنها در تلويزيون توانستند خودنمايي كنند، اما در يك دهه گذشته با كمك نرم‌افزار‌ها و فناوري رايانه خلاقيت انيميشن‌سازها بيشتر و بهتر از گذشته عينيت ...

 
رونق
۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۴۸
 

رونق

سرآغاز "سینمای اسلامی" با فیلمی بود به نام "آیت آیت چینتا" (آیه‌های عشق) که بر پایه‌ی رمان پرفروش حبیب‌الرحمن شیرازی ساخته شد. امسال از همان نویسنده فیلم دیگری به روی اکران آمد به نام "عشق نیایش‌گر".

 

استانیسلاوسکی:

۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۵۰
 

بازیگری بهانه ای عالی برای زندگی کامل است

همواره تکرار می کرد «بازیگر»،«بازیگر» اما بازیگر بر روی صحنه تنها نیست همان گونه که انسان در این جهان تنها نیست. او واحدی از انبوه توده مردم اطرافش است و اگر جایگاه واقعی خود را در میان این انبوه مردم و زندگی پیرامونش در نیابد نه به نقش صحنه ای خود پی برده است و نه به نقش خود در زندگی.

 
 

فیلمی با نگاه متفاوت!

در جایی خواندم که: «آلبرت انیشتین» در حال نظارت بر امتحان دانشجویان فیزیک بود. یکی از دانشجویان یادآور شد که: استاد! پرسش ها، درست مشابه پرسش های سال گذشته است! انیشتین پاسخ داد: آری! اما امسال پاسخ ها تفاوت کرده است!

 
چاقو دیگر نمی‎برد
۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۴۲
 

چاقو دیگر نمی‎برد

با وجود تمام حرف و حدیث‎ها كه در سال‌های اخیر درباره سینمای مسعود كیمیایی به‎ویژه فیلم‌های متاخر او بوده، از بی‎حوصلگی‎های او گرفته تا عدم‌شناخت از زمانه و نسل‎جوان و یا فاصله گرفتن از جامعه‎‎ای كه روزگاری پا به پای آن می‎آمد، اما امروز از آن عقب مانده و...،

 
صدای خواهش شفاف آب

مروری بر فیلم صداها

۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۹
 

صدای خواهش شفاف آب

شاید سال ها باید بگذرد تا حکمت تصمیم ها یا طرح های فرهنگی در عرصه سینما روشن شود. هر بار با اجرای طرح فرهنگی جدیدی، این سوال مطرح می شود که ابعاد فرهنگی طرح بر اساس چه ضرورت هایی تدوین شده اند؟

 

تنها دوبار زندگی می کنیم

۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۵
 

فیلمی برای چندبار دیدن

برای کشف رمزهای "تنها دوبار زندگی می کنیم" و همراه شدن با فضای تکان دهنده و شخصیت های تاثیرگذارش باید چندبار این فیلم را ببینیم.

 
از صمیم قلب
۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۲۹
 

از صمیم قلب

3سال پیش برق فلاش دوربین‌های كن نتوانست چشم كن لوچ را روی شكست هنری «بادی‌كه كشتزارجو را تكان می‌دهد» ببندد.

 
نقدی بر یك سریال ساخته نشده
۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۲۲
 

نقدی بر یك سریال ساخته نشده

شاید عجیب به‌نظر برسد اما امروز در شرایطی قرار داریم كه می‌توانیم ساخته نشدن بعضی از سریال‌ها را نقد و شرایط ساخته نشدن آن‌ها ‌را بررسی كنیم.

 
«آل»; قابل تقدیر در کارگردانی و ناموفق در فیلمنامه

نقد شفاهی فیلمهای جشنواره

۱۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۱۵
 

«آل»; قابل تقدیر در کارگردانی و ناموفق در فیلمنامه

یک منتقد با اشاره به این که «آل» فیلمی قابل تقدیر در کارگردانی و ناموفق در فیلمنامه است، گفت: «آل» به جز سکانس های ابتدای فیلم، به شدت خسته کننده است و مخاطب را دلزده می کند.

 
 

روحيه خوب و آرامش در آسانسور

مهدي هاشمي بازيگر آرام و خوش برخورد" همسر "، " روزگار قريب " و ... اين بار فيلم تلويزيوني " آسانسور " را براي کار انتخاب کرده است . امروز که او را مي بينم روزهاي پاياني تصويربرداري این تله فیلم است .

 
 تصويري غيرواقعي از داريوش فرهنگ

يك گزارش واقعي؛

۱۴ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۴۷
 

تصويري غيرواقعي از داريوش فرهنگ

اين فيلمي ساخته داريوش فرهنگ است و يا اين كه ديگري از اسم و اعتبار او بهره برده و «يك گزارش واقعي» را به همراه تصويري غير واقعي از اين نويسنده، كارگردان و بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون به خورد تماشاگر داده است.

 
«طهران، تهران»؛ با حلقه مفقوده كاملا آشكار

نقد شفاهي فيلم‌هاي جشنواره

۱۴ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۳۲
 

«طهران، تهران»؛ با حلقه مفقوده كاملا آشكار

يك منتقد گفت: حلقه مفقوده «طهران، تهران» آشكار و فقدان حلقه وسط اپيزود اول و سوم «طهران، تهران» كاملا محسوس است.

 
«به رنگ ارغوان»؛ فيلمي جريان‌ساز
۱۳ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۰۳
 

«به رنگ ارغوان»؛ فيلمي جريان‌ساز

«به رنگ ارغوان» فيلمي است جريان‌ساز. ... آيا اكنون كه تابوي ساخت چنين فيلمي شكسته شده است منبعد شاهد نمونه‌هاي ديگري از اين نوع فيلم‌ها ‌خواهيم بود؟

 
«خواب بي‌وقت حوريه» در فرهنگسراي پايداري نقد شد
 

«خواب بي‌وقت حوريه» در فرهنگسراي پايداري نقد شد

ششمين جلسه از سلسله نشست‌هاي «در جست‌وجوي خاطره آفتاب» با نقد و بررسي «‌خواب بي وقت حوريه» اثر محمد چرمشير به همت حسن پارسايي در فرهنگسراي پايداري برگزار شد.

 
۳ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۱۸
 

«درباره الي» در بوته نقد روزنامه اماراتي

انتخاب نام‌هاي کودکان در اين فيلم نيز جالب توجه است: «آنيتا» و «ايلي» و چند نام ديگر نامأنوس در ميان خانواده‌هاي ايراني نيز از نقاط قوت اين فيلم به شمار رفته و گويي، کارگردان مي‌خواهد مردم و جامعه ايراني، دست از سنت‌هاي قديمي برداشته و به تجدد روي بياورند!

 

درباره فيلم؛

۳ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۱۴
 

خيلي دور، خيلي نزديك

خيلي دور، خيلي نزديک فيلمي ساده و بدن تکلف است، و براحتي با مخاطبانش ارتباط برقرار مي کند.

 
 

مثلث رمان متعهد ايراني

قصه فقط سرگرمي نيست. صادقانه‌ترين گزارش‌هاي تاريخي، همان قصه‌اي است كه نوشته مي‌شود كه تاريخ را و حقايق تاريخي را، آدم در آن قصه مي‌بيند.

 
نقد سريال به كجا چنين شتابان
۱ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۴:۲۸
 

نقد سريال به كجا چنين شتابان

سريال به كجا چنين شتابان قصه جواني است كه قرار است راه صد ساله را در يك شب طي كند و با اتصال به يك خانواده متمول تمامي آرزوهاي نهفته در درون خود را برآورده سازد ...